neyebitza chat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vesela_zena_beogradska:
Nejebica udarila na sve strane, siluju se zene, devojke, devojchice.

http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/septembar/18/H-02-18092007.shtml

E, a stvarno mi nije jasno kako se mushkarcu digne kita, da bi uopste mogao da siluje, dok drzi noz pod grlom, ili na neki drugi nachin maltretira zrtvu? Ili mu se najpre digne kita pa zatim reshi da siluje? M?
...nemam pojma... (to kao odgovor)... a za datu situaciju nemam komentara... :arrow: uzzas....

Vesela_zena_beogradska:
Nejebica udarila na sve strane, siluju se zene, devojke, devojchice.

http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/septembar/18/H-02-18092007.shtml

E, a stvarno mi nije jasno kako se mushkarcu digne kita, da bi uopste mogao da siluje, dok drzi noz pod grlom, ili na neki drugi nachin maltretira zrtvu? Ili mu se najpre digne kita pa zatim reshi da siluje? M?

napao je taj i danas
opticharska radnja

mlada dama uspela da se odbrani
mozzda se i ona mota ovuda po neyebitzi :lol: :lol:

Mangup sa diplomom:
Ne,nisi shvatila....mucni glavom...a sto se tice tvoje konotacije i razmisljanja obrnuto je bilo...na taj nacin dolazimo do mog zakljucka...
...ovaj... naravno da sam shvatila....te chemu sluzzi ovo objashnjenje, a uz to i ne radi? :)

Mangup sa diplomom:
ali ne brini,bices opet yebana;)
zvuchi k`o narodnjak... :lol: :lol:.. mislim bit cu... valjda... jednog dana.... nada umire poslednja. :)

Mangup sa diplomom:
Samo nisi neka riba,tako da ja odustajem.ipak imam neki renome i standard...
:lol: :lol: istina zziva.i nisam neka riba... bash sam slika i prilika proseka. yebi ga. ne mozzemo svi da budemo prelepi... ili da imamo standarde ili renomee.... ili josh bolje, da ubedimo sebe da imamo standarde i renomee...

Mangup sa diplomom:
zaposli se kao prodavacica,mozda i tebe ciga opali
... dobrog saveta nikad dosta. ovaj, gore navedeni to nije. surov je i neumesan. chak i ako je trebalo da bude shala
.
...sve, sve... ali zashto si se razzestio? el te neko dir`o? el te drma pms?

Znaci , mangup drndo maslacka, al nije bio zadovoljan pa se sad prepucavaju... Hm...

Pa da, a nije znao da kad mlekom od maslacka namazes Njega, on sav otekne i boli posle...

Lepo ja kazem da forumi treba da budu i ostanu virtuelni, ovde RL sve pokvari...

I da, pu za mene... :roll: od prekjuce... svojevoljno...

Ovo je ipak neyebitza...

Maslachak:
ovako ne znam ni shta rekoh ni shta uradih da se naljuti... :)

Verovatno si mnogo i nepotrebno pricala kao poslednji tremas, pa si u tome i preterala, pa pocela da se sprdas sa njim i na kraju euforicno pokusavala da jos jacim lavezom pokrijes svoj bes sto ti klizi iz ruku takav komad... :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back