Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Vesela, da ti pravim zazubice... Sinoć kao u niću! A, kad će jopet... što zna jaa!?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(pun net `ebacha Vesela_zena_beogradska:I ja to kazem ..
@ tema .. 5 nedelja

MRSAVA:Ja imam jak razlog.Muz u inostranstvu na privremenom radu a ja kuci sa sitnom decom...Neko rece ranije,najteze je prva tri meseca posle se naviknes.Moguce je da trenutno drzim rekord.

opaaaaa, pa to mora da se zalije....evo ja bolestan pa ne mogu da se drogiram...al zato je rakija tu...pa zivjela ti meni
...bas koliko trebaZex:A koliko si mrshava? Ono, bas bas mrshava ili si samo kao mrshava a u stvari i nisi bas mrshava?
Nikog ni na vidiku za zezzzCorto Malteze:yebote :shock: pa Mrshava tebi upala kashika u med
muzz u inostranstvu, na privremenom radu i ti na neyebitzi, lele![]()
![]()
MRSAVA:Nikog ni na vidiku za zezzz![]()

Vesela_zena_beogradska:@ tema .. 5 nedelja
Zex:Znaci , mangup drndo maslacka, al nije bio zadovoljan pa se sad prepucavaju... Hm...
Pa da, a nije znao da kad mlekom od maslacka namazes Njega, on sav otekne i boli posle...
Lepo ja kazem da forumi treba da budu i ostanu virtuelni, ovde RL sve pokvari...
I da, pu za mene...od prekjuce... svojevoljno...
Ovo je ipak neyebitza...

Vesela_zena_beogradska:Ja nisam rekla da ne svrshavam 5 nedelja, hahaha, vec da se ne karam 5 nedelja ..
Eva Braun:@DOC,hocemo li se mi skloniti odavde? 8)

DOC HOLLIDAY:ako si ti pomislila na ono što sam ja pomislio onda oćemo....

Corto Malteze:hocete hocete...evo ja cu da vam drzim svecu![]()
![]()
# zamisli #:kameru valjda
Eva Braun:pa daaaa,pomislila sam na ono sto si ti pomislio da sam ja pomislila![]()
Corto Malteze:hocete hocete...evo ja cu da vam drzim svecu![]()
![]()