Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
i tebe yebe forum? ma nije valjda da me vara...Mangup sa diplomom:E to mogu i ja da potvrdim...licno![]()
a ja mu sve dala... eh, eh...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i tebe yebe forum? ma nije valjda da me vara...Mangup sa diplomom:E to mogu i ja da potvrdim...licno![]()
a ja mu sve dala... eh, eh...Maslachak:pa da. u pravu si. mene u stvari forum yebe...![]()
![]()
oh, hvala na ponudi... lepo je znati da postoje ljudi koji zzele da izadju u susret...DOC HOLLIDAY:mogu to da promenim 8-)

...nemam pojma... (to kao odgovor)... a za datu situaciju nemam komentara...Vesela_zena_beogradska:Nejebica udarila na sve strane, siluju se zene, devojke, devojchice.
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/septembar/18/H-02-18092007.shtml
E, a stvarno mi nije jasno kako se mushkarcu digne kita, da bi uopste mogao da siluje, dok drzi noz pod grlom, ili na neki drugi nachin maltretira zrtvu? Ili mu se najpre digne kita pa zatim reshi da siluje? M?
uzzas....Maslachak:oh, hvala na ponudi... lepo je znati da postoje ljudi koji zzele da izadju u susret...![]()
Eva Braun:meni je ta prica malo hmmmm......![]()
Vesela_zena_beogradska:Nejebica udarila na sve strane, siluju se zene, devojke, devojchice.
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/septembar/18/H-02-18092007.shtml
E, a stvarno mi nije jasno kako se mushkarcu digne kita, da bi uopste mogao da siluje, dok drzi noz pod grlom, ili na neki drugi nachin maltretira zrtvu? Ili mu se najpre digne kita pa zatim reshi da siluje? M?

MRSAVA:Ljudi sta vam je,mladi ste da se ne trosite...

...ovaj... naravno da sam shvatila....te chemu sluzzi ovo objashnjenje, a uz to i ne radi?Mangup sa diplomom:Ne,nisi shvatila....mucni glavom...a sto se tice tvoje konotacije i razmisljanja obrnuto je bilo...na taj nacin dolazimo do mog zakljucka...

zvuchi k`o narodnjak...Mangup sa diplomom:ali ne brini,bices opet yebana![]()
.. mislim bit cu... valjda... jednog dana.... nada umire poslednja. 
Mangup sa diplomom:Samo nisi neka riba,tako da ja odustajem.ipak imam neki renome i standard...
istina zziva.i nisam neka riba... bash sam slika i prilika proseka. yebi ga. ne mozzemo svi da budemo prelepi... ili da imamo standarde ili renomee.... ili josh bolje, da ubedimo sebe da imamo standarde i renomee... ... dobrog saveta nikad dosta. ovaj, gore navedeni to nije. surov je i neumesan. chak i ako je trebalo da bude shalaMangup sa diplomom:zaposli se kao prodavacica,mozda i tebe ciga opali

istina.Mangup sa diplomom:bolje dva qurtza za tebe nego posta...end of story
u stvari, kako se uzme, al` istina... 
eh, da me yeste sa`vatao (setan pogled u daljinu...)... ovako ne znam ni shta rekoh ni shta uradih da se naljuti... 
i bicu karakter, izdrzacu do sledece nedelje, valjda
Bice bolje, sutra je novi danMaslachak:ovako ne znam ni shta rekoh ni shta uradih da se naljuti...![]()

...i ode u bespovrat.... sve je bilo kako kazzesh. eh.Zex:Verovatno si mnogo i nepotrebno pricala kao poslednji tremas, pa si u tome i preterala, pa pocela da se sprdas sa njim i na kraju euforicno pokusavala da jos jacim lavezom pokrijes svoj bes sto ti klizi iz ruku takav komad...![]()
Ja imam jak razlog.Muz u inostranstvu na privremenom radu a ja kuci sa sitnom decom...Corto Malteze:shto se ti ne troshish Mrshava![]()
Neko rece ranije,najteze je prva tri meseca posle se naviknes.Moguce je da trenutno drzim rekord.MRSAVA:Ja imam jak razlog.Muz u inostranstvu na privremenom radu a ja kuci sa sitnom decom...Neko rece ranije,najteze je prva tri meseca posle se naviknes.Moguce je da trenutno drzim rekord.
Lepo ja kazem da forumi treba da budu i ostanu virtuelni, ovde RL sve pokvari...