- Poruka
- 70.172
Ko da me nesto zesce ceka iza coska. Neko ludilou. 3x andjela kako djipaju i smese mi se. Zovu me da sednem izmedju i da pijemo picence i smejemo se, zezamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da me nesto zesce ceka iza coska. Neko ludilou. 3x andjela kako djipaju i smese mi se. Zovu me da sednem izmedju i da pijemo picence i smejemo se, zezamo...
Није срамота али је штета пропустити присност са неким.Da li je sramota biti nevin u tim godinama i kako zene gledaju na to?
A da li bi sa nekim takvim nadoknadila sve te godine?Није срамота али је штета пропустити присност са неким.
Ако је стицај околности, шта сада...
Da li je sramota biti nevin u tim godinama i kako zene gledaju na to?
A da li bi sa nekim takvim nadoknadila sve te godine?
Sramota je slusati narodnjake, a biti nevin sa 45 nije sramota. Sramota je ziveti sa roditeljima sa 45.Da li je sramota biti nevin u tim godinama i kako zene gledaju na to?
Kada bude imao prvi put provalice ga odma.Ma nije ne mora ni da znaju nego bas je protracio zivot
Sto izdrka ga 3× preKada bude imao prvi put provalice ga odma.
Pa onda ce tesko da mu se digne plus postoji opasnost da ga provali da je neiskusan.Sto izdrka ga 3× pre
Da li je sramota biti nevin u tim godinama i kako zene gledaju na to?
Pa i nijeJok nije sramota
Pa nijePa i nije
Nije slazem sePa nije