Neverna zena!

• Začetnik teme Začetnik teme vuk80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta si ti ucinio konkretno da zadovoljis zenu (ukoliko je imas )
verovatno nista e pa zato te je i prevarila
izumiru polako (hvala bogu) vremena nasih baka kad je osnovna funkcija zene bila da udovolji muskarcu i da rodi copor dece
zato muskarci ili se potrudite ili cemo uskoro da vas kloniramo(ako nam budete trebali)

lakicevic dina:
izumiru polako (hvala bogu) vremena nasih baka kad je osnovna funkcija zene bila da udovolji muskarcu i da rodi copor dece
zato muskarci ili se potrudite ili cemo uskoro da vas kloniramo(ako nam budete trebali)

Kloniraces muskarce koji ti ne odgovaraju, da imas vise takvih primeraka, bas bistro... :twisted:

lakicevic dina:

Ako se ne potrude kloniracete ih - znaci one koji se ne trude, tj. one koji vam ne odgovaraju.

vuk80:
Moja teorija:Sve su zene neverne,samo im treba pruziti sansu!
Kao sto rece moj omiljeni filozof-Njegos:"100 bi vjera promijenila,samo da bi sebi dobro ucinila!"
Vuce,super ti je teorija! I istinita. Samo nisam sigurna da to bas vazi samo za zene...Opet balkanski sindrom... Svi varaju. I muskarci i zene onda kada nisu zadovoljni svojom vezom a iz bilo kog razloga nisu u stanju da je okoncaju ili se nadaju da ce biti bolje. Prevara je odusak,zabranjeno voce je sladje, a zivot je prilicno monoton pa malo avanture uvek dobro dodje. Ne mislim da je prevara uzasna stvar ako je sportskog karaktera. A posebno ne mislim da je prevara rezervisana samo za zene. Vuce,ti si bas okusio gorko iskustvo,a? Gledaj na to pozitivno! kako ce da kaze da si najbolji ako to i ne proveri? :grin:

Bad_Wolf:
Ako se ne potrude kloniracete ih - znaci one koji se ne trude, tj. one koji vam ne odgovaraju.
Bravo badwolf! Uostalom, zale se na prevaru a sve vise se okrecu jedni drugima! Pa posto je vreme nasih baka proslo, a mi nismo voljne da budemo njihovi robovi,oni od egoizma ne znaju sta ce pa u gej populaciju! Bravo! Dosta nam je jedan Kluni ili Robi Vilijams,kloniracemo ih koliko nam treba! Zivela ovca Dejzi!

iskreno, neka mi rodi 3-4 deteta pa neka se trsi sa kim god joj je volja... sto se mene tice, to je sve sto od nje ocekujem... ako je njoj do varanja, necu ni ja bas sedeti skrstenih ruku... i ne razumem sto se oko toga dize prasina... ne moz' se potrosi ona stvar...

batka_mija:
iskreno, neka mi rodi 3-4 deteta pa neka se trsi sa kim god joj je volja... sto se mene tice, to je sve sto od nje ocekujem... ako je njoj do varanja, necu ni ja bas sedeti skrstenih ruku... i ne razumem sto se oko toga dize prasina... ne moz' se potrosi ona stvar...

Je li? Gde izlazis da te nadjem? Ti si bas retkost,a? 8-)

Back