Neuzvracena ljubav?

Koliko filozofije oko necega sto se svima u zivotu desilo:roll:Patis,bolujes,prevrces po glavi hiljadu puta istu stvar,pitas se i sam dajes odgovore....Na kraju,jednoga dana sve prodje samo treba imati dovoljno snage i hrabrosti ziveti s tim neko vreme.

koliko god budeš očajan, povredjen, razoren
moraš imati dovoljno čistog razuma da shvatiš da je to deo procesa
pičkica će to da uradi, pičkica kojoj je "uzmi sve što ti život pruža sada i ovde" bitnije od samog postojanja jedne velike ljubavi, makar i u prošlosti

samo sam jasnije opisao kakva je to osoba koja je spremna na to. Ne bih to nikada uradio (jel se ne salis da postoji tako nesto? :think: )

Sve zavisi...
Mozes da budes uporan, ako stvarno mislis da nekog volis (mada to "volim je", a nisam sa njom progovorio ni 5 recenica, samo mi je lepa fizicki... je vise zaljubljenost nego ljubav)...

Ili da se pomiris sa cinjenicom da joj nisi dovoljno privlacan...
E sad, ***, to moze da bude zbog devojka voli krupnije/sitnije/oblije/misicavije/sa pravilnijim crtama lica/cvrstom guzom... i raznim varijacijama na tu temu... i da taj njen kriterijum ti ne ispunjavas... sto se sa jedne strane povrsno, ali sa druge potpuno okej (svi mi imamo pravo na svoje kriterijume), i ostaje ti da se pomiris sa tim i da nadjes neku drugu, a siguran sam da ih ima :)

savi mi se dole...ti se yebes sa likom 30 godina starijim od tebe i ima decu i zenu...tako da ni slovo "a" od tebe napisano nema nikakvu vrednost, a kamoli da savetujes nekoga.

Ja to ne radim, jer se cuvam za brak. Ja sam nevina. A on nije stariji od mene 30 godina, vec dvadesetak. To sto ima zenu i decu nisam ga ja terala da se vencava sa njom i da sa njom ima decu.

Back