Oda Nobunaga
Primećen član
- Poruka
- 948
Izrael je demonska država, kao što su jevreji demonski "narod", no još nisam čuo validnu i ubedljivu argumentaciju protiv genocida nad mudžosima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije stvar u "demonizmu", već u činjenici da treba poštovati potpisani sporazum koji predviđa postojanje dvije države na području današnjeg Izraela.Izrael je demonska država, kao što su jevreji demonski "narod", no još nisam čuo validnu i ubedljivu argumentaciju protiv genocida nad mudžosima.
I kako misliš da ih nateraš da ga poštuju?Nije stvar u "demonizmu", već u činjenici da treba poštovati potpisani sporazum koji predviđa postojanje dvije države na području današnjeg Izraela.
Ne lupaj i ne spamuj, sam odlično znaš.Netočno. U ovom obliku postoji od II. Vatikanskog koncila iz 1960-ih. Opet lažeš.
Daj link na te tvrdnje o nemogućnosti razlikovanja katoličkog od pravoslavnog obreda. To mi je veoma sumnjivo. Akvilejska patrijaršija se zove tako, jer se bila otcjepila od Rima. Nemaš ti pojma.![]()
Ni jedna ni druga strana nema baš nikakve namere da bilo šta prepusti onoj drugoj strani. To je Bliski istok.I kako misliš da ih nateraš da ga poštuju?
Tako da što više država svijeta prizna Palestinu kao neovisnu državu. Kada na kraju ostane samo SAD, morat će i oni popustiti.I kako misliš da ih nateraš da ga poštuju?
Nemam pojma o čemu ti trabunjaš.Ne lupaj i ne spamuj, sam odlično znaš.
Priznata je i Zapadna Sahara, a to je Bliski istok.Tako da što više država svijeta prizna Palestinu kao neovisnu državu. Kada na kraju ostane samo SAD, morat će i oni popustiti.
Utopija. Trajaće dok jedna strana ne bide potpuno uništila drugu.Nije stvar u "demonizmu", već u činjenici da treba poštovati potpisani sporazum koji predviđa postojanje dvije države na području današnjeg Izraela.
To će da se desi nikad. Najizglednije što će da se desi sa tim priznanjima je to da će Europederi udomiti Gazaše. Kao, priznali smo ih, ovi nas ne slušaju - refugees welcome.Tako da što više država svijeta prizna Palestinu kao neovisnu državu. Kada na kraju ostane samo SAD, morat će i oni popustiti.
Nije ista stvar. Zapadnu Saharu priznaje 46 država, a Palestinu 157 od 193 suverene države.Priznata je i Zapadna Sahara, a to je Bliski istok.
UK je ionako već sada glavno uporište šerijatskog prava van arapskog sveta.To će da se desi nikad. Najizglednije što će da se desi sa tim priznanjima je to da će Europederi udomiti Gazaše. Kao, priznali smo ih, ovi nas ne slušaju - refugees welcome.
Živimo i mi kao (geografski) bliski susjedi, iako se i ne volimo nešto osobito. Mogu i oni.Utopija. Trajaće dok jedna strana ne bide potpuno uništila drugu.
Svejedno. Neće ići bez ozbiljnog rata, ni na koju stranu.Nije ista stvar. Zapadnu Saharu priznaje 46 država, a Palestinu 157 od 193 suverene države.
Tamo je entuzijazam daleko veći.Živimo i mi kao (geografski) bliski susjedi, iako se i ne volimo nešto osobito. Mogu i oni.
Kad ono, Dodik je otkupio svoju zatvorsku kaznu prema šerijatskom pravu. Gle čuda!UK je ionako već sada glavno uporište šerijatskog prava van arapskog sveta.
To je zato što smo mi ipak miroljubivi Slaveni.Tamo je entuzijazam daleko veći.
Vole ljudi mudžose, šta da im radiš.UK je ionako već sada glavno uporište šerijatskog prava van arapskog sveta.
Nije da ih baš vole, nego su postali većina u brojnim četvrtima pa čak i u čitavim gradovima. Njihova brojnost im daje političku težinu pa mogu sada nametati svoje političke i društvene prohtjeve. Tako to ide. To je demokracija. Vladavina većine. Kad dobiješ ogromnu muslimansku manjinu u nekoć kršćanskoj zemlji, onda moraš prilagođavati svoju politiku prema želji građana, osobito onih čija je moć u porastu.Vole ljudi mudžose, šta da im radiš.
Ja sam nekako sigurna, kao sto rece tvoj sagovornik Most6, i da ne postoji Hamas, da bi Izrael nasao izgovor da isto radi to sto radi. Jer 65000 ubijenih na 1200 njih 7.10.'23 je mnogo, mnogo veca odmazda nego sto je uposte ocekivano.Oni u Gazi su u ogromnom procentu za Hamas: Hamas se u suprotnom ne bi održao pred Izraelom da nema apsolutnu podršku stanovništva: gerilski rat protov neuporedivo jačeg neprijatelja je moguć samo ako ti pomaže stanovništvo.
A ja ne znam zasto vi Hrvati ne priznate Palestinu? Ovde pisete sazaljivo o njoj, doduse citam da je Milanovic za priznanje, ali zasto je ne priznate? Zar ste toliko zavisni od Nemacke i toliko njene sluge? Mene bi bilo sramota da se pojavljujem saopstenjima u javnosti i pravim nesto, a da ne priznam Palestinu i da sam na strani nepravde.Nije da ih baš vole, nego su postali većina u brojnim četvrtima pa čak i u čitavim gradovima. Njihova brojnost im daje političku težinu pa mogu sada nametati svoje političke i društvene prohtjeve. Tako to ide. To je demokracija. Vladavina većine. Kad dobiješ ogromnu muslimansku manjinu u nekoć kršćanskoj zemlji, onda moraš prilagođavati svoju politiku prema želji građana, osobito onih čija je moć u porastu.
Zato što imamo gow.na na vlasti. Sve same poltronske podguzne muve, s izuzetkom Milanovića, a i on je jak na riječima samo zato što je svjestan da nema skoro bilo kakve ovlasti pa može govoriti što mu se prohtije. Osim toga, moje je mišljenje da se hrvatska vlast slizala s genocidnim Izraelcima zbog uloge ustaške vlasti u WW2. Milanović je dobro rekao da im Hrvatska nije ništa dužna zbog ww2 i da nas ne mogu ucjenjivati s time da ne priznamo Palestinu, ali očito kukavica Plenković ne misli tako.A ja ne znam zasto vi Hrvati ne priznate Palestinu? Ovde pisete sazaljivo o njoj, doduse citam da je Milanovic za priznanje, ali zasto je ne priznate? Zar ste toliko zavisni od Nemacke i toliko njene sluge? Mene bi bilo sramota da se pojavljujem saopstenjima u javnosti i pravim nesto, a da ne priznam Palestinu i da sam na strani nepravde.
Hvala na iskrenom odgovoru.Zato što imamo gow.na na vlasti. Sve same poltronske podguzne muve, s izuzetkom Milanovića, a i on je jak na riječima samo zato što je svjestan da nema skoro bilo kakve ovlasti pa može govoriti što mu se prohtije. Osim toga, moje je mišljenje da se hrvatska vlast slizala s genocidnim Izraelcima zbog uloge ustaške vlasti u WW2. Milanović je dobro rekao da im Hrvatska nije ništa dužna zbog ww2 i da nas ne mogu ucjenjivati s time da ne priznamo Palestinu, ali očito kukavica Plenković ne misli tako.