Netanjahu u UN:Priznanje Palestine kao dati Al Kaidi državu pored Njujorka

Zna se ko je prvi počeo 7.10.23.i ko je u jednom danu pobio 1200 ljudi.
Pogledaj slike iz Gaze prije 7.10.23.kako su lijepo živeli,i nije im đavo dao mira.
Sad žanju što su posijali.
Ti si lud covek, tj, necovek ako opravdavas ovako nesrazmernu "odmazdu", koja to i nije, vec duboko razradjen plan. Uostalom, javna je tajna se da su sami Izraelci stvorili Hamas i da je sve to "vadjenje" zarad eliminsanja jednog naroda sa tih prostora.

Sramno i degutnatno. Ides na ignore.

Sretan put do Palestine.
Ti Palestinci su krajem '99 pozvali bar Milosevica u Vitlejem na Bozic, da su toliki mrzitelji tudje vere i losi ljudi, ne bi ga ni pozvali, a znas zasto nije otisao?

Izrael nije dozvolio, jer je saopstio da bi ga uhapsio posto je bio osumnjicen za ratni zlocin i na poternici Haga. E, zato su sada oni na poternici Haga.

Ti Palestinci su krajem '99 pozvali bar Milosevica u Vitlejem na Bozic, da su toliki mrzitelji tudje vere i losi ljudi, ne bi ga ni pozvali, a znas zasto nije otisao?

Izrael nije dozvolio, jer je saopstio da bi ga uhapsio posto je bio osumnjicen za ratni zlocin i na poternici Haga. E, zato su sada oni na poternici Haga.
Jel još nisam na ignore?

Jeste, tako misli ceo svet koji se tiskao da izadje iz sale UN kad je Netanjahu poceo govor, bojkotujuci ga.

Pogledajte prilog 1792524

https://www.bbc.com/serbian/articles/cgkn8e1py00o/lat

Što ga nisu uhapsili?

Najveća ironija da govor u Ujedinjenim Nacijama drži čovek protiv koga su te iste Ujedinjene Nacije izdale poternicu za ratne zločine.

Inače budala, lupetao tamo neke gluposti, kako su se Palestinci doseljavali posle Jevreja, prvo se njegova baba doslelila pa posle palestinci.

Ti si lud covek, tj, necovek ako opravdavas ovako nesrazmernu "odmazdu", koja to i nije, vec duboko razradjen plan. Uostalom, javna je tajna se da su sami Izraelci stvorili Hamas i da je sve to "vadjenje" zarad eliminsanja jednog naroda sa tih prostora.

Sramno i degutnatno. Ides na ignore.
Ja ne opravdavam, ali ajde da se ne lažemo...
Muslimani žele Jerusalim i Al Aksu i ništa im nije prevelika cena da dođu do toga. Oni bi sami žrtvovali sve Palestince, kad bi tako mogli doći do tog mesta koje im je posle Meke i Medine, treće najvažnije. I sami Palestinci bi pristali da budu žrtvovani za taj cilj.
Ne mogu reći da li su Jevreji puno bolji...
Ali to je jedan fanatizovan svet, lažnih vera, kojima ljudski život nije naročito značajan.

Ne znam zašto je problem Trampov predlog, da se Gaza kompletna iseli u neku islamsku zemlju, i da žive normalno.

Što ga nisu uhapsili?

Najveća ironija da govor u Ujedinjenim Nacijama drži čovek protiv koga su te iste Ujedinjene Nacije izdale poternicu za ratne zločine.

Inače budala, lupetao tamo neke gluposti, kako su se Palestinci doseljavali posle Jevreja, prvo se njegova baba doslelila pa posle palestinci.
Nisam znala, ja sam mislila da je Hag raspisao poternicu. Utoliko strasnije i odvratnije, sto kazes, stanje kao pred 3. svetski rat, puno nepravde, sile i ucene.
Ja ne opravdavam, ali ajde da se ne lažemo...
Muslimani žele Jerusalim i Al Aksu i ništa im nije prevelika cena da dođu do toga. Oni b
i sami žrtvovali sve Palestince, kad bi tako mogli doći do tog mesta koje im je posle Meke i Medine, treće najvažnije. I sami Palestinci bi pristali da budu žrtvovani za taj cilj.
Ne mogu reći da li su Jevreji puno bolji...
Ali to je jedan fanatizovan svet, lažnih vera, kojima ljudski život nije naročito značajan.

Ne znam zašto je problem Trampov predlog, da se Gaza kompletna iseli u neku islamsku zemlju, i da žive normalno.
Naravno, ali nisu ni oni krivi sto su se naslelili na te puste prostore svojevremeno. Ne mozes sad posle 2000 godina (ili mozda malo manje), nekog isterati.

Jeste, tako misli ceo svet koji se tiskao da izadje iz sale UN kad je Netanjahu poceo govor, bojkotujuci ga.

Pogledajte prilog 1792524

https://www.bbc.com/serbian/articles/cgkn8e1py00o/lat

Licemeri.

Slika za javnost, a ovamo trljaju ruke i podržavaju otimačine tuđeg kad im to odgovara, bezmalo i učestvuju u toj otimačini tipa naš KiM na primer.

Mada ono mučenje civila pred celim svetom niko normalan i ne može da podrži ali i to se vežbalo kroz istoriju pa i vrlo blisku:
- Jasenovac, Jadovno, Bratunac, itd, etc.

Back