Kor
Poznat
- Poruka
- 7.634
ne pravi se blesav,pitao sam te konkretno o kojim stvarima se radi?
hans kristian andersen je na drugom podforumu,a braca grimm na lesandrovom radnom stolu
ukazao sam ti vremenski period kada sam gledao sajt... znaci negde 2003-2004 (max. 2005). Secam se nekih stvari o cirilici, o licnostima iz istorije, o steccima itd.....
Ja uvazam vasu zelju da se sto dalje udaljite od Srba.. ali brateeee...... zar je potebno izvrtati sve naopako da bi se to ostvarilo?
mozda cu opet uskoro da navratim pa cu da pogledam sta ima novo. Ali, da ti pravo kazem posle onoga sto sam tada video nisam ndsto mnogo motivisan.

,i sam sam dosao do odredjenih podataka o istaknutim hrvatima ,koji etnicki uopste nisu hrvati ,ima tu dosta jevreja ,poljaka ,nazalost i srba po najvise ...znao sam od pocetka kolko je mukotrpan proces formiranja nacije ,jos pogotovo eksplicitne kao sto je hrvatska hi hi ,prosto su bili primorani da popune svoj etnicki korpus mnostvom drugih naroda ,pre svega srba ,a nemanjkaju ni sa ostalima ...mi smo tu mnogo bolje prosli ,kod nas nije svako mogo biti srbin ,neki kazu da je to i greska ,da nas zato danas ima kolko mas ima ,trebalo nas biti mnogo vise ...jos jednom svaka cast