Nesumnjivo Hrvati

srbi-ko-srbi.jpg
loš naslov. treba "srpski knez osnovao srpsku državu koju zvahu hrvatska"!!! ovakim naslovima se samo sugeriše katoličkoj braći da su neki drugi etnikum kojima vlada srbin.
ovo hrvatska bih voleo videti. ima logike da HorBatia/Chrobatia bude isto što i viisinska banovina.

loš naslov. treba "srpski knez osnovao srpsku državu koju zvahu hrvatska!!! ovakim naslovima se samo sugeriše katoličkoj braći da su neki drugi etnikum kojima vlada srbin.
ovo hrvatska treba poveriti. voledo bih videti neki jpg. ima logike da HorBatia/Chrobatia bude isto što i viisinska banovina.

Pitaj Račkog i Šafarika, možda oni što znaju.

Kako to da imamo kralja Milutina a zatim vazala Lazarevića?

кнез Лазар и његов син Стефан нису били краљеви, јер су краљевску круну Немањића наследили Котроманићи. после Уроша V владарски наслов прелази на бана Стефана Твртка, који тако постаје нови краљ Србије (треба поменути и покушај краља Вукашина и његовог сина Марка да се уздигну на српски престо, али тај подухват није био признат ни прихваћен међу осталим великашима).

међутим, на кога су прешли круна и краљевски наслов Свинимирових (Звонимирових?) претходника, с обзиром да владара Хрватске папа јасно ословљава титулом dux? дакле, ко је био rex, ако је Свинимир (Звонимир?) био dux?

Poslednja izmena:
кнез Лазар и његов син Стефан нису били краљеви, јер су краљевску круну Немањића наследили Котроманићи. после Уроша V владарски наслов прелази на бана Стефана Твртка, који тако постаје нови краљ Србије (треба поменути и покушај краља Вукашина и његовог сина Марка да се уздигну на српски престо, али тај подухват није био признат ни прихваћен међу осталим великашима).

међутим, на кога су прешли круна и краљевски наслов Свинимирових (Звонимирових?) претходника, с обзиром да владара Хрватске папа јасно ословљава титулом dux? дакле, ко је био rex, ако је Свинимир (Звонимир?) био dux?
шах мат

Tvrtko Kotromanić Srbin jel? :hahaha: (moj 15 emoticon zaslužili su : Statler and Waldorf )
Vas dvojica pa ne možete da se dogovorite.

Poslednja izmena:
Да а потписивао се као Стефан Твртко Котроманић краљ Срба и Босне......наравно српским језиком и ћирилицом.

Pa pogledaj mu rodoslov. Tvrtko je neka preteča jugoslavena :per:

No, a što se tiče ćirilice, zar su onda Hrvati koji su pisali ćirilicom također Srbi? Stvari su malo kompleksnije od ovog tvog brzopletnog posrbljivanja Tvrtka.

"Брзоплето посрбљивање Твртка" :hahaha: убедљиви доказ да хрватсво није националност већ дијагноза.

Ми га "брзоплето посрбљујемо" а онда дође Штросмајер и српске народне песме, које је скупљао по Босни, објављује као "хрватске".

Лепо рече Дучић, хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се ничег не боје, него зато што се ничег не стиде.

Kako znaš da nije hrvatski? Nego da li svatko ko koristi ćirilicu je Srbin?
Па изгледа да јесте чим је толико прогањају по Хрватској.
Елем писао је српским језиком тако да наравно да је Србин, у народном не у националноим смислу наравно.
Pa pogledaj mu rodoslov. Tvrtko je neka preteča jugoslavena :per:
No, a što se tiče ćirilice, zar su onda Hrvati koji su pisali ćirilicom također Srbi? Stvari su malo kompleksnije od ovog tvog brzopletnog posrbljivanja Tvrtka.
Зато сам каже да је потомак господе српске.
Мора да је први југословенски краљ!!!
Који то Хрвати пишу ћирилицом?
И ствар је у језику а не у писму.

Čovjek koji ti profesor može biti ljudski s tobom komunicira, a ti si bezobrazan... mislim da moderatori previše tolerišu provokatore na ovom pdf-u...

Imaš pravo, trebao sam staviti i emoticona za Waldorfa a ne samo za Statlera. Zaista sebično od mene. Nema problema ako mi može biti profesor ja bih to i volio. Jer ako želiš nešto naučiti moraš se ponašati kao student. Kako se ja i ponašam. Na studentima je da testiraju svoje učitelje i da vječno propitkuju autoritete.

Па изгледа да јесте чим је толико прогањају по Хрватској.
Елем писао је српским језиком тако да наравно да је Србин, у народном не у националноим смислу наравно.
.

Zar njemu mama nije bila Hrvatica? Mislim koji je njegov materinji jezik?

I kakve ima veze njegova titula sa bilo kakvim srpstvom?

Poslednja izmena:
Zar njemu mama nije bila Hrvatica? Mislim koji je njegov materinji jezik?
I kakve ima veze njegova titula sa bilo kakvim srpstvom?
Јесте Јелена Шубић.
Рођен је у Босни а матерњи језик му је српски.Уосталом упореди његове повеље са повељама Немањића ако не верујеш.
Како би дошао до те титуле краља Срба сам је пропагирао српство, зато и пише да је потомак "господе српске", преко бабе Јелисавете Немањић и краља Драгутина.

Јесте Јелена Шубић.
Рођен је у Босни а матерњи језик му је српски.Уосталом упореди његове повеље са повељама Немањића ако не верујеш.
Како би дошао до те титуле краља Срба сам је пропагирао српство, зато и пише да је потомак "господе српске", преко бабе Јелисавете Немањић и краља Драгутина.

Da i što kaže ta titula?

Back