- Poruka
- 37.740
Izmoriš ga maksimalno, ode sam, evo moj upravo ode...kako pustiti mozag na pasu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izmoriš ga maksimalno, ode sam, evo moj upravo ode...kako pustiti mozag na pasu?
I... da li stvaralaštvo dolazi nakon opraštanja od ega?Razmišljam o stvaralaštvu i egu. Danima.
I mislim da ću još razmišljati na zadatu temu. Danima.
Hvala za recept...ode...e sad kad ce da se vrne ili ce uopce da se vrne upitnik...ma moze dusa i bez njega.Izmoriš ga maksimalno, ode sam, evo moj upravo ode![]()
![]()
tol u celofanu :O" Mnogo je otelotvorenog bola među ljudima, uzrokovanog neprepoznatim egom koji divlja “kako hoće”. Prepoznavanje i svest o egu, upoznavanje sa njim, vodi oslobađanju od njega. To nam pak neće otkriti tajnu o tome ko smo, već o tome ko nismo. A kada shvatimo ko nismo, imamo šansu za istinskim spoznavanjem sebe. " ~ Anđela Ignjatović
Duši mozak samo smeta. Tako da, bez brige, ipak je duša najvažnijaHvala za recept...ode...e sad kad ce da se vrne ili ce uopce da se vrne upitnik...ma moze dusa i bez njega.![]()
treba tu evropu izbojkotovati pa da vidimo ko ce da im cisti ulice i pere ussrane babe !razmisljam o tome kako je samo Grcka prihvatila Sinopharm vakcinu kao validnu.. tako da nece u ostalim drzavama Europe moci da se ide i pored kovid pasporta..
E, vala, ako su Srbi do sada tome služili, bolje da ih nije.treba tu evropu izbojkotovati pa da vidimo ko ce da im cisti ulice i pere ussrane babe !