- Poruka
- 6.684
Верујем у што краћем року.
А оно шта ради одбрана је већи циркус.
А оно шта ради одбрана је већи циркус.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde se pominje da bi vec uhapsili Zorana da je kriv, ali ovo nije prva polovina dvadesetog veka. Nemoguce je bez tuzilastva. Tuzilastvo radi po zakonu i ne zeli da menja pravila bez obzira na pritisak javnosti ne mogu oni zbog ovog slucaja i pritiska javnosti da menjaju svoju praksu. Ne mogu da podignu optuznicu protiv Zorana,jer nema ni jednog ociglednog dokaza. Marjanovici imaju dobrog advokata i ne mogu tu da prodju nikakvi pritisci inspektora na njih, niti neka optuznica bez valjanih dokaza. Cak i da se u nekom slucaju i nekada podigne optuznica ni jedan sud ga ne moze osuditi bez dokaza. Resio je da ne prizna i cak i da postoje neke pogresne izjave(na njegovu stetu) tokom saslusanja on moze da ih opravda pritiscima. Ja vec sad slobodno mogu da kazem da ne vidim da ce ikada moci da ga osude.
Sto se tice snimaka iz satelita. Mislim da oni i ne postoje. Pa nije svaki ar kugle zemaljske sniman u krupnom kadru. U pitanju su milioni i milioni hektara i sad ce neko da snima i zumira borcanski nasip. Ne znam kome to pada na pamet.
Za mene je ocigledno da nista ovde nije planirano, cak je i jasno da nije planirano po svemu sudeci(al' vidim i da cu ja na kraju ovde da ispadnem sektas). Planirano je jedino zataskavanje tragova i i nista vise.

Verovatno nisi razumeo sta sam napisao(procitaj ponovo). Kada kazem da tuzilastvo briga za pritisak i da ono gleda da radi po zakonu jer je slucaj transparentan mislio sam na to da oni nece zbog pritiska javnosti podizati optuznicu bez dokaza... Tvoja konstatacija je ok, ali nema nikakve veze sa onim sto sam ja pricao pa cak i kada se ta jedna recenica izvuce iz konteksta...
Ono sto je takodje neverovatno...i gotovo nemoguce...
A to je situacija da policija trenerku i mobilni i šnalu...koji su navodno spali i ispali na incijalnom mestu napada...dakle na samom nasipu i stazi...
Policija to pronalazi TEK SUTRADAN ?! ?! ?!
Znaci NEMA ŠANSE da policija pa i Zoran to nisu mogli videti i naci jos istu vece i noc...posto je sve to nadjeno pri stazi na onoj pokazanoj lokaciji ako je verovati grafici iz medija, dakle tu su valjda prvo gledali i trazili tragove na samoj stazi na 300 metara od mesta rastanka...
I kako da ne vide?!
Ajde dobro šnalu pa i mobilini, ali trenerku su morali videti i Zoran i policija jos istu vece !
Sto ukazuje na mogucnost da su ti predmeti, a moguce i telo baceni kasnije u noci ili zoru s 2 na 3. april.
A sto opet ukazuje na mnooogo vecu i mracniju zaveru...
...
Mogla je jedna osoba itekako. Oni da su isplanirali ubistvo ne bi ga isplanirali ovako traljavo da pola srbije sumnja u njih. I ne bi ga organizovali u trenutku dok je Zoran svedok i saucesnik u isto vreme. To bi organizovali sasvim drugacije da se na njih i ne moze posumnjati....Ovo sigurno nije planirano. Nisu oni bas toliko zli da isplaniraju unapred. Rec je samo o prikrivanju iz straha iz sramote, zbog cerke, ljudi itd..
Jos kada se svemu doda to da gotovo svim clanovima porodice neke vrste lazi nisu strane...
Cini mi se da je kuglana bila u Zemunu ......takodje je cudno kako to sad toliko intervjua odjednom u poslednje vreme ,nastupa ,pa onda neka svadba u Novom Pazaru ....ocigledno da je neko usmerio fokus ka njoj i da tu treba traziti ....u tom pravcu.
Није тачно.
Све друштвене мреже имају по 10администратора и модератора ради безбедоносних разлога типа крађа целог профила + све то контролише посебно одељење које се бави борбом против сајбер криминала и високотехнолошког криминала.
Živ ti meni bio, nijedno posebno odeljenje, bar ne srpsko, ima bilo kakav pristup profilima ne fejsbuku, koji je privatna firma sa sedištem i serverima preko okeana, i ne daju informacije ni svojoj, američkoj vladi, i istražnim organima, bez debele intervencije.
Zasto sklanjaju vesti u vezi ovih face poruka koje je neko uputio Teodori??
- - - - - - - - - -
Oni rade za americku vladu ,i za velike pare .,.
Gledam sad one snimke posle ubistva... Policajac hoda po kanalu bez ikakve zaštite, vadi neke predmete iz vode golim rukama, daje to drugom muškarcu koji isto nema rukavice, ovaj daje trećem...