Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde se pominje da bi vec uhapsili Zorana da je kriv, ali ovo nije prva polovina dvadesetog veka. Nemoguce je bez tuzilastva. Tuzilastvo radi po zakonu i ne zeli da menja pravila bez obzira na pritisak javnosti ne mogu oni zbog ovog slucaja i pritiska javnosti da menjaju svoju praksu. Ne mogu da podignu optuznicu protiv Zorana,jer nema ni jednog ociglednog dokaza. Marjanovici imaju dobrog advokata i ne mogu tu da prodju nikakvi pritisci inspektora na njih, niti neka optuznica bez valjanih dokaza. Cak i da se u nekom slucaju i nekada podigne optuznica ni jedan sud ga ne moze osuditi bez dokaza. Resio je da ne prizna i cak i da postoje neke pogresne izjave(na njegovu stetu) tokom saslusanja on moze da ih opravda pritiscima. Ja vec sad slobodno mogu da kazem da ne vidim da ce ikada moci da ga osude.
Sto se tice snimaka iz satelita. Mislim da oni i ne postoje. Pa nije svaki ar kugle zemaljske sniman u krupnom kadru. U pitanju su milioni i milioni hektara i sad ce neko da snima i zumira borcanski nasip. Ne znam kome to pada na pamet.
Za mene je ocigledno da nista ovde nije planirano, cak je i jasno da nije planirano po svemu sudeci(al' vidim i da cu ja na kraju ovde da ispadnem sektas). Planirano je jedino zataskavanje tragova i i nista vise.

Ma da ubbise se kako rade po zakonu ....hehe ,zar ti ne rece u nekoliko postova pre 3-4 meseca da ni tragovi nisu cak zataskani?

A za rad sudskog sistema :bljak: :bljak:

Verovatno nisi razumeo sta sam napisao(procitaj ponovo). Kada kazem da tuzilastvo briga za pritisak i da ono gleda da radi po zakonu jer je slucaj transparentan mislio sam na to da oni nece zbog pritiska javnosti podizati optuznicu bez dokaza... Tvoja konstatacija je ok, ali nema nikakve veze sa onim sto sam ja pricao pa cak i kada se ta jedna recenica izvuce iz konteksta...

Da je slucaj transparentan ne bi odjednom ukinuli status Teodori ,kao ostecene stranke ,,,da je slucaj transparentan(posto ne silazi sa naslovnica) objavili bi rezultate obdukcije crno na belo ili bi ombdusman zahtevao te rezultate umesto sto cuti...a optuznica je podignuta ,znaci tu nema opravdanja.

Dakle evo i da ostavimo obe mogucnosti kao moguce, od kojih je jedna definitivno u pitanju...
Opet...vidimo da je to zahtevalo siru organizaciju...a kako bi sve proslo nezapazeno od svedoka, kojih fakticki i nemamo...bar zvanicno kako nam je saopsteno.
Jer niko nije video trenutak napada niti ne bas kratko vec ritualno izvedeno ubistvo.
Dakle to je morala biti sira organizacija sa vise ucesnika u nadzoru mesta napada i pracenju osobe.Grom sa Neba

Ipak se ispostavilo da su postojali svedoci i to oni koji su naprasno preminuli..

Ono sto je takodje neverovatno...i gotovo nemoguce...

A to je situacija da policija trenerku i mobilni i šnalu...koji su navodno spali i ispali na incijalnom mestu napada...dakle na samom nasipu i stazi...

Policija to pronalazi TEK SUTRADAN ?! ?! ?!

Znaci NEMA ŠANSE da policija pa i Zoran to nisu mogli videti i naci jos istu vece i noc...posto je sve to nadjeno pri stazi na onoj pokazanoj lokaciji ako je verovati grafici iz medija, dakle tu su valjda prvo gledali i trazili tragove na samoj stazi na 300 metara od mesta rastanka...

I kako da ne vide?!
Ajde dobro šnalu pa i mobilini, ali trenerku su morali videti i Zoran i policija jos istu vece !

Sto ukazuje na mogucnost da su ti predmeti, a moguce i telo baceni kasnije u noci ili zoru s 2 na 3. april.
A sto opet ukazuje na mnooogo vecu i mracniju zaveru...

...

Sta ti je spinovanje medija ,300 m kojih 300 m kada su stvari bile blizu kanala ....od pocetka su namestali da je muzu pred oci bukvalno nestala ,pa se u tom spinovanju i sami spetljali gde vise nisu znali gde udaraju,,,po necijem nalogu je to radjeno ,eto citam prve te postove ,niko ziv na temi nije ni spominjao otmicu ,tek kasnije Grom je poceo tako da razmislja ,u tom pravcu .....

- - - - - - - - - -

Takodje mi je cudna ona hrpa njenih privatnih snimaka ,..vecina tih snimaka je bukvalno u poslednjih par meseci ,godinu dana ...ista varijanta kao i sa intervjuima ,nastupima itd....

Mogla je jedna osoba itekako. Oni da su isplanirali ubistvo ne bi ga isplanirali ovako traljavo da pola srbije sumnja u njih. I ne bi ga organizovali u trenutku dok je Zoran svedok i saucesnik u isto vreme. To bi organizovali sasvim drugacije da se na njih i ne moze posumnjati....Ovo sigurno nije planirano. Nisu oni bas toliko zli da isplaniraju unapred. Rec je samo o prikrivanju iz straha iz sramote, zbog cerke, ljudi itd..
Jos kada se svemu doda to da gotovo svim clanovima porodice neke vrste lazi nisu strane...

Nisu oni ,ali neko jeste ,ali tuzilastvo kaze da je on dve godine skoro vukao za nos celu Srbiju ,a 80% su sumnjali u njega,,,nebuloza ..

Cini mi se da je kuglana bila u Zemunu ......takodje je cudno kako to sad toliko intervjua odjednom u poslednje vreme ,nastupa ,pa onda neka svadba u Novom Pazaru ....ocigledno da je neko usmerio fokus ka njoj i da tu treba traziti ....u tom pravcu.

Da, bilo bi mozda interesantno na cijoj svadbi je pevala, ko ju je angazovao tada u NP?

...

Није тачно.

Све друштвене мреже имају по 10администратора и модератора ради безбедоносних разлога типа крађа целог профила + све то контролише посебно одељење које се бави борбом против сајбер криминала и високотехнолошког криминала.

Živ ti meni bio, nijedno posebno odeljenje, bar ne srpsko, ima bilo kakav pristup profilima ne fejsbuku, koji je privatna firma sa sedištem i serverima preko okeana, i ne daju informacije ni svojoj, američkoj vladi, i istražnim organima, bez debele intervencije.

Nema administrator fejsbuka uvid u šifre. Nema ni policija.

Ako nije fake profil, onda je ili neko iz njenog okruženja, ili je hakovan, što je veoma neverovatno, za tako kratko vreme. Ili naravno policija, koja je sigurno zaplenila njen mobilni i imala uvid u šifre.

Druga mogućnost ne postoji. Znači ili neko njoj blizak, ili neko iz istrage.

Zasto sklanjaju vesti u vezi ovih face poruka koje je neko uputio Teodori??

- - - - - - - - - -

Živ ti meni bio, nijedno posebno odeljenje, bar ne srpsko, ima bilo kakav pristup profilima ne fejsbuku, koji je privatna firma sa sedištem i serverima preko okeana, i ne daju informacije ni svojoj, američkoj vladi, i istražnim organima, bez debele intervencije.

Oni rade za americku vladu ,i za velike pare .,.

Zasto sklanjaju vesti u vezi ovih face poruka koje je neko uputio Teodori??

- - - - - - - - - -

Oni rade za americku vladu ,i za velike pare .,.

Jesu li i to sklonili? Imas li link?

- - - - - - - - - -

Iskreno, ne mogu da verujem da bi se neko iz njenog okruzenja zezao sa tim profilom... pogotovo tako kratko posle ubistva. Ako ništa drugo, plašili bi se da skrenu sumnju na sebe.

- - - - - - - - - -

Ostaje istraga, koja je imala pristup njenom mobilnom. Koji je motiv?

- - - - - - - - - -

Da li je njena sestra bila nekog momenta pod istragom? Ne zato što je lično osumnjičena, nego zato što se verovalo da zna nešto?

- - - - - - - - - -

Druga opcija je ta, da ubica lično radi u policiji, i to da je bio na baš tom zadatku. Time bi se objasnilo otkud je znao gde je Jelena datog dana... lociranjem mobilnog

- - - - - - - - - -

Jeste da sve to malo filmski zvuči, ali jeste jedna od te dve opcije.

- - - - - - - - - -

Opet više verujem u tu prvu, ovo mi je malo previše iskonstruisano. Tako da bih pre rekla da je istraga jednog momenta (verovatno potpuno pogrešno) sumnjala da sestra nešto zna, krije.

Jesu li i to sklonili? Imas li link?

Ja obicno gledam preko naslovi.net nijedan link nije izbacio u vezi toga ....

- - - - - - - - - -

https://naslovi.net/vesti/jelena-marjanović/

- - - - - - - - - -

Ja mislim kao Boza da krtice postoje u policiji...oni njen telefon navodno nisu ,mogli da lociraju ,o cemu mi pricamo onda ??.....sto kazes ti vade predmete iz kanala golim rukama !

- - - - - - - - - -

Koja poruka "znas ti"!!!Ja bi mu rekao ,sta znam majmuncino ...

- - - - - - - - - -

Ovo je ludo vreme ,covek treba da ima oruzje za samoodbranu ,,ne napadas nikoga ,ne diras nikoga ,ali ako neko trazi mecku ..policija da zastiti nekoga??Koga ce oni da zastite??

Krtice im rade ,i niko nista ....

Pas tragač je 2. aprila uveče, kada je prijavljen Jelenin nestanak, pretrčao po stazi na nasipu, kojom je navodno Jelena trčala, ali i išao duž kanala gde je dan kasnije nađeno telo nesrećne žene. Međutim, nakon pola sata, pas se vratio do puta i legao na njega. Ako je verovati dresiranoj životinji, Jelena je poslednji put bila kod rampe na nasipu u Crvenki.
- Prve večeri inspektori su doveli dresiranog psa da pretraži ceo teren. Zoran je na njihov zahtev doneo Jeleninu majicu, koju je pas onjušio. Nemački ovčar je trčao po celom nasipu i duž kanala. Na kraju je došao do puta i legao. Da je nesrećna žena bila u kanalu, sigurno bi je našao. Dan kasnije, 3. aprila, baš na tom mestu je jedan od vatrogasaca, koji je učestvovao u potrazi, nagazio je na Jelenino telo - priča naš izvor.
Policija pokušava da otkrije kada je ubica doneo telo na nasip,kako je prošao neopaženo, bacio ga u vodu i pobegao.
- Prve večeri je tražen i Jelenin mobilni telefon, ali uprkos savremenim uređajima za registrovanje signala, nije pronađen na nasipu.
Međutim, sutradan je prvo nađena patika, zatim telefon i na kraju telo - navodi naš sagovornik.
Kobnog dana Jelena je sa Zoranom i Janom prvo otišla na jezero pored FK Borča, popularno nazvano „Labudovo jezero“, ali se tu nisu dugo zadržali.
-Jana je na jezeru hranila labudove sa još dva dečaka. Međutim, Zoran je u policiji rekao da je Jelena zahtevala da ide na nasip jer nije mogla da trči oko jezera, gde je bila velika gužva. Tako da su tu bili samo dok se Jana nije izigrala - dodaje naš sagovornik.
Inače, od glavnog puta u Crvenki do nasipa vodi zemljani put. Staza za trčanje počinje od rampe i proteže se do fudbalskog terena, na suprotnom kraju. Zoran i Jana su ostali kod rampe, gde se devojčica igrala. Prema rečima njenog muža, Jelena je jedno vreme bila uočljiva, ali joj se trag izgubio otprilike posle 1.600 metara.
- Nejasno je kako joj se odjednom izgubio svaki trag i da li je uopšte nestala na nasipu. Kada policija nađe odgovor na to pitanje, slučaj će biti rešen.

A sada kazu da kanal nije pretrazen toga dana ,neko ovde debelo laze ....ako bi se potvrdilo da je ovo istina i da su svedoci lagali ,mislim da je ovde sve jasno onda ..

- - - - - - - - - -

Sutradan su nadjene njene stvari ,znaci najverovatnije ujutru ,a ne tokom noci ,jer potraga nije trajala celu noc ,niti je tragac nasao bilo sta ,kao ni oni sto nisu nasli tokom dana ...

Grom_sa_neba! :
07.06.2016. 00:24
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Sutrasnje novine vrse frontalni napad na Marjanovice...
Informer napada svekrvu tj Zoranovu majku, a Srpski Telegraf svekra tj Zoranovog oca...
Cuvena Rada iz Beča se dosetila da je kao hot chatovala i sa Vladimirom...
Sta reci...
Dok sutrasnji Alo (=Blic) pak iz drugacijeg ugla gleda i kaze "Jelenu je ubio mocan covek"...
Ko je to toliko mocan da moze da navodi medije na pogresne tragove?

Onaj ko drzi te medije...

- - - - - - - - - -

Kobnog dana Jelena je sa Zoranom i Janom prvo otišla na jezero pored FK Borča, popularno nazvano „Labudovo jezero“, ali se tu nisu dugo zadržali.
-Jana je na jezeru hranila labudove sa još dva dečaka. Međutim, Zoran je u policiji rekao da je Jelena zahtevala da ide na nasip jer nije mogla da trči oko jezera, gde je bila velika gužva. Tako da su tu bili samo dok se Jana nije izigrala - dodaje naš sagovornik.

I niko ih ziv nije video ,kako da ne?Niko ziv da posvedoci ,,,"hranila labudove sa jos dva decaka" ako je to istina ta dva decaka sigurno nisu bila sama ,nego je neko od roditelja bio ,makar jedan....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back