Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Модератори све знају и шифре и корисничка имена.

Gluposti. Nemaju šifre.

- - - - - - - - - -

Оправдано сумњам на подршку,из подршке има два модератора.

Nenade, ajde se informiši čoveče. "Moderatori", ko god to u tvom svetu bio, nemaju šifre. Ni na jednoj iole ozbiljnijoj internet stranici. Da imaju, već bi pljačkali po celom svetu, zato što ogroman broj ljudi koristi istu šifru za fejs i za transakcije novca. Tako da prestani da lupaš ko maksim

Cudno mi je ono spominjanje muza u pocetku "da se zatvore granice ka Kosovu",a itekako sumnjam da ovaj slucaj ima neku korelaciju sa Kosmetom?!

- - - - - - - - - -

Setimo se takodje i da je Jelena nesto pre ubistva nekih mesec dana ranije bila i u familijarnom kraju - Novom Pazaru...Grom....

Veoma blizu Kosova ...tu je bese bio nacinjen i poslednji intervju ....

Dakle evo i da ne ulazimo u to ko je izvrsilac ono sto pak mozemo tvrditi jeste to da je telom i podmetnutim tragovima gotovo sigurno manipulisano !

Tj da nije napadnuta u delu nasipa koji se zvanicno pominje od "izvora iz policije" vec verovatnije na drugom delu nasipa u zaledjini naselja kod druge rampe, a druga stvar, nije verovatno ni ubijena kad je receno oko 17h, vec je tad moze biti tek oteta i negde odvedena!
A ubijena je verovatno tu vece ili noc i pred zoru telo baceno u kanal...
Zato kazem policiji fokus treba da bude na toj evidentnoj otmici, jer ona je morala negde biti drzana nekih okvirno 10-tak sati.
Ako uspeju da odrede lokaciju gde je drzana moci ce i da rese zlocin...ako im to bude dozvoljeno naravno...jer vidimo da tu svakakvih igara ima...

...[/QUOTE

Tako je ako smeju da lociraju telefon ,da ga izvestace ,slucaj bi bio resen ...

- - - - - - - - - -

Pa to je neka III beogradska liga ako ne gresim i ko zna kad i koliko cesto oni i igraju, ali eto tog dana su igrali...

...

Dabome i Kiza je" planirao " ubistvo toga dana na nasipu ....neverovatna stvar da nikada u medijima nije procurelo da je ikada neko ispitiivan ,i pitanje je da li je neko ispitan??

- - - - - - - - - -

Pa da neko tera macku tu po toj livadi to bi neko primetio, a kamoli odraslu zenu...da juri i mlati je jos 10 minuta...halo...
Primetio bi neko samo dete kako zbunjeno stoji na nasipu tih 10-15 minuta...Grom..

Poenta je u tome sto niko i nije primetio da je dete bilo samo .....mada me ne bi cudilo da ovi fake svedoci i tu izvrnu nesto

- - - - - - - - - -

Ne znam ali analizirao sam x puta sve fotke od one veceri kad su je trazili i nisam video neke upecatljive rane, evo stavicemo fotke, pa mozemo i zumirati ako treba, a da ne pricam o tome da je on morao biti krvav do lakata, po rukama, nogama, po glavi svuda i da su najobicnijim onim svetlom mogli ustanoviti te tragove cak i da se oprao i presvukao 3 puta...

Evo par fotki od te veceri:
NASLOVNA-Zoran-Krsmanovi%C4%87-foto-BLIC-Rajko-Risti%C4%87.jpg

newsweek-njuzvik-jelena-krsmanovic-marjanovic-pevacica-ubijena-zvezda-grand-1461248071-891295.jpg

zoran%20marjanovic01_RAS_foto%20rajko%20ristic_400x0.jpg

zoran-marjanovic-suprug-ubijene-pevacice-jelena-krsmanovic-foto-damir-dervisag-1459766534-879033.jpg

Evo ovu sledecu posto je velikog formata cu staviti u formi linka, pa mozete je otvoriti i zumirati ruke:

http://www.espreso.rs/images_arhive/original/1460112056_zoran.jpg

...

Rane ,ogrebotine ne postoje .....na pantalonama nema blata ,,,vidi se u predelu dzepa senka od svetlosti ...ovi advokati da nesto znaju bi ove slike pokazali na sudu ....

- - - - - - - - - -

Nije rekao on lično, rekla je valjda neka komšinica, da je u besu udarao po autu ili štogod. Zoran sam je rekao u emisiji kako nije imao rane po rukama, da je to izmišljeno.

- - - - - - - - - -

To je i moj utisak... imaju snimci i gde ona trenira boks, vidi se da je snažna... deluje jače od njega, on je što kažeš ispijen, radi noću, cigarete, kafe, itd. Ne verujem da je mogao nju fizički savladati, bez da posle toga bude bar izgreban.

Znaci neko je spinovao ...

- - - - - - - - - -

Koliko znam, Zoran je pričao da je ona oteta. To je bila, po njegovom iskazu, njegova prva pomisao, to je javio policiji, a nakon pronalaska njenog tela, rekao je da misli da je tu naknadno bačeno.Klara85

I zasto je odjednom promenio pricu?

Dakle samo presvlacenje ne bi nuzno bilo dokaz ucesca u ubistvu, vec mozda eventualno nagovestaj, ALI ukoliko bi nam neki svedok rekao da je on u istoj odeci bio celog dana - onda bi to bilo automatski oslobadjanje od svake sumnje !!!
Jer nemoguce je da on u istoj odeci u kojoj je izvrsio vrlo kravavo ubistvo onda šeta pred fotoreporterima i novinarima i sl.
Ne moze neko lupati osobu po glavi 30 puta, a da ne bude krvav do lakata i po celom telu i odeci...Grom...

Ne moze ga osloboditi sumnje da zna nesto u vezi slucaja,sebe je pokopao cudnim izjavama ,,,

Zoran je dovoljno dobar lazov i dovoljno je inteligentan(ne preterano) da se izvuce, jos ima i volju za to. Vratio se sa detetom na livadu i tu sedeo sa detetom posle svega, malo sedeo, kada je dosla zena sa ovcama onda je kao krenuo da je trazi.(potsecam da je zena sa ovcama videla njega i dete, a Jelenu ne, a on detalje ne zeli da iznese uvek mu je odgovor, malo smo sedeli i odmah krenuli na stazu za njom). Veliki je lazov, veliki. Znaci baba sa ovcama je dosla bas u taj "mali" trenutak. kiriku1

I baba je VeliKi lazov ,svi lazu u ovom slucaj...

To je sada vidimo vec svima valjda jasno...
Da je Radu u javni prostor gotovo sigurno poslao onaj ko je ubio Jelenu !!!
To je instinktivno osetila i Jelenina majka:
- Te noge koje vire... I njen komentar „Čije su nogice“... Još uvek ne znamo ko je ubica i u takvoj situaciji svi su sumnjivi. Koliko znam, ta Rada je bila prijatelj s Jecom na Fejsbuku i pre nego što je ubijena, a to nije nikad pomenula! Ona ismeva našu bol - kaže uznemirena žena.
....
Poslednji put ažurirao/la Grom_sa_neba! :

Ovo je isto zanimljivo ako je istina.

Cudno mi je ono spominjanje muza u pocetku "da se zatvore granice ka Kosovu",a itekako sumnjam da ovaj slucaj ima neku korelaciju sa Kosmetom?!

- - - - - - - - - -

Setimo se takodje i da je Jelena nesto pre ubistva nekih mesec dana ranije bila i u familijarnom kraju - Novom Pazaru...Grom....

Veoma blizu Kosova ...tu je bese bio nacinjen i poslednji intervju ....

Da prevedemo na naš jezik "da nije u pitanju kakva droga i obračuni unutar drogeraskih poslova"?

Na Zoranovim slikama kada se uvećaju na noktima desne ruke se primećuje na svim prstima neko crvenilo!

Mozda sam oćoravio ali tako se meni vidi.

Poslednja izmena:
To bi objasnilo i njihovu raspravu, to da su navodno oboje imali mobilne telefone zadnji put kad su viđeni... činjenicu da je Z odmah pobegao sa Janom i mislio da je Jelena oteta... skinute patike, nestalu torbicu... lokaciju na putu za Zemun, Zoranovo ćutanje, itd.

Estrada je povezana sa tržištem droge, i oni Z je već kao producent MORAO da ima svog dobavljača

Tako je ako smeju da lociraju telefon ,da ga izvestace ,slucaj bi bio resen .../roky

Zar nisu zavrsili vestacenje svih telefona?

- - - - - - - - - -

Tako je ako smeju da lociraju telefon ,da ga izvestace ,slucaj bi bio resen .../roky

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ma moguće i to,,,,,ako vam bode oči povlači se juka sa diskusije......nekad podupla nekad normalno ide...jbg...

Nego jesu li svi telefoni izvestaceni?

Moguce je da su je ubili 2/3 ubice istovremeno....

Nije to bio obračun 1 na 1.

Na slici se vidi razlika.Desni nokti na svim prstima su crveniji od onih na levoj ruci.

Poslednja izmena:
Gluposti. Nemaju šifre.

- - - - - - - - - -

Nenade, ajde se informiši čoveče. "Moderatori", ko god to u tvom svetu bio, nemaju šifre. Ni na jednoj iole ozbiljnijoj internet stranici. Da imaju, već bi pljačkali po celom svetu, zato što ogroman broj ljudi koristi istu šifru za fejs i za transakcije novca. Tako da prestani da lupaš ko maksim

То ти мислиш.

Država ima "ako hoće"potpunu kontrolu nad poreskim obaveznicima u svakom momentu....jednom sam se obratio banci u kojoj imam novac i pitao mogu li uci na moj racun bez odobrenja i odgovor je bio potvrdan.Pa rekoh to sigurno treba potvrda sa suda itd itd...ma jok bre mogu kad hoće i šta hoće...nemamo nikakvu privatnost...
To je tragično ali je na žalost tako.Zato vise nema koriscenja fb,trr na banci,sve maximalno skloniti...iživljavanje...

Država ima "ako hoće"potpunu kontrolu nad poreskim obaveznicima u svakom momentu....jednom sam se obratio banci u kojoj imam novac i pitao mogu li uci na moj racun bez odobrenja i odgovor je bio potvrdan.Pa rekoh to sigurno treba potvrda sa suda itd itd...ma jok bre mogu kad hoće i šta hoće...nemamo nikakvu privatnost...
To je tragično ali je na žalost tako.Zato vise nema koriscenja fb,trr na banci,sve maximalno skloniti...iživljavanje...

Onda su te lagali, blefirali. Američki preduzetnici nisu poreski obaveznici ove države i ona nema nikakvu kontrolu nad njima... To su priče za malu decu.

- - - - - - - - - -

Admin možda može da uđe, odnosno da vidi tvoje privatne postove, ali ne može da šalje poruke sa tvog profila, niti ima uvid u tvoje šifre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back