Kako saznajemo, Teodori, sestri od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović, prva poruka sa Jeleninog Fejsbuk profila stigla je 11. aprila 2016. godine, devet dana nakon brutalnog ubistva za koje je osumnjičen Jelenin suprug Zoran Marjanović. Tom porukom nepoznata osoba koja je ušla u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, pitala je Teodoru kako je, i uz to je oslovila sa "draga". Nakon što je zbunjena i šokirana devojka upitala ko joj piše, usledio je odgovor "pa znaš". Teodora je tada prekinula prepisku.
Međutim, dvadesetak dana kasnije, 1. maja, neko je ponovo upao na profil ubijene pevačice i ponovo je slao poruke Teodori.
Kako bas 11 aprila , 9 dana posle ubistva ,i posle 1 maja??
Ubica/e su slale ,ko je slao !!
- - - - - - - - - -
Dokazi da je ubica ,direktni ubica ne postoje ,,,a da je umesan i da zna itekako nesto ,postoje velike indicije ....ne branim ja nikoga ,ja sam objektivan ,nikoga ne bih osudjivao na robiju ,bez dokaza ,kao ove groteske sto to rade ....
- - - - - - - - - -
U Srbiji je danas sramota biti sudija ,tuzilac i advokat ..
- - - - - - - - - -
Ako je neko hteo da postidi rad drzavnih organa ,ako mu je to bio jedan od ciljeva ovog zlocina ,sigurno je uspeo u tome...
- - - - - - - - - -
Ti verujes tuzilastvu ili Sipki ..Sipka nije umeo/smeo na prosta i logicka pitanja da odgovori vezana za nelogicnosti u slucaju ,ne bih njemu verovao ....nije smeo zato sto ga je strah ,zna on dobro da ovo nije obican zlocin i da ko zna ko stoji iza svega ovoga .....
- - - - - - - - - -
Verujes tuzilastvu ,a dokaze od njih necemo ni videti ....