Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da je Zoran Marjanović dobar otac detetu, koji je vodio računa da to dete ne bude zloupotrebljeno (kako je opštepoznata stvar da mediji i pojedinci itekako zloupotrebljavaju decu u marketinške svrhe, pa i roditelji nesvesno to rade kačeći slike dece po društvenim mrežama), na jednom snimku na YT-u, pokojna Jelena Marjanović u nekoj kuglani priča o kuglanju, pa spominje da dolazi sa prijateljima i porodicom na kuglanje, i u trenutku kada spomene da je tu sa suprugom i ćerkicom, okreće se prema njima, kao da je htela da pokaže ćerkicu kamermanima, i u tom trenutku Zoran reaguje sklanjajući ćerkicu od kamera. Ovaj gest dosta govori o njegovom odnosu prema detetu. A šta reći o svima onima koji su ovo dete zloupotrebili, počev od medija, gde će im duša (ako je imaju), što je meni indikacija da je ovaj čovek verovatno prisiljen i ucenjen da uđe u ovaj čitav "rijaliti".

To i ja mislim..

- - - - - - - - - -

Da ne postoji ta industrija zabave, ratovanja, potrošačkog mentaliteta, robovanja koja propagira skroz pogrešan sistem vrednosti i čitav taj poredak koji se zasniva na socijalnoj nejednakosti, na izrabljivanju, na zastrašivanju, na zatupljivanju, manje bi bilo žrtava ovih lovaca na ljudske duše, ili ribara ljudskih duša i života. Čitava paradigma na kojoj počiva čovečanstvo treba da se menja. Ovako se manji broj beskrupuloznih pojedinaca bogati na račun velikog broja siromašnih, ucenjenih, zastrašenih, obespravljenih, zbunjenih, neosvešćenih. Čovek treba da bude slobodno biće, a ne šraf koji se zamenjuje novim kada se istroši u održavanju te brutalne sotonske mašinerije, a ovo što imamo juče i danas, to je samo iluzija slobode i zbog toga je čovečanstvo u ovakvom stanju, katastrofalno lošem stanju koje vodi samouništenju.

Ima dosta ljudi koji su ucenjeni ,kojima od toga zavisi zivot ,posao ,.....

Tako je ocigledno i u ovom slucaju .

- - - - - - - - - -

na jednom snimku na YT-u, pokojna Jelena Marjanović u nekoj kuglani priča o kuglanju, pa spominje da dolazi sa prijateljima i porodicom na kuglanje, i u trenutku kada spomene da je tu sa suprugom i ćerkicom, okreće se prema njima, kao da je htela da pokaže ćerkicu kamermanima, i u tom trenutku Zoran reaguje sklanjajući ćerkicu od kamera. Ovaj gest dosta govori o njegovom odnosu prema detetu. A šta reći o svima onima koji su ovo dete zloupotrebili, počev od medija, gde će im duša (ako je imaju), što je meni indikacija da je ovaj čovek verovatno prisiljen i ucenjen da uđe u ovaj čitav "rijaliti".

Takodje kako objasniti ulazak devojcice u Zadrugu ,ako je on vec i pre bio zastitnicki nastrojen prema njoj ,da je zastiti od ociju javnosti???

Sta se to odjednom promenilo ??Ne stima to nikako ....

Najbolje bi znali da odgovore na to ,oni koji ga odlicno poznaju ....

- - - - - - - - - -

Cini mi se da je kuglana bila u Zemunu ......takodje je cudno kako to sad toliko intervjua odjednom u poslednje vreme ,nastupa ,pa onda neka svadba u Novom Pazaru ....ocigledno da je neko usmerio fokus ka njoj i da tu treba traziti ....u tom pravcu.

Ova vest je bila posle 3-4 nedelje nakon zlocina ,i posle 7-8 dana ,nakon trazenja bicikliste taj momak se obesio navodno ??

Neko je dosao u posed tog snimka ,i saznao tacno ko je on ,to je moje misljenje ....

Bilo bi zanimljivo saznati u kom pravcu ta kamera snima ,u kom delu nasipa je taj momak bio uocen ..

Kao i bmw takodje..

I pre sam se pitao ,ako je taj mlad covek video nesto sto nije smeo ,kako su oni mogli tacno da znaju ko je on ,morao je neki snimak da postoji ,(sigurno ga nisu tada slikali ...)i evo odgovora kako su mogli da znaju ,Borca nije velika toliko ....

Jedino sto je jasno je da svi vi(ali koliko vidim zaista svi, ko vas samo sastavi) koji aktivno ucestvujete na ovoj temi tendenciozno branite Z i izmisljate svakakve krivce, samo za Z ste sigurni da nema dokaza...

Ne.

Mi samo konsatujemo da istraga nije išla kako treba. Da se vrh vlade od početka meša u slučaj, da režimskim medijima informacije kaplju samo tako, da poslovno okruženje osumnjičene nije ispitano i da se jedno po jedno sumnjiči gomila ljudi, koji nikako nisu svi skupa mogli ubiti Jelenu. Da se jednom rečju pravi rijaliti šou umesto istrage.

I da se zbog svega toga može desiti da se i završetak istrage izrežira, da se napravi dobar kraj filmu, umesto da se osudi ubica, ma ko god to bio.

- - - - - - - - - -

Cini mi se da je kuglana bila u Zemunu ......takodje je cudno kako to sad toliko intervjua odjednom u poslednje vreme ,nastupa ,pa onda neka svadba u Novom Pazaru ....ocigledno da je neko usmerio fokus ka njoj i da tu treba traziti ....u tom pravcu.

Upravo tako. I da, bila je u Zemunu.

Kako saznajemo, Teodori, sestri od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović, prva poruka sa Jeleninog Fejsbuk profila stigla je 11. aprila 2016. godine, devet dana nakon brutalnog ubistva za koje je osumnjičen Jelenin suprug Zoran Marjanović. Tom porukom nepoznata osoba koja je ušla u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, pitala je Teodoru kako je, i uz to je oslovila sa "draga". Nakon što je zbunjena i šokirana devojka upitala ko joj piše, usledio je odgovor "pa znaš". Teodora je tada prekinula prepisku.
Međutim, dvadesetak dana kasnije, 1. maja, neko je ponovo upao na profil ubijene pevačice i ponovo je slao poruke Teodori.

Kako bas 11 aprila , 9 dana posle ubistva ,i posle 1 maja??

Ubica/e su slale ,ko je slao !!

- - - - - - - - - -

Dokazi da je ubica ,direktni ubica ne postoje ,,,a da je umesan i da zna itekako nesto ,postoje velike indicije ....ne branim ja nikoga ,ja sam objektivan ,nikoga ne bih osudjivao na robiju ,bez dokaza ,kao ove groteske sto to rade ....

- - - - - - - - - -

U Srbiji je danas sramota biti sudija ,tuzilac i advokat ..

- - - - - - - - - -

Ako je neko hteo da postidi rad drzavnih organa ,ako mu je to bio jedan od ciljeva ovog zlocina ,sigurno je uspeo u tome...

- - - - - - - - - -

Ti verujes tuzilastvu ili Sipki ..Sipka nije umeo/smeo na prosta i logicka pitanja da odgovori vezana za nelogicnosti u slucaju ,ne bih njemu verovao ....nije smeo zato sto ga je strah ,zna on dobro da ovo nije obican zlocin i da ko zna ko stoji iza svega ovoga .....

- - - - - - - - - -

Verujes tuzilastvu ,a dokaze od njih necemo ni videti ....

NE VERUJEM BRE NIKOME DOK NE DOKAŽU.....Idemo dalje,ne razmisljam sipkinom glavom vec svojom u vezi ovog zločina....ipak sam pratio od samog starta ova desavanja...I dalje sam misljenja(ne trvdim)da nije bacena u kanal u noci potrage.Bacena je ako je ubistvo bilo na nasipu po verziji tuzilastva ili je pre subote bacena u kanal a onda su izveli scenski nastup za javnost na nasipu....Jedno od toga je bilo po mom misljenju.Isto tako sam misljenja da je ubica imao saucesnike u ovom zločinu koji su ga sacekali preko kanala gde su mogli neopaženo da pobegnu.U svakom slucaju su znali kuda da beze da ih niko ne primeti.Isto tako verujem da postoje neki tragovi oko mesta ubistva i to se ne moze prikriti.E sada da li je ovo ubistvo iskljucivo u reziji porodice ili je u reziji nekoga ko je njih prisilio da sve to odrade ne znam.U javnosti se jos uvek nije pojavila neka varijanta koja nije vezana sa porodicom.Porodica krije tajnu zločina u svakom smislu.Da li kao izvrsioci ili saučesnici. Valjda je tu tuzilastvo da nam predoči istinu.
Ubica je psiho poremecena ličnost jer u nekoj daljnjoj kriminologiji su ubice usko povezane sa psiho poremecajem ličnosti.Čista glava tesko da moze onako da unakazi nekoga.

- - - - - - - - - -

Pocinilac nije saucesnik jeste...

- - - - - - - - - -

Moje misljenje..

Ako je tako onda ćuti da ne oda nekog svog ili svoje kultne gazde.Nema trece.

Вава би га 100% извукао.

Da uzme milion eura i pola da tužilastvu i ostalu svitu da podmiri možda bi i izvukao....

- - - - - - - - - -

E blago tebi uzdas se u tuzilastvo ,u truo sistem ,nekada je sudija ,advokat ..bio gospodin ...

Ne uzdam se bre ni u koga......jedino da dokaze pljunu na sto ako dođe vreme za to....nekada možda da a danas su advokati grabljivci eura i nista drugo..tu su da razvuku slučaj što duze i nista vise....ti misliš Delibašić ne zna koliko je sati????Ma zna on sve bivsi je pandur....valjda....ali razvlačit ce praznu slamu dok im ovi ne kažu dosta je...

- - - - - - - - - -

Одбрана је нула,ни они немају релеватне доказе да није З крив.

Samo gledaju da potraje slučaj i da klepe lovu.....drugo nebitno..arogantni delibašić zna šta radi...ti advokati su ista svita....mlaćenje prazne slame do besvesti....

Zasto to nisu ni dan danas uradili ,da otkriju ko je to imao sifru sve ,nekoliko ljudi je imalo sifru naloga ,nalog ocito nije hakovan ??!!

- - - - - - - - - -

Tu nije mnogo ljudi moglo da ima sifru ,sve to na poligraf ,pa ce se otkriti ,jedino ako insuiniraju da je neko iz porodice uradio ,,,ali ne verujem u to ....cim se o tome nije vise pricalo ....

Sudije,advokati,tužilaštva,policija,mediji....sve iste ekipe....kojima je sporost najbitnija stvar...da traje sporo,da se razvlači,da se uzimaju pare...to je bitno....

A drugo ako bude...dobro bi bilo kad bi ta društva osmislila nesto da i javnosti sa sigurnošću mogu potvrditi i javno naci način kako da dokazu...

A ne samo isečak na dnevniku u rts/u koji traje 7 sekundi kojim se javnost obavestava da su doneli presudu.

Javnost i građani imaju puno pravo da čuju pravu istinu i da im se ona dokaže.

Suđenje bi moralo biti otvoreno za javnost....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back