Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni jedino pada na pamet da je ubijena na drugom mjestu i u toku noci (nakon potrage )donesena tu!
Ostalo je samo rezija kojom bi se pokrilo ubistvo jer ubic/e ne zeli/e d se otkriju!!

To je po meni jedina verzija...
Dakle ne dan pre vec u noci potrage pred zoru kad su se svi razisli 3. Aprila je telo doneseno i baceno u kanal.
Ne znam zasto je Šipka sve izmestio dan pre pa zbog toga sam sebi podmetnuo nogu...
Umesto da je zastupao ono sto je najlogicnijie - Oteta tog popodneva, odvezena negde, drzana, mucena, ubijena....i potom pred zoru vracena i bacena u kanal
To je po meni najlogicnija verzija ovog zlocina.

...

Takodje mislim da i ovo ubistvo nije slucajni metak vec ima veze sa estradom! Da je postojala namjera da se slucaj rijesi zar se nije moglo utvrditi odakle je metak dosao,sa koje terase a dalje bi bilo jednostavnije!Otac je poslije "prekopavao" na i oko mjesta gdje mu je sin ubijen i nadao je cauru.Znaci u startu nije bilo namjere da se slucaj razrijesu?Zasto je to tako?
Ja samo mislim da se zna o cemu se tu radi i ne "cacka" se dalje!
Interesantno da i u ovom slucaju je decko prije ubistva poceo sam da i komponuje i znaci pise i tekstove,znaci pravi kompletnu pjesmu,isto ono sto su radili i Z i J?
Ne mogu se oteti dojmu da oba slucaja su djelo nekoga te branse,konkurencija ili reket?

http://www.svevesti.com/a135432-marina-tucaković-nikada-neću-podići-rezultate-sinovljeve-obdukcije. Nalazi obdukcije koje Marina nije bila zainteresovana da podigne, pokazale su da nije umro od predoziranja već trovanja... rotitelji ništa nisu preduzeli povodom toga?! E moja Marina, život se nastavlja, jel?! ovo sam postavila na konto mog predhodnog posta koliko im je stalo i do života rodjene dece. ....na koliko je hiljada i hiljada poznatih hitova od anonimnih autora potpisano M. Tucaković ?!

Poslednja izmena:
Toliko "svedoka"i niko nista ne vide ?Niti ubistvo ,niti otmicu ,niti bilo sta drugo?!

Svedoci su kao teledirigovani...jedan drugog pobijaju gotovo...
Jedan video sve troje, drugi video dvoje, baba s kozama je tek posebna prica...
Policajci svedoci su takodje posebna prica...oni lako mogu biti deo glumaca svedoka...prosto ako tamna strana struke naredi da svedoce tako oni ce svedociti...
A pogotovo sto je onaj prvi policajac licno drugar Zoranov...

Dakle deluje mi kao da je neko napravio od nasipa ritualno pripremljeno mesto !!!
Jer kad se sprovodi ritualno zrtvovanje tada se i samo mesto rituala posebno verovanto obezbedjuje...
Baba s KOZAMA...(koza je znamo cega simbol...)
Deda a štapom...
Policajci koji su pretrazivali i koji nista nisu nasli do sutra..., a postavicemo fotku da se vidi kako je to pregledan teren gde su trazili...dakle NEMOGUCE da ne vide, jer su isli na metar jedan od drugog...ima fotka iz medija...
Pa i kad je noc pala, taman da su sa svecom trazili videli bi i trenerku i mobilni i sve...a kamoli sa policijskim baterijama i sl.
Dakle to je moguce nevideti jedino ako ni lesa ni odece nije bilo tu sve do u zoru...kad je doneseno sve i razbacano...

Dakle neki od svedoka, ako ne vec svi su verujem bili deo "obezbedjenja" ritualnog mesta...kako ne bi naisao neki nepozeljan svedok...

...

Да вам помогнем малко ...

Држава заташкава само своја убиства,
а не приватна убиства државних службеника ( ни највишег степена ).

Recimo...da u pojedinim trenucima deluje da drzava ovo ubistvo zataskava...
Ako je tako postavlja se pitanje - zasto...

Dakle ako krenemo redom sve ukazuje na to:

1) Lose obezbedjeno mesto na samom startu price...
2) Traljava istraga od skoro dve godine...
3) Svedoci koji bolje da nisu ni svedocili nego sto jesu...tj njihovo svedocenje je upravo po modelu zataskavanja...svako video ponesto, no svi zbirno nisu videli nista sustinski bitno...
4) Mediji samo dizali prasinu...a pri tome ovaj unapredjeni rece da ga "sve to zabavlja" - kraj citata...
5) Rezimski rijalitiji i televizije od ovoga prave dnevne programe 24/7...
6) Vojska (VMA/Stankovic) podrzali opciju nasip koja upravo brani zlocince...
7) Neki svedoci fakticki i uklonjeni...a neki glume svedoke...

Kad saberes ovih sest sedam stavki kao izlazni rezultat dobijes - neresen zlocin...
A to onda nije slucajno....

...

Da bi ste odbranili svoje teorije vi ste u stanju da kazete da je sve namesteno...I marjanovici i njihovi prijatelji i svedoci s nasipa i baba s kozama i deda sa stapom i biciklista i policija i istrazitelj i strucnjaci koji su radili na slucaju i tuzilastvo i sud, verovatno i ovaj forum.... Ma i dobar deo javnosti... Samo da bi vi bili prevareni.. Citav trumanov sou covece...

http://www.svevesti.com/a135432-marina-tucaković-nikada-neću-podići-rezultate-sinovljeve-obdukcije. Nalazi obdukcije koje Marina nije bila zainteresovana da podigne, pokazale su da nije umro od predoziranja već trovanja... rotitelji ništa nisu preduzeli povodom toga?! E moja Marina, život se nastavlja, jel?! ovo sam postavila na konto mog predhodnog posta koliko im je stalo i do života rodjene dece. ....na koliko je hiljada i hiljada poznatih hitova od anonimnih autora potpisano M. Tucaković ?!

U tom estradnom svetu verujem da dosta uticaja ima kabala...
A to izmedjuostlaog podrazuemva i zrtvovanje pa cak i svojih bliznjih...kao prinosenje zrtve gospodaru tame, a zarad dobijanja slave, uspeha i moci.

....

Koza mozda moze da bude simbol zdravog mleka ili dlakavih nogu... Mozda si mislio na jarca...

Znam da tebe zabole uvo za simboliku, ali da se vratimo onome tebi bitnom - niti od babe niti od koza nikakve koristi u ovom slucaju...
Ona nista bitno ni krucijalno nije rekla...ali je znala da isturi srednjaka kamerama...
Toliko o ozbiljnosti svedoka...
A neko... je ocigledno ciljano ucinio da neki svedoci budu neozbiljni, a neki da pevaju zadatu pesmicu...

HEJ...
SVI ONI SU VIDELI ILI DVOJE ILI TROJE MARJANOVICA TOG POPODNEVA NA NASIPU, ALI NIKO, ALI DA BAS NIKO DA NE VIDI NE CUJE BORBU NA ZIVOT I SMRT...KAKO RECE OBDUKCIJA...?!
PA TO NIJE REALNO MOGUCE !!!

Samo to logicko razmisljanje je dovoljno da znamo da se bas zato ubistvo nije ni desilo na nasipu...

Baba je videla i repic, deda sa stapom je video i sve troje kod rampe...biciklista takodje video sve troje, a drugi biciklista nije video krvavog Zorana iako ga je ovaj kao zaustavio da pita jel sta video...

Pa stani majku mu...ako je on baš tu iskasapio zenu pa morala bi biti bar kap krvi na njemu i to bi stvarni svedok biciklista primetio tada...
Ali... ili je taj svedok deo predstave ili se ubistvo nije ni desilo tu...

...

Poslednja izmena:
HEJ...
SVI ONI SU VIDELI ILI DVOJE ILI TROJE MARJANOVICA TOG POPODNEVA NA NASIPU, ALI NIKO, ALI DA BAS NIKO DA NE VIDI NE CUJE BORBU NA ZIVOT I SMRT...KAKO RECE OBDUKCIJA...?!
PA TO NIJE REALNO MOGUCE !!!
.
To je itekako moguce i zakljucuje se prostom logikom... Z ili Marjanovici su tog popodneva(dana) proveli na nasipu minimum 3-4 sata... Ako mislis da je neko morao da vidi pa i celih 5 minuta borbe(mada je nemoguce da je borba toliko trajala), moralo je da ih vidi(sve da su svi prolaznici prolazili u dogovoru tacno na svakih 5 min) cirka oko 50ak ljudi...E tada bi bilo nemoguce da niko nije video napad i ubistvo... Medjutim Marjanovice na nasipu toga dana ne verujem da je videlo vise od 5-6 prolaznika koji ce i biti svedoci, a njihov broj govori o gustini pesackog saobracaja na nasipu...

Z sigurno nije planirao ubistvo pa i nije mogao da planira tek ono sto ce se desiti nakon ubistva.... Kada je u besu uradio to sto je uradio... Osvrnuo se oko sebe... Pogledao na sve strane... Vratio se na stazu kod Jane(zakljucio da nema nikog ko je bilo sta video) i zatim dobio ideju da zlocin sakrije, jer nema hrabrosti da ga prizna...
Mozda i kod samog sebe nalazi opravdanje u tome sto ne zeli da prizna, jer onda bi isao na robiju, a o detetu ne bi imao ko da se brine...

Z sigurno nije planirao ubistvo pa i nije mogao da planira tek ono sto ce se desiti nakon ubistva.... Kada je u besu uradio to sto je uradio... Osvrnuo se oko sebe... Pogledao na sve strane... Vratio se na stazu kod Jane(zakljucio da nema nikog ko je bilo sta video) i zatim dobio ideju da zlocin sakrije, jer nema hrabrosti da ga prizna...

Ni to nije isključeno

Ja nekoliko dana nisam komentarisao ovaj slučaj, pratim šta će da se kaže na sudu, ali ovde ima toliko "bisera" da ću morati da se osvrnem na par njih.

Karmela bi nam mogao reci ako zna sta vise o ubistvu njegove takodje prijateljice Ksenije Pajčin...
On je bio kao bestić sa Ksenijom i gle sad se opet javlja...
A da ne pricamo o njegovom "hermafroditizmu"...musko-zensko...o kojem ovde vec pricasmo...
Takodje mislim da je on rezirao i scenirao onu neku kao rijaliti emisiju u kojoj HVATA LJUDE, MUZEVE I ZENE u PREVARI

Dakle i on ima putera na glavi...

....

- - - - - - - - - -

Ako je Zoran ubica, onda ga stiti neka skupina koja stoji iza njega, da li su to Templari ili masoni ili ko ali neko ima ocigledno...

Ako on nije ubica, onda mu ta neka okultna skupina podmece

Jedna od te dve opcije je...

Meni su itekako interesatne i aktivnosti njenih sestara Krsmanovic...jer su se i one kretale u tom elitno-mafijsko-estradnom krugu...
Ove dizajenerka i manekenka...

...

U vezi Karamele. Po tebi grome, cela Srbija ima putera na glavi samo nema "sveta" porodica Marjanović. Kseniju Pajčin je ubio njen dečko Kapisoda, tu nema nikakve misterije. Karamela, komičar imitator i tv voditelj, doveo je goste koji tebi nisu po volji, pa ga treba malo "zacrniti". Da je doveo advokate Marjanovića dizao bi ti Karamelu u nebesa.

U vezi Jelenine porodice. To što braniš Marjanoviće, to je tvoje pravo, ali to što napadaš sestre ubijene Jelene je više nego jadno. Čak i da su Marjanovići nevini (u šta ja sumljam, ali moje mišljenje je ne bitno) njihov bol nikada ne može biti kao bol porodice Krsmanović (koliko je Zoran žalio Jelenu vidise po tome što je našao zamenu u Zorici-Zoki Mitrović i Radi Matić).

Uvek pevaš istu pesmu: "Svi su krivi, samo su Marjanovići nevini". Sad optužuješ Jelenine sestre da su deo estradne mafije. A Marjanović, gledaj ove činjenice:

-Veselim Bošković, napravio kuću marjanovićima.
-Dačić naredio asvaltiranje puta do kuće Marjanovića.
-Brena i masa pevača iz GRAND-a svraćala u "ordinaciju" Zorice Marjanović,

I Marjanovići "čisti" a svi ostali deo estradno-političke mafije.
Svašta!!!!

To je po meni jedina verzija...
Dakle ne dan pre vec u noci potrage pred zoru kad su se svi razisli 3. Aprila je telo doneseno i baceno u kanal.
Ne znam zasto je Šipka sve izmestio dan pre pa zbog toga sam sebi podmetnuo nogu...
Umesto da je zastupao ono sto je najlogicnijie - Oteta tog popodneva, odvezena negde, drzana, mucena, ubijena....i potom pred zoru vracena i bacena u kanal
To je po meni najlogicnija verzija ovog zlocina.

...

Činjenica je da je tužilašvo, kad je reklo, "Jelena je ubijena na nasipu", učinilo ogrumnu usluku odbrani Zorana Marjanovića!!!!! Tvoja teorija o otmici je besmislena. Zašto? Prvo, zašto bi otmičari vraćali telo na nasip? Policija je nalazeći Jelenino telo na nasipu, dobila potvrdu Zoranove priče da se na nasipu nešto desilo.
Drugo, prvi čovek-stručnjak koji je tvrdio da je Jelena ubije na drugom mestu, pa doneta na nasip je Zlatko Nikolić, a on nikad nije dovodio u pitanje krivicu Zorana M. Upravo je Nikolić, pre više od godinu dana u jednoj emisiji aludirao na to da je Jelena ubijena u kući Marjanovića.
Treće, zaboravljaš, da je upravo Vladimir udaljio "civile" tj. komšije i prijatelje sa nasipa, pa je zahvaljujući Vladimiru nasip dva sata bio bez nadzora. Šta se dešavalo za ta dva sata možemo samo da nagađamo.

http://www.svevesti.com/a135432-marina-tucaković-nikada-neću-podići-rezultate-sinovljeve-obdukcije. Nalazi obdukcije koje Marina nije bila zainteresovana da podigne, pokazale su da nije umro od predoziranja već trovanja... rotitelji ništa nisu preduzeli povodom toga?! E moja Marina, život se nastavlja, jel?! ovo sam postavila na konto mog predhodnog posta koliko im je stalo i do života rodjene dece. ....na koliko je hiljada i hiljada poznatih hitova od anonimnih autora
potpisano M. Tucaković ?!

I sama sam se sjetila nje! Cuj, nju ne interesuju nalazi obdukcije???? Kakvi su to ljudi sa danasnje estrade???U sta su ogrezli? Gdje su tu istinske emocije?
I sama pokojnica je nekom prilikom rekla "Kakvi su ovo losi ljudi?" ali tu recenicu smo mogli cuti samo u pocetku ove price! Uzas! Dakle ,ima Marj.... mnogo na estradi i uopste u javnom zivotu!

i ovome nije bio cilj zataskavanje,
da su to hteli mogli su odavno naći i poturiti bilo kog od dole
i predstaviti ga kao ubicu,
cilj ovoga je zapravo da sto duže traje....

Паа, гледајући по последицама,
а ја волим тако да резонујем,
овоме циркусу јесте циљ да што дуже траје.

Али ипак мислим да је решење много једноставније,
једноставно,
неспособни смо ( су! ) да решимо случај.

...
...na koliko je hiljada i hiljada poznatih hitova od anonimnih autora potpisano M. Tucaković ?!

То је радио и Бетовен ...
Нема то везе !

Ти анонимуси никада не би продали свој рад !
Све има своје !!

- - - - - - - - - -

...
A pogotovo sto je onaj prvi policajac licno drugar Zoranov...
...

Ма шта вам је бре дилеје ..?

Нема другарства, братства ни јединства кад је убиство у питању !
Ни самог Патријарха српског да је починилац нико не би скривао.
Напротив !

Полазите од погрешних премиса !

Zrtvovanje?
Koji to mozak ne zanimaju je rezultati obdukcije?!

...
Policajci koji su pretrazivali i koji nista nisu nasli do sutra...,
...
dakle NEMOGUCE da ne vide, jer su isli na metar jedan od drugog...
...

Могуће је !

Они тада нису знали да је она ту,
мало су "офрље" претраживали,
можда мислили у себи "човече напустила те жена" ...

Ово што сам сада изнео такође иде у прилог могућности
да је донесен леш касније.

Имајте на уму
да тражиоци нису знали ( као ми сада ) да је леш ту !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back