Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je itekako moguce i zakljucuje se prostom logikom... Z ili Marjanovici su tog popodneva(dana) proveli na nasipu minimum 3-4 sata... Ako mislis da je neko morao da vidi pa i celih 5 minuta borbe(mada je nemoguce da je borba toliko trajala), moralo je da ih vidi(sve da su svi prolaznici prolazili u dogovoru tacno na svakih 5 min) cirka oko 50ak ljudi...E tada bi bilo nemoguce da niko nije video napad i ubistvo... Medjutim Marjanovice na nasipu toga dana ne verujem da je videlo vise od 5-6 prolaznika koji ce i biti svedoci, a njihov broj govori o gustini pesackog saobracaja na nasipu...

a kako objasnjavas to da je žrtva bila veoma fit, trenirala borilačke veštine , dzogirala...bila je znaci brza od Zorana, mogla je da pobegne, a i po snazi to bi bila žestoka borba, da ne kažem da je mogla lako da savlada Zorana. Sad ćeš da kažeš da u besu čovek dobije životinjsku snagu, ali istu tu snagu dobije i kada se bori za život ..... Ja znam jedan slučaj koji bi možda mogao da opravda tvoju teoriju, desilo se u sred bela dana i to u parku jednog velegrada, niko ništa nije video a bilo je puno ljudi, samo sto je policija posle toga nije dugo mogla da nađje ni žrtvu ni ubicu?! Zamislite koliko se onda pisalo o tome! Telo je pranadjeno u kanalu koji protiče kroz park 20 dana kasnije, u kesi za dzubre učvrscenoj za betonske stubove da drže telo na dnu. Navodnog Ubicu su našli 24 dana kasnije obesenog u blizini gde je pronadjen i les. Setila sam se ovog slučaja posto je takodje privukao veliku medijsku pažnju jer je jelte bilo prosto nemoguće da niko ništa nije video, da kamere nisu ništa snimile takodje u slično vreme, deo gde je žrtva nestala neverovatno potseca na nasip. Setila sam se ovog slučaja jer imaju mnogo sličnosti pa sa pomislila da su režija i scenarijo našli inspiraciju u ovom slučaju ili su čak režiseri isti i da već rade po nekom šablonu uz male izmene kad hoće da privuku pažnju zbog nečega samo sto se dešava u razlicitim delovima sveta pa ljudi ne znaju . Cilj ovog nameštenog slučaja bila je da se skrene pažnja sa pedofilske elite koja hara svetom - na imigrante koji su ilegalno ostali u zemlji, posle toga bila je velika čistka.

Poslednja izmena:
a kako objasnjavas to da je žrtva bila veoma fit, trenirala borilačke veštine , dzogirala...bila je znaci brza od Zorana, mogla je da pobegne, a i po snazi to bi bila žestoka borba, da ne kažem da je mogla lako da savlada Zorana. Sad ćeš da kažeš da u besu čovek dobije životinjsku snagu, ali istu tu snagu dobije i kada se bori za život ...
Mi mozemo ovako da raspravljamo do u nedogled, ali ako hoces moje misljenje, moje misljenje je da je on dovoljno jaci od nje, a verovatno je bio i brz... Jos da se na to doda i predmet kojim je ubio u njegovim rukama... Ne znam od kud ti to da on nema snage da je ubije i da je ona priblizno njegove snage.... To su teske gluposti... Mogao bi da je ubije i slabiji muskarac od Z... Sto se tice bezanja, da se zakljuciti da je nije odmah stigao vec u blizini kanala.....Ona kanal nije mogla da preskoci, mozda je tu morala da skrene(tj. nastavi trcanje paralelno sa kanalom, to je bila instiktivna odluka)... Moguce da je on nju stigao da saplete po nogama, ona je pala itd... Njegov bes je rastao sto ju je duze jurio...
Z mi izgleda itekako spremnije od bilo kog klosara, psihopate ili manijaka, od kojih ne verujem da bi je iko jurio, stotinak metara punim trkom.....

Poslednja izmena:
Mi mozemo ovako da raspravljamo do u nedogled, ali ako hoces moje misljenje, moje misljenje je da je on dovoljno jaci od nje, a verovatno je bio i brz... Jos da se na to doda i predmet kojim je ubio u njegovim rukama... Ne znam od kud ti to da on nema snage da je ubije i da je ona priblizno njegove snage.... To su teske gluposti... Mogao bi da je ubije i slabiji muskarac od Z... Sto se tice bezanja, da se zakljuciti da je nije odmah stigao vec u blizini kanala.....Ona kanal nije mogla da preskoci, mozda je tu morala da skrene(tj. nastavi trcanje paralelno sa kanalom, to je bila instiktivna odluka)... Moguce da je on nju stigao da saplete po nogama, ona je pala itd... Njegov bes je rastao sto ju je duze jurio...
Z mi izgleda itekako spremnije od bilo kog klosara, psihopate ili manijaka, od kojih ne verujem da bi je iko jurio, stotinak metara punim trkom.....

apsolutno nemoguće, juri je u besu u sred bela dana po nasipu koji je jedan veliki otvoreni prostor, i dete je čak sa njima...rekla sam da nije žalosno bilo bi smesno , u stvari je i smesno kolike budale prave od naroda, koliko ljudi površno razmišljaju , a Zoran mi deluje kao osoba koja ima jako dobru samokontrolu, manipulator i psihopata kao on bi itekako iskontrolisao svoj bes ma koliki da bio u tom trenutku pa ako bi pukao pukao bi u kući i tamo joj presudio . Malo sam kopala po nekoj arhivi pa sam pronašla neke zanimljive stvari, slučaj je dosta iskopiran, ako nastavim ko zna koliko ću još pronaći sličnih. I ovaj koji sam pronašla je privukao ogromnu medijsku pažnju, ali trajao je par meseci ne dve godine, tako da tu još imam nekih nedoumica oko motiva, a ovde mislim da imamo više motiva...

Ubistvo je ocigledno planirano ,a on je navodno odveo na nasipu gde prolaze ljudi i gde je mogao bilo ko naici....otmica je itekako mogla biti izvedena i to znatno brze ,jos ako su postojali"cuvari"

- - - - - - - - - -

Je li se ti pravis lud ili blesav?!

- - - - - - - - - -

Ako su je profesionalci oteli ,otmica je mogla biti izvedena za minut

Naravno da ima slicnih slucajeva... Mislim da je u usa bio neki slican slucaj, a poznat(ima i neki dokumentarac).... Zena je otisla na trcanje i nije se vratila, tako nesto... Svet je veliki i ko zna koliko ima slicnih slucajeva, ali to povezivati su besmislice....
ne ulazim u ništa sto se desilo u usa, tamo je posebna bolest, a ubiti tamo je kao dobar dan.

a kako objasnjavas to da je žrtva bila veoma fit, trenirala borilačke veštine , dzogirala...bila je znaci brza od Zorana, mogla je da pobegne, a i po snazi to bi bila žestoka borba, da ne kažem da je mogla lako da savlada Zorana. Sad ćeš da kažeš da u besu čovek dobije životinjsku snagu, ali istu tu snagu dobije i kada se bori za život ..... Ja znam jedan slučaj koji bi možda mogao da opravda tvoju teoriju, desilo se u sred bela dana i to u parku jednog velegrada, niko ništa nije video a bilo je puno ljudi, samo sto je policija posle toga nije dugo mogla da nađje ni žrtvu ni ubicu?! Zamislite koliko se onda pisalo o tome! Telo je pranadjeno u kanalu koji protiče kroz park 20 dana kasnije, u kesi za dzubre učvrscenoj za betonske stubove da drže telo na dnu. Navodnog Ubicu su našli 24 dana kasnije obesenog u blizini gde je pronadjen i les. Setila sam se ovog slučaja posto je takodje privukao veliku medijsku pažnju jer je jelte bilo prosto nemoguće da niko ništa nije video, da kamere nisu ništa snimile takodje u slično vreme, deo gde je žrtva nestala neverovatno potseca na nasip. Setila sam se ovog slučaja jer imaju mnogo sličnosti pa sa pomislila da su režija i scenarijo našli inspiraciju u ovom slučaju ili su čak režiseri isti i da već rade po nekom šablonu uz male izmene kad hoće da privuku pažnju zbog nečega samo sto se dešava u razlicitim delovima sveta pa ljudi ne znaju . Cilj ovog nameštenog slučaja bila je da se skrene pažnja sa pedofilske elite koja hara svetom - na imigrante koji su ilegalno ostali u zemlji, posle toga bila je velika čistka.
Ne treba zaboraviti kod nas je isto bila aktuelna kriza i problemi sa migrantima ,,,,potapljanje Gracanice ,anti nato protest ,priprema za sabor djavolji na Kritu,koji je sav prozet okultnim brojevima koga zanima neka racuna sam ,posto vidim da ovde to nikog ne interesuje

http://www.telegraf.rs/vesti/220585...rava-da-je-pravoslavni-skup-u-znaku-broja-666

Al ajde izracunacu

16.6 .2016 pocetak sabora

27.6.2016 zavrsetak

1)u startu tri sestice
1*6*6=13
2016=9
27=9

2]2#7#6=15=6

Od 16 do 27 ima 11 dana...ala ga natempirali svaka im cast

- - - - - - - - - -

Oni bas vole taj period

4*5=9

po njihovom

po nasem 16*17=33

mene jako zanima numerologija, ali ne komentarišem zato sto ne znam puno o tome, daleko od toga da me ne interesuje. brojevi su od davnina skriveni znaci. Ja sam recimo primetila da često kada sam na ovoj temi i pišem , pogledam na sat i često se ponavljalo 1:11 ili 11:11.... prva tri dana sam mislila da je slučajnost, a kako je počele da se konstatno ponavlja zabrinula sam se i našla negde nešto sto je ostavilo jak utisak na mene da ne odustanem od pravde za Jelenu i još mnogo toga .

Ali zato rijaliti slucaj je sve presisao ,odlicno posluzio sotonjarama za skretanje paznje ,kao kec na desetku.,,a narod i ovako zombiran...

- - - - - - - - - -

mene jako zanima numerologija, ali ne komentarišem zato sto ne znam puno o tome, daleko od toga da me ne interesuje. brojevi su od davnina skriveni znaci. Ja sam recimo primetila da često kada sam na ovoj temi i pišem , pogledam na sat i često se ponavljalo 1:11 ili 11:11.... prva tri dana sam mislila da je slučajnost, a kako je počele da se konstatno ponavlja zabrinula sam se i našla negde nešto sto je ostavilo jak utisak na mene da ne odustanem od pravde za Jelenu i još mnogo toga .
Ne razumem se i ja toliko mnogo ,ali mi nije problem da povezem brojeve ,,,

To sam i ja primetio za poklapanje vremena ,pogotovo od kada sam poceo da se bavim brojevima

...Well, besides the fact that it might be 1:11 p.m. or 11:11 a.m. this phenomenon is a way for the One, Universe, spirit or God, to tell you that you are on the right path and to just keep going...or could be a message from the angel that you have to do something.... Neverovatno! Na nekoliko sajtova o numeromogiji sam pronašla isto-andjeli vam šalju poruku. Jelena?! 1-prestavlja pocetak , Svevišnjeg Gospoda Boga....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back