Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Sve mi se čini da je "sapunica Marjanović" kreacija nekog pritajenog društva koje vrlo namerno i svesno zamajava javnost i prikriva dokaze, pozadinu i počinioce. Sa sumnjivim motivom, neko je vrlo vešto uspeo da ovaj slučaj plasira kao novu dimenziju rijalitija, koji je po popularnosti 'potukao' sve dosadašnje programe tog tipa...- kaže Spasić

Nisam znala za ovaj slučaj? Decko tekstopisac?Estrada,konkurencija?

http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...sin-ubijen-na-ulici-metak-u-glavu-fotografije

Otac ubijenog

"Inspektor Maksić se zaklinjao da će naći ubicu, a posle ga uhapsili jer je pokrao mrtvog penzionera. Tako je mogao da uzme pare da sakrije zločinca, kaže Zoran, otac Velibora Vučurovića"

Još jedan slučajnost,kao u ovom slučaju?

Loše urađen uviđaj

Ovo je kroz suze za Kurir rekao Zoran Vučurović, otac tekstopisca i kompozitora Velibora Vučurovića (31) iz Feketića, koji je usmrćen hicem u potiljak 27. aprila 2010. u Novom Sadu.

Poslednja izmena:
-Sve mi se čini da je "sapunica Marjanović" kreacija nekog pritajenog društva koje vrlo namerno i svesno zamajava javnost i prikriva dokaze, pozadinu i počinioce. Sa sumnjivim motivom, neko je vrlo vešto uspeo da ovaj slučaj plasira kao novu dimenziju rijalitija, koji je po popularnosti 'potukao' sve dosadašnje programe tog tipa...- kaže Spasić

Nije isključeno

Да вам помогнем малко ...

Држава заташкава само своја убиства,
а не приватна убиства државних службеника ( ни највишег степена ).

nemoj da me kopiras;) naravno da drzava stoji iza svega, a pod čijim kandžama je Srpska država i to znamo. Da, stoje bas kao i ovaj pescani sat ispred mene, za gospodina predsednika da sedne na drugu stolicu ili da se odrekne obe;).

Kaznice vas Bog ubice ne bojte se ,,,ceka vas goRenJe

mi smo zapravo tu da im pomognemo, da se prokletstvo ne prenese na njihovu nevinu decu, deca nisu mogla da biraju roditelje, stoga biće kaznjeni svi po redu....a spisak krivaca, saučesnika je bogami podugacak....Ili će možda da izaberu ovu drugu opciju zarad svojih ******?!

Poslednja izmena:
Да вам помогнем малко ...

Држава заташкава само своја убиства,
а не приватна убиства државних службеника ( ни највишег степена ).

i ovome nije bio cilj zataskavanje, da su to hteli mogli su odavno naći i poturiti bilo kog od dole i predstaviti ga kao ubicu, cilj ovoga je zapravo da sto duže traje....

Ani da je neki inspektorcic primio mito i zavlacio drzavu i ceo narod skoro 2 godine ,to je totalno nebulozno ,,,kao prvo oni to ne bi dozvolili,jer ovo je stvarno bruka i sramota i ovako sto se radi ,a kamoli tako nesto...
Ovde je u pitanju mnogo vece

Takodje mislim da i ovo ubistvo nije slucajni metak vec ima veze sa estradom! Da je postojala namjera da se slucaj rijesi zar se nije moglo utvrditi odakle je metak dosao,sa koje terase a dalje bi bilo jednostavnije!Otac je poslije "prekopavao" na i oko mjesta gdje mu je sin ubijen i nadao je cauru.Znaci u startu nije bilo namjere da se slucaj razrijesu?Zasto je to tako?
Ja samo mislim da se zna o cemu se tu radi i ne "cacka" se dalje!
Interesantno da i u ovom slucaju je decko prije ubistva poceo sam da i komponuje i znaci pise i tekstove,znaci pravi kompletnu pjesmu,isto ono sto su radili i Z i J?
Ne mogu se oteti dojmu da oba slucaja su djelo nekoga te branse,konkurencija ili reket?

Sto se tice ovih poslednjih svedocenje izgleda da je neki biciklista rekao da je video zenu kako krece da trci i muskarca i dete koji krecu da setaju za njom... To je ono sto sam i ja predpostavio da se od prilike desilo.. E sad posto su tu biciklisti cesta pojava moguce je da postoji i taj drugi biciklista koga Zoran pominje da je video i pitao da li je video zenu da trci(ako to nije izmislio)... Ako zaista postoji taj biciklista nema nikakve sanse da je Z slagao da ga je sreo dok je bio sa cerkom... Tu nema potrebe da laze i ide mu u korist da kaze istinu..Jer je tada vec delo bilo izvrseno i glumio je da trazi zenu sa cerkicom....
Ne znamo sta je tacno bilo na ti saslusanjima i sta su novinari i koliko tacno preneli...Ja verujem da ih neko jeste video na pocetnoj livadi kako se rastaju, jer ta prica je bila i prvih dana nakon dogadjaja, kasnije je zataskana, a sad se potvrdjuje da ipak postoji takav svedok...
Sto se tice ubistva ovog pekara da nije pronadjen ubica vi bi ovde na temi uveliko nastavili da povezujete to ubistvo sa ubistvom Jelene Marjanovic i ko zna dokle bi vec stigli... Sva sreca te je ubica lako otkriven...

- - - - - - - - - -

,nego taj sto ih je poslao je i umesan..
Mislis na onog? :cool: e taj je mnogo zaeban...

Zasto ti Kiriku nikada nisi uputio rec kritike za policiju ,ni novinare nisi bas nesto potkacio?

- - - - - - - - - -

Zasto si ih uvek opravdavao i branio?

- - - - - - - - - -

Ne znam ja ko je zajeban ,oni znaju ko ih je poslao

- - - - - - - - - -

Ne mogu da razumem nekoga ,da toliko bolesno brani svoju teoriju?!

Ja sam kao i ostali forumasi imao korekcije ,i na osnovu vremena ,analiza ,gradio svoju teoriju postepeno ,,ne odjednom

Zasto ti Kiriku nikada nisi uputio rec kritike za policiju ,ni novinare nisi bas nesto potkacio?

Novinare potkacim uvek(oni su najkrivlji za los uticaj ovog sto se desava na drustvo).... Sve sto izmisljaju lose utica na drustvo(a skoro sve izmisljaju)...
Sto se tice policije, ne volim je... Imam poverenja u istrazne organe, pogotovo u strucnjake koji rade na ovom slucaju, a ja na njih i ne mislim kada kazem policija... Ovo je obicno ubistvo iz strasti i ne radi se ni o kakvom biznisu, novcu, poslu da bi bilo kakve price o nekakvim interesima imale i malo osnova... Samim tim ama bas niko u policiji, tuzilastvu, sudu nema ni malo razloga da radi nesto sto bi ga kompromitovalo...

- - - - - - - - - -

Ne mogu da razumem nekoga ,da toliko bolesno brani svoju teoriju?!

Ni ja :mrgreen:

Ne znam ja ko je zajeban ,oni znaju ko ih je poslao

Znas, znas...Mislis na onog.....odozgo?
S vrha piramide...

- - - - - - - - - -

Sad kad saznaju da si provalio... Naopako...

Uzbuna....Soko zove orla!! Ponavljam....
Rocknrollsores provalio u sistem spojenih sudova...
uzbuna...
kiriku1 javlja....
ups...gresa...
ja pisao ovde umesto tamo u centralu...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back