emilijaaaaa
Početnik
- Poruka
- 50
Jedino mi pada na pamet da ako je sve bilo isplanirano do detalja , da onda ni ti slucajni prolaznici nisu slucajni ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino mi pada na pamet da ako je sve bilo isplanirano do detalja , da onda ni ti slucajni prolaznici nisu slucajni ???
Slicno i ja razmisljam

Nisam znala za ovaj slučaj? Decko tekstopisac?Estrada,konkurencija?
http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...sin-ubijen-na-ulici-metak-u-glavu-fotografije
-Sve mi se čini da je "sapunica Marjanović" kreacija nekog pritajenog društva koje vrlo namerno i svesno zamajava javnost i prikriva dokaze, pozadinu i počinioce. Sa sumnjivim motivom, neko je vrlo vešto uspeo da ovaj slučaj plasira kao novu dimenziju rijalitija, koji je po popularnosti 'potukao' sve dosadašnje programe tog tipa...- kaže Spasić
Да вам помогнем малко ...
Држава заташкава само своја убиства,
а не приватна убиства државних службеника ( ни највишег степена ).
Kaznice vas Bog ubice ne bojte se ,,,ceka vas goRenJe
Да вам помогнем малко ...
Држава заташкава само своја убиства,
а не приватна убиства државних службеника ( ни највишег степена ).
Ani da je neki inspektorcic primio mito i zavlacio drzavu i ceo narod skoro 2 godine ,to je totalno nebulozno ,,,kao prvo oni to ne bi dozvolili,jer ovo je stvarno bruka i sramota i ovako sto se radi ,a kamoli tako nesto...
Ovde je u pitanju mnogo vece
Mislis na onog?,nego taj sto ih je poslao je i umesan..
e taj je mnogo zaeban...Zasto ti Kiriku nikada nisi uputio rec kritike za policiju ,ni novinare nisi bas nesto potkacio?
Ne mogu da razumem nekoga ,da toliko bolesno brani svoju teoriju?!

Ne znam ja ko je zajeban ,oni znaju ko ih je poslao