Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njegovo svedocenje njemu samo ide u korist ,nista tu nije sruseno

- - - - - - - - - -

Pojavom Uroša Milićevića, koji je tada zvanično studirao u Francuskoj, „Afera Marković“ dobila je poseban i neočekivani obrt: čovek našeg porekla optužio je sam sebe - da je lično naredio da Fransoa Markantoni ubije Stevana Markovića!

To je isto Kiza radio u novinama ,optuzivao sam sebe!

l KO JE MILIĆEVIĆ?

Hm..skretanje istrage

http://www.svedok.rs/index.asp?show=83008

Znaci Milosvljevic sumnja da je ovo naruceno, mafijasko ubistvo? Simptomaticno je i to sto se u ovom tekstu spominje i Djindjic?
Po njemu, u ovom slučaju,nikad se nece saznati prava istina a sta ce biti sa Z,to cemo vidjeti ?
Kad su se posvadjale one zene iz "podrske",optuzujuci jedna drugu za raznorazne stvari,pocele su objavljivati i svoje privatne prepiske...Pratila sam to i nekom prilikom sam naisla na neku prepisku o "poslovnju djevera"kriminalnom naravno i vezi vrha? Da li su ovo samo nagadjanja ili u tome ima nesto,ko zna!
I uopste u ovom slucaju se uglavnom u fokusu nalazi Z a trebalo bi i ostali clanovi porodice,njihove zivotne navike,poslovanja?

Počela su nova saslušanja, a svojim dosta čudnim izjavama, ponekad i protivrečnim, Milićević je zbunjivao sve. Od suda, advokata, svedoka, pa do sebe samog.
Mnogi njegovom svedočenju nisu poklanjali nikakvu pažnju. Fransoa Markantoni ga je optuživao da je običan - policijski cinkaroš, ali, sasvim izvesno je da je Milićević imao direktne veze sa ubistvom.

A ovde je obrnuto ,ovde su svi poklanjali paznju,,,,a Rada bi ispala cinkaros ,kao i Sizofrena sto je za nekog radila,za policiju ,....ili za koga vec

- - - - - - - - - -

Znaci Milosvljevic sumnja da je ovo naruceno, mafijasko ubistvo? Simptomaticno je i to sto se u ovom tekstu spominje i Djindjic?
Po njemu, u ovom slučaju,nikad se nece saznati prava istina a sta ce biti sa Z,to cemo vidjeti ?Ani

Ma kakvi mafijasi ,oni su mogli samo otmicu da izvedu eventualno?!

U ovom tekstu se pominje vrh ,i da je neko skretao paznju ,to jest Milicevic ,,,

Počela su nova saslušanja, a svojim dosta čudnim izjavama, ponekad i protivrečnim, Milićević je zbunjivao sve. Od suda, advokata, svedoka, pa do sebe samog.
Mnogi njegovom svedočenju nisu poklanjali nikakvu pažnju. Fransoa Markantoni ga je optuživao da je običan - policijski cinkaroš, ali, sasvim izvesno je da je Milićević imao direktne veze sa ubistvom.

A ovde je obrnuto ,ovde su svi poklanjali paznju,,,,a Rada bi ispala cinkaros ,kao i Sizofrena sto je za nekog radila,za policiju ,....ili za koga vec

- - - - - - - - - -

Po njemu, u ovom slučaju,nikad se nece saznati prava istina a sta ce biti sa Z,to cemo vidjeti ?Ani

Ma kakvi mafijasi ,oni su mogli samo otmicu da izvedu eventualno?!

U ovom tekstu se pominje vrh ,i da je neko skretao paznju ,to jest Milicevic ,,,

Pa eto ja ti spomenu vezu s vrhom!

Njegovo svedocenje njemu samo ide u korist ,nista tu nije sruseno

- - - - - - - - - -

Pojavom Uroša Milićevića, koji je tada zvanično studirao u Francuskoj, „Afera Marković“ dobila je poseban i neočekivani obrt: čovek našeg porekla optužio je sam sebe - da je lično naredio da Fransoa Markantoni ubije Stevana Markovića!

To je isto Kiza radio u novinama ,optuzivao sam sebe!

Samo sto je on to radio indiskretno ,perfidno ,ali je bacao sumnju na sebe ,svojim postupcima ,gestikulacijama ,"flertovanjem",..pristao je na igru?!

Verovatno da je morao...?!

- - - - - - - - - -

Metkom u glavu ubijaju mafijasi ,a njeno ubistvo nije takvo...

Otisao si predaleko s tim gestikulacijma,flertovanjem! To je Z,tu nema diskusije,samo sto to ne mor da znaci da je ubica!

Ne treba zboraviti ni sumnje na bracni par Delon! u ovom slucaju prije moze biti iz takve neke situacije motiv!
S kim je Z "petljao" to je isto pitanje? Mozda sa onom s kojom je sad u vezi i koja ga ludacki brani kao da zna ko je to pocinio?Ko su ti bivsi muzevi doticne,za jednog sm citala nesto da je bio u zatvoru?

Poslednja izmena:
Njeno ubistvo je mucenje ...

- - - - - - - - - -

Otisao si predaleko s tim gestikulacijma,flertovanjem! To je Z,tu nema diskusije,samo sto to ne mor da znaci da je ubica!

Nisam nigde otisao ,,,on je igrao neciju igru,gestikulacije ,lazno flertovanje ga je odalo

- - - - - - - - - -

To za Delonove je isto skretanje paznje ,,,to ko nije dobro upoznat sa slucajem bi olako pomislio ,,,kao i u vezi ovog slucaja

Cak i Delon je manipulisao

Ovo ubistvo je dosta jace od neke sektice kako su pokusali neki da predstave,da je sektica u pitanju brzo bi se to zataskalo ,jedan od motiva zlocina je i rijaliti po recima Boze?!

- - - - - - - - - -

Mimika,gestikulacija je nesto sto imas na osoben nacin,pa tako zavisno od situacije, tijelom radimo ovo ili ono! nema tu nikakvog namjestanja i novosti! Kakav si takav si! Majka priroda!
Pa o tome i ti pricam ,to je igra sto je on radio ,gestikulacija ga je odavala

Sta da rade ,pa valjda postoji sud pravde ?!

Mada posto sumnjam da ta mocna organizacija stoji iza toga ,sud pravde nista nece tu uraditi ,cak i da se pokrene slucaj?!!

Teodora je izjavila da porodica takodje sumnja u verziju "ubistvo na nasipu" ,dakle drze se Sipkine teorije,da su nemocni to je sasvim jasno! Obicna,prosjecna porodica!

A ocigledno je i koliko je gosp.Sipka nemocan i s koliko opreznosti govori o ovom slucaju uvijek naglsavajuci d on ni jednog trena ne spominje ni jedno ime,samo forenzicke nalaze!
Pa vidis da mu je i profil oduzet da se ne pojavljuje u javnost ali nije narod lud!

Poslednja izmena:
Kaze se da jednu polovinu medija u Srbiji drze masoni ,a drugu jezuiti?!

Mada jezuiti su mnogo jaki ,,,nije masonerija ono sto je nekada bila

A vrlo mali ,mizeran broj medija su navodno nezavisni ,mada oni nista skoro nisu ni pisali o slucaju

- - - - - - - - - -

Ma sta mogu Krsmanovici ,sto kazes obicna porodica!

Ko njih pita

Ali zato seke se krecu medju jet setom ,one mogu znati uticajne ljude?!

Teodora je izjavila da porodica takodje sumnja u verziju "ubistvo na nasipu" ,dakle drze se Sipkine teorije,da su nemocni to je sasvim jasno! Obicna,prosjecna porodica!
!
Kad budu shvatili da je ubijena na nasipu ti ces reci pod pritiskom su popustili....
Sipka sam ne zeli vise da izlazi u javnost, jer je sve manje prostora za reklamu na racun lazi i obmana... Taj profil je verovatno sam zatvorio, zavrsio je posao za svoju firmu(lakovernih buducih musterija koliko hoces), preterivanje bi imalo kontra efekat....

Kako ne shvatate, jedan svedok je video svo troje Z,J i dete kada su stigli zajedno na nasip a drugi svedok je video samo J i Z bez deteta (sa detetom je bio neko drugi, a to se poklapa i sa onim sto je baba sa kozama rekla). Ovde je onda sve jasno, jedino kontradiktorne izjave su one sto je Z rekao da se nije uopste odvajao od deteta. Ja sam tako razumela ove novinske clanke

Kad budu shvatili da je ubijena na nasipu ti ces reci pod pritiskom su popustili....
Sipka sam ne zeli vise da izlazi u javnost, jer je sve manje prostora za reklamu na racun lazi i obmana... Taj profil je verovatno sam zatvorio, zavrsio je posao za svoju firmu(lakovernih buducih musterija koliko hoces), preterivanje bi imalo kontra efekat....

Nadam se da ce ta verzija dati dobro objasnjenje za cistu garderobu pokojnice,navodnog ubice,nedostatak krvi na navodnom mjestu zločina,otkud predmet kojim je ubijena i slicno!
U tom slucaju bih i ja povjerovala!

- - - - - - - - - -

Kako ne shvatate, jedan svedok je video svo troje Z,J i dete kada su stigli zajedno na nasip a drugi svedok je video samo J i Z bez deteta (sa detetom je bio neko drugi, a to se poklapa i sa onim sto je baba sa kozama rekla). Ovde je onda sve jasno, jedino kontradiktorne izjave su one sto je Z rekao da se nije uopste odvajao od deteta. Ja sam tako razumela ove novinske clanke

Ja to shvatam ali ne shvatam neke druge stvari,evo u odgovoru za "kiriku" sam to navela?

Nije tacno ...Kurvir muti vodu i jos neki

MUK U TUŽILAŠTVU POSLE SVEDOČENJA BICIKLISTE SA NASIPA: Video sam Zorana, ali nije bio sa Janom!
Crna Hronika07.11.2017. 12:37h
Milan Gradić posvedočio da je 2. aprila na nasipu video Zorana i Jelenu, ali ne i Janu, što je u direktnoj suprotnosti sa Marjanovićevom izjavom da se ni za trenutak nije odvajao od deteta

Svi su oni " videli"nesto ,a niko nije video ubistvo?

- - - - - - - - - -

Rekao sam ,svi su oni sve "videli",a ubistvo niko nije video ,ni njega krvavog ,,,njoj odeca cista...ma lazu

- - - - - - - - - -

Gradić je kazao da je na nasipu video muškarca, ženu i dete, ali ne i sam čin zločina, niti bilo šta sumnjivo.
Miloš i Vladimir Marjanović sa Zoranovom ćerkom Janom, juče ispred tužilaštva / Foto M. AnđelaV.Novosti

Pardon ,kurvir laze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back