Ja nekoliko dana nisam komentarisao ovaj slučaj, pratim šta će da se kaže na sudu, ali ovde ima toliko "bisera" da ću morati da se osvrnem na par njih.
Karmela bi nam mogao reci ako zna sta vise o ubistvu njegove takodje prijateljice Ksenije Pajčin...
On je bio kao bestić sa Ksenijom i gle sad se opet javlja...
A da ne pricamo o njegovom "hermafroditizmu"...musko-zensko...o kojem ovde vec pricasmo...
Takodje mislim da je on rezirao i scenirao onu neku kao rijaliti emisiju u kojoj HVATA LJUDE, MUZEVE I ZENE u PREVARI
Dakle i on ima putera na glavi...
....
- - - - - - - - - -
Ako je Zoran ubica, onda ga stiti neka skupina koja stoji iza njega, da li su to Templari ili masoni ili ko ali neko ima ocigledno...
Ako on nije ubica, onda mu ta neka okultna skupina podmece
Jedna od te dve opcije je...
Meni su itekako interesatne i aktivnosti njenih sestara Krsmanovic...jer su se i one kretale u tom elitno-mafijsko-estradnom krugu...
Ove dizajenerka i manekenka...
...
U vezi Karamele. Po tebi grome, cela Srbija ima putera na glavi samo nema "sveta" porodica Marjanović. Kseniju Pajčin je ubio njen dečko Kapisoda, tu nema nikakve misterije. Karamela, komičar imitator i tv voditelj, doveo je goste koji tebi nisu po volji, pa ga treba malo "zacrniti". Da je doveo advokate Marjanovića dizao bi ti Karamelu u nebesa.
U vezi Jelenine porodice. To što braniš Marjanoviće, to je tvoje pravo, ali to što napadaš sestre ubijene Jelene je više nego jadno. Čak i da su Marjanovići nevini (u šta ja sumljam, ali moje mišljenje je ne bitno) njihov bol nikada ne može biti kao bol porodice Krsmanović (koliko je Zoran žalio Jelenu vidise po tome što je našao zamenu u Zorici-Zoki Mitrović i Radi Matić).
Uvek pevaš istu pesmu: "Svi su krivi, samo su Marjanovići nevini". Sad optužuješ Jelenine sestre da su deo estradne mafije. A Marjanović, gledaj ove činjenice:
-Veselim Bošković, napravio kuću marjanovićima.
-Dačić naredio asvaltiranje puta do kuće Marjanovića.
-Brena i masa pevača iz GRAND-a svraćala u "ordinaciju" Zorice Marjanović,
I Marjanovići "čisti" a svi ostali deo estradno-političke mafije.
Svašta!!!!
To je po meni jedina verzija...
Dakle ne dan pre vec u noci potrage pred zoru kad su se svi razisli 3. Aprila je telo doneseno i baceno u kanal.
Ne znam zasto je Šipka sve izmestio dan pre pa zbog toga sam sebi podmetnuo nogu...
Umesto da je zastupao ono sto je najlogicnijie - Oteta tog popodneva, odvezena negde, drzana, mucena, ubijena....i potom pred zoru vracena i bacena u kanal
To je po meni najlogicnija verzija ovog zlocina.
...
Činjenica je da je tužilašvo, kad je reklo, "Jelena je ubijena na nasipu", učinilo ogrumnu usluku odbrani Zorana Marjanovića!!!!! Tvoja teorija o otmici je besmislena. Zašto? Prvo, zašto bi otmičari vraćali telo na nasip?
Policija je nalazeći Jelenino telo na nasipu, dobila potvrdu Zoranove priče da se na nasipu nešto desilo.
Drugo, prvi čovek-stručnjak koji je tvrdio da je Jelena ubije na drugom mestu, pa doneta na nasip je Zlatko Nikolić, a on nikad nije dovodio u pitanje krivicu Zorana M. Upravo je Nikolić, pre više od godinu dana u jednoj emisiji aludirao na to da je Jelena ubijena u kući Marjanovića.
Treće, zaboravljaš, da je upravo Vladimir udaljio "civile" tj. komšije i prijatelje sa nasipa, pa je zahvaljujući Vladimiru nasip dva sata bio bez nadzora. Šta se dešavalo za ta dva sata možemo samo da nagađamo.