jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Taj biciklista je bio slucajni rekreativac i nebitan faktor....čim su ga kamerom snimili nebitan je.....pitanje koliko je policije bilo u toj noci potrage?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj biciklista je bio slucajni rekreativac i nebitan faktor....čim su ga kamerom snimili nebitan je.....pitanje koliko je policije bilo u toj noci potrage?
Predpostavljam da se ovde radi o tome da je neki psiho napravio lazni profil tj. profil Jelene Marjanovic i onda slao poruke njenoj sestri ili kome vec... Ne verujem da se radi o njenom pravom profilu... Ali naravno novinari su za svoje potrebe korigovali istinu i objavili kako je neko slao poruke sa Jeleninog profila... Kakvi lazovi...
Vidi se da je za profilnu sliku stavio sliku koja se vrtela po medijima...
...
UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Snimci sa kuće oslobađaju Zorana
http://www.kurir.rs/crna-hronika/3002965/ubistvo-jelene-marjanovic-snimci-sa-kuce-oslobadjaju-zorana
...
Sve oko ovog slucaja kao citava javnost i mediji svojim izmisljanjima i svojom gluposcu doprineli su da je nepriznavanje ubistava postalo gotovo uobicajeno... Ubice nakon izvrsenja shvataju da ne moraju biti kaznjene, da mogu da izbegnu kaznu tako sto nece priznati, da je to sto ne postoji ocevidac siguran znak da ce proci nekaznjeno... Novinari i javnost im je kao prstom pokazala kako da se izvuku... Dakle, mediji nisu pomogli da se ovaj slucaj resi vec su pomogli da jos vise ubica vidi spas nakon ubistva... Evo sad je taj gurnu zenu sa mosta, ali je resio da ne prizna, naravno to mu nije tek tako palo na pamet, video covek da je to moguce i da ce uvek biti budala koje ce mu verovati i koje ce moci da prevari(a da se priznanje ne moze iznuditi)...
Jedino sto je jasno je da svi vi(ali koliko vidim zaista svi, ko vas samo sastavi) koji aktivno ucestvujete na ovoj temi tendenciozno branite Z i izmisljate svakakve krivce, samo za Z ste sigurni da nema dokaza...Za razliku od toga ne postoje dokazi da je Z bio nasilan prema Jeleni. Imamo neke priče od frizerke, ali to je sve. Ceo slučaj je mutan, i još jedna razlika je u tome što je pravi ubica na slobodnoj nozi. A u slučaju koji si ti naveo ili se radi o samoubistvu (koje je muž podstakao), ili je muž ubica. Nema treće osobe.
Dokazi da je ubica ,direktni ubica ne postoje ,,,a da je umesan i da zna itekako nesto ,postoje velike indicije ....ne branim ja nikoga ,ja sam objektivan ,nikoga ne bih osudjivao na robiju ,bez dokaza ,kao ove groteske sto to rade ....Jedino sto je jasno je da svi vi(ali koliko vidim zaista svi, ko vas samo sastavi) koji aktivno ucestvujete na ovoj temi tendenciozno branite Z i izmisljate svakakve krivce, samo za Z ste sigurni da nema dokaza...
Kiriku ja sam za pravdu i da se osudi zločinac ko god da je i nikoga ne branim...
Videt cemo da li ce dokazi na sudu biti dovoljni za osuđujucu presudu
Ja sam siguran da nije bacena u kanal za vreme policiske istrage nasipa.
Ili je ubijena na nasipu ili je ubijena ranije i pre policiske potrage bacena u kanal.
Nisam naravno vec iznosim po logici *******......gde ce bre u vreme potrage da ulete na nasip i da je bace tamo?
To mislim da nije moguće....