Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da je Zoran Marjanović dobar otac detetu, koji je vodio računa da to dete ne bude zloupotrebljeno (kako je opštepoznata stvar da mediji i pojedinci itekako zloupotrebljavaju decu u marketinške svrhe, pa i roditelji nesvesno to rade kačeći slike dece po društvenim mrežama), na jednom snimku na YT-u, pokojna Jelena Marjanović u nekoj kuglani priča o kuglanju, pa spominje da dolazi sa prijateljima i porodicom na kuglanje, i u trenutku kada spomene da je tu sa suprugom i ćerkicom, okreće se prema njima, kao da je htela da pokaže ćerkicu kamermanima, i u tom trenutku Zoran reaguje sklanjajući ćerkicu od kamera. Ovaj gest dosta govori o njegovom odnosu prema detetu. A šta reći o svima onima koji su ovo dete zloupotrebili, počev od medija, gde će im duša (ako je imaju), što je meni indikacija da je ovaj čovek verovatno prisiljen i ucenjen da uđe u ovaj čitav "rijaliti".

...

(FOTO) SA JELENINOG PROFILA 9 DANA POSLE BRUTALNOG UBISTVA NEKO SLAO MORBIDNE PORUKE: Kada je sestra pitala Ko je to, tek je usledio ŠOK!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/30...-je-sestra-pitala-ko-je-to-tek-je-usledio-sok

Ako policija nije mogla da utvrdi ovo...sa cijeg naloga i odakle je dobijala ove poruke...
A to ja dala jos odmah posle zlocina...cim je primila te poruke...
Onda nema sta dalje da pricamo...onda mozemo samo posumnjati da neke strukture unutar policije ne zele da istrazuju ovaj zlocin kako valja...
Zato su joj i zabranili svedocenje...i iskljucili je iz sudjenja...

....

Poslednja izmena:
Predpostavljam da se ovde radi o tome da je neki psiho napravio lazni profil tj. profil Jelene Marjanovic i onda slao poruke njenoj sestri ili kome vec... Ne verujem da se radi o njenom pravom profilu... Ali naravno novinari su za svoje potrebe korigovali istinu i objavili kako je neko slao poruke sa Jeleninog profila... Kakvi lazovi...
Vidi se da je za profilnu sliku stavio sliku koja se vrtela po medijima...

Da ne postoji ta industrija zabave, ratovanja, potrošačkog mentaliteta, robovanja koja propagira skroz pogrešan sistem vrednosti i čitav taj poredak koji se zasniva na socijalnoj nejednakosti, na izrabljivanju, na zastrašivanju, na zatupljivanju, manje bi bilo žrtava ovih lovaca na ljudske duše, ili ribara ljudskih duša i života. Čitava paradigma na kojoj počiva čovečanstvo treba da se menja. Ovako se manji broj beskrupuloznih pojedinaca bogati na račun velikog broja siromašnih, ucenjenih, zastrašenih, obespravljenih, zbunjenih, neosvešćenih. Čovek treba da bude slobodno biće, a ne šraf koji se zamenjuje novim kada se istroši u održavanju te brutalne sotonske mašinerije, a ovo što imamo juče i danas, to je samo iluzija slobode i zbog toga je čovečanstvo u ovakvom stanju, katastrofalno lošem stanju koje vodi samouništenju.

Predpostavljam da se ovde radi o tome da je neki psiho napravio lazni profil tj. profil Jelene Marjanovic i onda slao poruke njenoj sestri ili kome vec... Ne verujem da se radi o njenom pravom profilu... Ali naravno novinari su za svoje potrebe korigovali istinu i objavili kako je neko slao poruke sa Jeleninog profila... Kakvi lazovi...
Vidi se da je za profilnu sliku stavio sliku koja se vrtela po medijima...

KO god da je to slao da li sa laznog ili pravog profila pokojne Jelene ostao je trag i policija bi trebalo da zna odakle te otrovne strelice..ja verujem i da imaju uvid i u to...

Poslednja izmena:
Znaci neverovatni su sinhroniziteti u ovom slucaju...samo jos kad bi ih znali tumaciti sta nam sve govore, a sigurno nisu slucajni tj ukazuju na nesto...

Dakle upravo evo dok se raspravlja o snimcima sa kuce JAHOVICA...gde su i zasto se kriju...ili cenzurisu ili sta vec...
Gotovo sinhronizovano ovih dana idu vesti o Emini JAHOVIC, te tako i sutra u indikativnom Kuriru:

1419079_01-copy_ff-s.jpg

...

Sve oko ovog slucaja kao citava javnost i mediji svojim izmisljanjima i svojom gluposcu doprineli su da je nepriznavanje ubistava postalo gotovo uobicajeno... Ubice nakon izvrsenja shvataju da ne moraju biti kaznjene, da mogu da izbegnu kaznu tako sto nece priznati, da je to sto ne postoji ocevidac siguran znak da ce proci nekaznjeno... Novinari i javnost im je kao prstom pokazala kako da se izvuku... Dakle, mediji nisu pomogli da se ovaj slucaj resi vec su pomogli da jos vise ubica vidi spas nakon ubistva... Evo sad je taj gurnu zenu sa mosta, ali je resio da ne prizna, naravno to mu nije tek tako palo na pamet, video covek da je to moguce i da ce uvek biti budala koje ce mu verovati i koje ce moci da prevari(a da se priznanje ne moze iznuditi)...

Možda on donekle govori istinu, ali naravno treba biti osuđen, zato što postoje jasne indicije - na primer dokaz da je on i ranije bio nasilan (policija već intervenisala) i sveža krv u autu. Ono što je jasno, jeste da je on nju prebio. Da li je nakon toga gurnuo sa mosta, ili je jadnica sama skočila da prekrati sebi muke, mene iskreno boli uvo, treba da robija, tako i tako je nosi na savesti.

Za razliku od toga ne postoje dokazi da je Z bio nasilan prema Jeleni. Imamo neke priče od frizerke, ali to je sve. Ceo slučaj je mutan, i još jedna razlika je u tome što je pravi ubica na slobodnoj nozi. A u slučaju koji si ti naveo ili se radi o samoubistvu (koje je muž podstakao), ili je muž ubica. Nema treće osobe.

Za razliku od toga ne postoje dokazi da je Z bio nasilan prema Jeleni. Imamo neke priče od frizerke, ali to je sve. Ceo slučaj je mutan, i još jedna razlika je u tome što je pravi ubica na slobodnoj nozi. A u slučaju koji si ti naveo ili se radi o samoubistvu (koje je muž podstakao), ili je muž ubica. Nema treće osobe.
Jedino sto je jasno je da svi vi(ali koliko vidim zaista svi, ko vas samo sastavi) koji aktivno ucestvujete na ovoj temi tendenciozno branite Z i izmisljate svakakve krivce, samo za Z ste sigurni da nema dokaza...

Kiriku ja sam za pravdu i da se osudi zločinac ko god da je i nikoga ne branim...

Videt cemo da li ce dokazi na sudu biti dovoljni za osuđujucu presudu

Ja sam siguran da nije bacena u kanal za vreme policiske istrage nasipa.

Ili je ubijena na nasipu ili je ubijena ranije i pre policiske potrage bacena u kanal.

Poslednja izmena:
Kako saznajemo, Teodori, sestri od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović, prva poruka sa Jeleninog Fejsbuk profila stigla je 11. aprila 2016. godine, devet dana nakon brutalnog ubistva za koje je osumnjičen Jelenin suprug Zoran Marjanović. Tom porukom nepoznata osoba koja je ušla u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, pitala je Teodoru kako je, i uz to je oslovila sa "draga". Nakon što je zbunjena i šokirana devojka upitala ko joj piše, usledio je odgovor "pa znaš". Teodora je tada prekinula prepisku.
Međutim, dvadesetak dana kasnije, 1. maja, neko je ponovo upao na profil ubijene pevačice i ponovo je slao poruke Teodori.

Kako bas 11 aprila , 9 dana posle ubistva ,i posle 1 maja??

Ubica/e su slale ,ko je slao !!

- - - - - - - - - -

Jedino sto je jasno je da svi vi(ali koliko vidim zaista svi, ko vas samo sastavi) koji aktivno ucestvujete na ovoj temi tendenciozno branite Z i izmisljate svakakve krivce, samo za Z ste sigurni da nema dokaza...
Dokazi da je ubica ,direktni ubica ne postoje ,,,a da je umesan i da zna itekako nesto ,postoje velike indicije ....ne branim ja nikoga ,ja sam objektivan ,nikoga ne bih osudjivao na robiju ,bez dokaza ,kao ove groteske sto to rade ....

- - - - - - - - - -

U Srbiji je danas sramota biti sudija ,tuzilac i advokat ..

- - - - - - - - - -

Ako je neko hteo da postidi rad drzavnih organa ,ako mu je to bio jedan od ciljeva ovog zlocina ,sigurno je uspeo u tome...

- - - - - - - - - -

Kiriku ja sam za pravdu i da se osudi zločinac ko god da je i nikoga ne branim...

Videt cemo da li ce dokazi na sudu biti dovoljni za osuđujucu presudu

Ja sam siguran da nije bacena u kanal za vreme policiske istrage nasipa.

Ili je ubijena na nasipu ili je ubijena ranije i pre policiske potrage bacena u kanal.

Ti verujes tuzilastvu ili Sipki ..Sipka nije umeo/smeo na prosta i logicka pitanja da odgovori vezana za nelogicnosti u slucaju ,ne bih njemu verovao ....nije smeo zato sto ga je strah ,zna on dobro da ovo nije obican zlocin i da ko zna ko stoji iza svega ovoga .....

- - - - - - - - - -

Verujes tuzilastvu ,a dokaze od njih necemo ni videti ....

Taj biciklista je bio slucajni rekreativac i nebitan faktor....čim su ga kamerom snimili nebitan je.....pitanje koliko je policije bilo u toj noci potrage?

Postojalo je vise biciklista ....nego je tu neko namerno napravio pometnju ...ovaj sto ga je policajac zaustavljao ,se zna ko je ,i to je nebitno ,to se lako moglo proveriti ,zatim neki malo stariji covek je bio biciklom na nasipu ,i na kraju verovatno svedok ,mladic koga su kamere sa kuce uhvatile,to je onaj sto se obesio navodno ,,,,to je totalno zapostavljeno ,,,.taj stari bmw je sigurno prolazio tu ,i to nije izmisljotina ,ali o tome se sada ne prica vise ...

Ako je bmw tuda bio stvarno ,ona je verovatno oteta uz pomoc tog auta ,a sumnjam takodje da je taj momak na biciklu video ili nesto sumnjivo ,mozda nju u autu na trenutak ,neko meskoljenje ,ili cak samu otmicu?!
Nije to slucajno ,kao traze i biciklistu i auto u isto vreme ,jasna je stvar da neka poveznica postoji ,i cudi me da vi forumasi to ignorisete??

- - - - - - - - - -

BEOGRAD - Policija već nekoliko dana po Borči i okolini traži muškarca koga su snimile kamere u blizini nasipa 2. aprila, kad je poslednji put viđena pevačica Jelena Marjanović .
Inspektori su s fotografijom na kojoj je mladić u sivom duksu sa crnom kapuljačom na biciklu prilazili meštanima i pitali da li su ga videli, kao i plavi BMW stariji od 1994. godišta, kojim je ubica najverovatnije pobegao.
Saučesnik u kolima
Policija već više od tri nedelje češlja Borču u potrazi za ubicom pevačice „Granda“.
- Danima su ovde. Dok jedni po nasipu i dalje traže dokaz koji bi im pomogao u istrazi, drugi nas presreću i pitaju da li smo nešto videli, čuli... Mene su sreli blizu nasipa i pokazali mi jednu fotografiju. Čini mi se da je skinuta sa snimka neke kamere, nije baš čista - priča jedan od žitelja Borče koga smo juče zatekli blizu nasipa i dodaje:
- Uneli su mi se u lice i pitali me: „Da li ste videli ovog muškarca, da li ga prepoznajete?“ Pravo da vam kažem, slika je toliko mutna da mu se precizno ne vidi lice, samo obrisi. Ono što sam mogao da vidim jeste da je na slici čovek na biciklu. Po mojoj proceni, ima tridesetak godina, a na sebi je imao sivi duks i crnu kapuljaču. Rekao sam da ne mogu da ga prepoznam, da je slika loša i da nisam siguran da li sam ga video.
On kaže da policija proverava sve koji imaju bicikle i automobile.
- I dalje traže plavi BMW. U pitanju je, kako su rekli, stariji tip ovog automobila, sigurno ne mlađi od 1994. godišta... Ako sam ih dobro razumeo, policija sumnja da je ubica pobegao tim autom i da je vozač tog BMW najverovatnije saučesnik u zločinu ....

Cudna je stvar isto ,da se u medjuvremenu saznalo ko je on ,i da nije uzeta izjava od njega,i nakon toga ga je neko pronasao mrtvim??

Zakljucak je da je neko ,ko nije trebao ,saznao ko je on,dosao do tog podatka nekako ....i sto je takodje uvrnuto nije uradjena obdukcija ,kao navodno porodica nije trazila....bedan izgovor ,,,sve ovo navodi na zakljucak da je neko kocio slucaj ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back