Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Forenzicari ne usmeravaju niti povlace potragu ,niti lociraju telefone...

Тако је,али у сваком случају од форензичара зависи скоро цео случај пошто и сам знаш када форензичар нађе неке доказе то иде на суд и представља као доказ против туженог лица.

"Zahtevamo uvod u spise, jer smatramo da se dokazima manipuliše. Ni u krivičnoj prijavi, a ni u optužnici, koju, doduše, još nisam dobio jer dugo "putuje", niko ne objašnjava odakle Jelenina krv sa obe strane kanala na mestu gde je pronađena. Kanal je na tom delu širok dva metra, a voda je bila duboka metar. S druge strane kanala je ostao i delimičan otisak obuće, čiji vlasnik do danas nije pronađen. Smatramo da je to ubica, koji je morao da bude poprskan Jeleninom krvlju, ostavio tragove sa druge strane kanala bežeći sa mesta zločina.", kaže advokat Zarić.

Od ubistva sigurno nije ,sa jedne strane ,nego kada je telo izvuceno na zemlju ,sa druge strane moze biti kada je telo vraceno ,a posto ne postoji fotka sa druge strane to je u sferi nagadjanja ,u javnosti ta fotka nije objavljena.

Kako advokati insuiniraju da je ubijena na nasipu ,kao ubica je morao sav blatnjav da bude ili je preskakao kanal ,a niko ga ziv nije video ,i otrcao do puta gde ga je neko cekao?!

On bi onda ostavio mnogo vise tragova ,vise krvi bi bilo ,otisaka ,veca mogucnost da ga neko vidi ,cak i otisak prstiju je mogao da ostavi ...

- - - - - - - - - -

To ce biti njihova odbrana ,nedostatak ili manjak tragova od optuzenog ...na navodnom mestu zlocinu.

- - - - - - - - - -

Samo ne znam kako ce objasniti da on nista nije video??!!Nemoguca misija ,..

- - - - - - - - - -

Kako ce objasniti da je ona isparila pred njegovim ocima?

I koja je to mogucnost bila ako je zlocin planiran od strane nekog ,da zna da ce oni biti na nasipu bas tada ,posto je sam Kiza rekao da su isli gde je to neko jezero ,pa zbog guzve je ona predlozila navodno da odu na nasip?!Znaci nagla promena pravca i neko je toliko bio organizovan??

Ili ce advokati odbrane ici na to da ju je ubio neki manijak ,slucajni prolaznik ,,,,mada ne verujem u to?!

- - - - - - - - - -

Kako god da se okrene ,,,muz je sumnjiv .,,,

Ja mislim da zlocin nije planiran,nasla se na pogresno mesto u pogresno vreme naletela na neki psihopata I eto imaju dnk ali nema ga u bazi,nema ocevidaca taj psihic imao srecu da kazem da ga niko ne primeti,sad je tesko da se pronadje plasim se da nije u pitanju seriski ubica pa da ne ponovi zlocin...

Ни то није искључено.

Ћерка је малолетна да би давала исказ.

А друга ствар дететом можеш измапулисати..

Kada da manipulise ?Kada je odmah tada otisla kod bake??

- - - - - - - - - -

Ma da serijski ubica ...samo da bi se opravdao neko .verovatno ce i advokati to da tvrde

- - - - - - - - - -

Setao je serijski ubica nasipom i cucao iza nekog zbuna i cekao da ubije nekoga ,pa mozda da je americki film Petak 13 ,i da je to Camp Crystal Lake ,a u pozadini vreba Jason sa macetom ...

- - - - - - - - - -

Zenu je neko planirano pikirao ,verovatno oteo i ...

- - - - - - - - - -

Kako Kiza nije ni video ni cuo tog "serijskog ubicu"?

Policija zaista ceka 24 sata ako se radi o punoletnim osobama, takvi su zakoni svuda, ne samo u Srbiji. Mislim, sta ako je ova zena otisla kod ljubavnika, ili jednostavno
pobegla od kuce, da li policija mora da se bavi svakom prijavom u kojoj neko kaze da mu se cerka, sin, zena ( a svi imaju preko 18 godina) nisu javili kad su otisli u diskoteku?
Oa je ocigledno ubijena jos za vreme tog svog trcanja ( znaci samo sat kasnije) tako da je svejedno da li je policija cele noci nju trazila ili je nasla 12 sati kasnije.

Lupas za medalju ,otkud ti znas kada je ona ubijena ,zena je bila nestala ,sumnjalo se na otmicu donekle ,tela nema ,a oni posle 2 sata traze na grobljima ,napustenim kucama ,pa tek na nasipu!!

Zasto su trazili prvo na groblju ,i to napustenom ,zato sto ih je pas tragac tamo uputio ili je nesto drugo u pitanju??

I nije svejedno kada je krenula potraga i kada su je nasli ,to je veoma bitno.

Poslednja izmena:
Straks92 :
04.04.2016. 16:35
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

Mada kada muževi ubijaju zbog toga obično to rade u kući u afektu, ako je on ubio ovo je redak primer proračunatog ubistva sa predumišljajem i pokušajem sakrivanja dokaza.

Tacno !!I to se lako i brzo provali ,ovde to nije slucaj..

- - - - - - - - - -

Kako je moguće da ju je izgubio iz vidika jer je ovde sve ravno, sve se vidi? To se nikad nije desilo, ovde uvek ima biciklista, šetača, neko je morao nešto da vidi - kaže Mila Radmalović koja živi u blizini mesta tragedije.

- - - - - - - - - -

иначе, сва родбина, пријатељи, кумови, познаници, непознаници, кажу да је имала фантастичан однос са мужем.

Tako nesto ne postoji ,mozda u bajkama ...

Pre sam mislio i verovao da su nevini u sve to ,..ali oni znaju sve....on je menjao izjave ,ne moze to tako....

- - - - - - - - - -

I to što kažeš

Ali ako dokazi potvrde da imaju neke veze sa ubistvom ni tada ih niko neće moći oprati.

Ako se dokaže da su muljali u iskazima a sve vodi da jesu ni to nije naivno.

Uzeli su kese,tepih i ako nađu dokaz za umešanost u zločin ONDA je to za doživotnu robiju kod nas 40god.

Zoran sam sebe uvlači u problem sa izjavama,cela njegova porodica je veoma čudna,i laik bi to zaključio

E to je jedno od glavnih pitanja zasto je sam sebi pravio problem cudnim izjavama??

"Cudna porodica" nije nikakav dokaz ,ovde se traze dokazi ,ne osudjuje se neko zato sto je cudan ,ovakav onakav..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back