Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То што је урадио је ван памети.

Nije van pameti ,ukazao je svesno -nesvesno da nesto nije u redu ..."van pameti" je sto je bacio krivicu na sebe....ali ako je tako bilo ,donekle i mogu da razumem njegove postupke ...takodje i mucanje ....kada govori ,opisuje sta se dogodilo ,pa blokada ,koncentracija da ne pogresi ....

Neko ga je gurao da to sve iznosi u javnost ,nekome je sve to bilo potrebno ,jer da to nije radjeno ova tema ,uopste ne bi ni bila aktivna ,mozda ni 100 strana ne bi imala ,ljudi se ne bi zamlacivali ovim slucajem ,da nisu svakodnevno punjene naslovnice ,kontroverzne izjave politicara ,razne karikature namenski ubacene u celu pricu ....

- - - - - - - - - -

Не знам али ни народ није глуп,луд и глув.

Ипак ето сви адвокати кажу да 3 одељење ради ван политике и да су ту људи експерти у свом послу.

I advokati odbrane ....mislim da to uopste nije tacno ...moguce da ima pojedinih ljudi ,ali oni ne vuku konce ...

Ja nisam rekao da je on nevin .....a da me neko nabedjuje da samo on ili porodica stoji iza zlocina ,to necu dozvoliti ...to mogu nekom drugom da prodaju te fore ,kod mene to ne pali ....

- - - - - - - - - -

Пази Милосављевић је рекао да зна све људе из 3 одељења,као што их зна и Фила.

Ko je nacelnik UKP??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back