- Poruka
- 6.684
A necu ni ja ,,,ima organi koji treba da se bave time ,primaju platu za to ,pa neka rade svoj posao ...poverenja naroda se tesko stice a lako se moze izgubiti .,.
Тако је,мада и 99те нису веровали у Полицију.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A necu ni ja ,,,ima organi koji treba da se bave time ,primaju platu za to ,pa neka rade svoj posao ...poverenja naroda se tesko stice a lako se moze izgubiti .,.
Не знам ја нисам полицајац нити форензичар да знам тај случај.
Forenzicari ne usmeravaju niti povlace potragu ,niti lociraju telefone...
Ja mislim da zlocin nije planiran,nasla se na pogresno mesto u pogresno vreme naletela na neki psihopata I eto imaju dnk ali nema ga u bazi,nema ocevidaca taj psihic imao srecu da kazem da ga niko ne primeti,sad je tesko da se pronadje plasim se da nije u pitanju seriski ubica pa da ne ponovi zlocin...
Ћерка је малолетна да би давала исказ.
А друга ствар дететом можеш измапулисати..
Lobanja ne pripada tom decaku ,nista oni nisu nasli.
Policija zaista ceka 24 sata ako se radi o punoletnim osobama, takvi su zakoni svuda, ne samo u Srbiji. Mislim, sta ako je ova zena otisla kod ljubavnika, ili jednostavno
pobegla od kuce, da li policija mora da se bavi svakom prijavom u kojoj neko kaze da mu se cerka, sin, zena ( a svi imaju preko 18 godina) nisu javili kad su otisli u diskoteku?
Oa je ocigledno ubijena jos za vreme tog svog trcanja ( znaci samo sat kasnije) tako da je svejedno da li je policija cele noci nju trazila ili je nasla 12 sati kasnije.
Uobičajena procedura. Prvo se ispitiju najbliži i oni koji su poslednji videli neku osobu. Ako je njen muž izvršio to delo ili je ekstremni retard ili nije ni učinio to. Moraš biti nadareno glup da ti žena strada nekoliko sati nakon što se videla sa tobom.
Da li je Tijanin otac davao izjave
I to što kažeš
Ali ako dokazi potvrde da imaju neke veze sa ubistvom ni tada ih niko neće moći oprati.
Ako se dokaže da su muljali u iskazima a sve vodi da jesu ni to nije naivno.
Uzeli su kese,tepih i ako nađu dokaz za umešanost u zločin ONDA je to za doživotnu robiju kod nas 40god.
Zoran sam sebe uvlači u problem sa izjavama,cela njegova porodica je veoma čudna,i laik bi to zaključio