- Poruka
- 6.684
Možda je motiv osveta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S obzirom da je kao menadzer gotovo sigurno bio u toj kuci ako nista a ono za Slavu bar... dakle nemoguce da ne zna za svekrvu...
Tako da je cudno zasto se sad pravi lud...
On mi je jedan od takodje sumnjivih u celoj prici...
A ova prica kako rekose i Spasic i Milosavljevic gotovo sigurno ima mnostvo umesanih...
...
Možda je motiv osveta
I koja je logika da daje intervju za Alo novine a radi u Telegrafu.Mute svi...Ona Zoka se opet aktivirala,pljuje Sipku.Ladno niko ne zna nista o njoj.Ma menadzerko serre
Pa on je "mason "kako njega smeju da povezu sa ubistvom?I koja je logika da daje intervju za Alo novine a radi u Telegrafu.Mute svi...Ona Zoka se opet aktivirala,pljuje Sipku.Ladno niko ne zna nista o njoj.
- - - - - - - - - -
Taj lik i dalje u parovima,i cudno sto njega bukvalno niko u novinama nije povezao sa ubistvom a jedini se zamerio i to javno.
Tako je,ali vidis da se nista ne desava,razvlace gluposti a sustina ostaje po strani.Sve mi se cini da ovome nazalost nema kraja. I naravno konferenciju za stampu od strane policije necemo nikad docekati.Po cijem nalogu je vodjena rijaliti istraga,da se utvrdi odgovornost ,po cijem dopustenju i ko stoji iza toga sto pojedini mediji pisu i eto slucaj prakticno resen...
Odeljenje za organizovani kriminal treba uključiti u ovaj slučaj.
Inspektori beogradske policije koji istražuju ubistvo Jelene Marjanović obavešteni su da su završena sva veštačenja fizičkih i bioloških tragova sa mesta zločina na nasipu u Borči i da ima čvrstih dokaza da je njen muž Zoran ubica, ekskluzivno saznaje Informer!
Veštačenja su, kako saznajemo, poslata u tužilaštvo, a očekuje se da nakon toga bude i podignuta optužnica protiv Jeleninog muža!
ISPITATI VENDI.
Greška moja Indy a ne Vendi.