Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.121
ni1 slucaj zrtvovanja iluminata nije resen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manipulant bre i cela porodica!Nadam se da ne spamujem, ali ovo treba ponovo i ponovo odgledati.
Sveze posle buistva, covek laze konstatno i prica napamet naucene price, na 'teza' pitanja ''novinara'' guta knedle, skrece pogled, krsi ruke i odgovara ne skroz direktno.
Kad god pogledam ovaj video ubedjena sam da je on ubica.
Samo mi nije jasno (ukoliko je on ubica) kako su tako besprekorno odradili (nije mogao sam naravno) prikrivanje tragova.
Uzak blagi.
P.S. kiriku, evo upravo o slicnom razmisljamo - o njegovim videima. Svaka ti cast za ovo sto si rekao za laganje u odogrenje roditelja i prebacivanje negativnog na vise sile, najezila sam se citajuci....
Grome - slazem se za April u Beogradu, znam da sam jos i procitala da je klinka ili njena mama izjavila da je Zoran divan i tako to.
Mileeena10 - i ja sam isto pomislila - mislim da sam i videla snimak, covek se smeje dok radi pesmu a pesma je April u BGD-u, i jos je peva klinka malo starija od Jane.....
Zbrkan je, duca03 ali je u ovom intervjuu jos malo i 'nabubao'. Jesi sigurna da ovaj link sto sam postavila nije prvi video posle ubistva?
Gledam sada opet i laz do lazi - jeste prvo zvao policiju, nije zvao, a znam iz proverenih izvora da nije odmah nazvao policiju.
Kiriku1, ne izlazi mi iz glave tvoja poslednja poruka...
Da dodam. U intervjuu koji sam postavio Zoran kaze kako obicno dodju na nasip malo se igraju i Jelena krene da trci, onda malo zatim oni krenu za njom i sretnu se negde na pola staze... Dok recimo kada ga toma Fila pita koliko je od prilike trajalo obicno njeno trcanje, on ne zeli da odgovori, kaze neznam, ne znam. Ovaj ga opet pita pa od prilike reci, pola sata? A on opet pa ne znam... Pa kako onda zna kada da krene da bi se sreli na pola staze? Naravno da od prilike zna... Ali nece da kaze jer to moze da se upotrebi protiv njega... Mislim da je to sve i u dogovoru sa svojim advokatom... Vremena ne pominjati ni od prilike..
Može li iko potvrditi da je Jelena baš tuda trčala...ko su svjedoci osim Zorana i male Jane,koja ni ne može pouzdano znati gdje je to...
Možda je ona trčala na drugom mjestu,gdje je i ubijena,pa je samo tijelo bačeno tu...
Rock, mislim da nije izbodena, da je to prvobitno nagadjanje nekih medija, ali ne mozemo tacno ni znati dok policija ne da zvanicno saopstenje, premda je mislim vec i dala u smislu da se radilo o udarcima u glavu. I eventualno je jednom dva put pomenuto da je imala na kolenima te neke manje povrede i ne znam dal na rukama eventualno da je pomenuto negde na pocetku.
Ali mogu se izguglati cak i one neke fotke kad je telo pronadjeno i unoseno u policijski kombi, mada se i tu ne vide bas svi detalji, ali ima jedna dve fotke veceg formata.
Nego, vratio bi sa na onog suspendovanog inspektora na slucaju - Došena:
On je bio bukvalno na svakom koraku istrage, evo stavicemo i fotke, da to i vidimo:
Bela majica - Inspektor Došen skuplja dokaze sa terena:
![]()
![]()
![]()
Evo jos:
Crna majica - Inspektor Došen skuplja dokaze na kanalu:
![]()
Evo jedna veca - Inspektor Došen prikuplja dokaze na kanalu:
https://i.ytimg.com/vi/wldkrTrF_lE/maxresdefault.jpg
Evo jos jedna sa kanala:
![]()
Evo sa groblja kad isti Inspektor u takodje beloj majici...privodi onog cudnog mladica Roma u beloj majici sa brojem 11...
![]()
![]()
U pocetku neki mediji uopste nisu nista ukazivali na doticnog, cak stavise krili su njegov identitet, evo:
![]()
A onda...negde pocetkom Juna...Blic u dva dana izlazi sa kompromitujucim tekstovima i otkriva identitet tog Inspektora, koji je bio vidimo u srzi istrage i to ono ne kancelarijski nego na samom terenu.
Evo, kako krece Blic da kompormituje (s razlogom ili bez razloga to ne znam...) i to tacno dva meseca posle ubistva...
MRAČNA PROŠLOST POLICAJCA Inspektor robijao jer je tukao Goranca u stanici
http://www.blic.rs/vesti/hronika/mr...obijao-jer-je-tukao-goranca-u-stanici/pgrxlh5
I kako sad to tumaciti ?!
Evo nek mi Kiriku kaze...da odmorimo malo od nagadjnja ko je ubica, evo nek mi iskomentarise ovu situaciju ?!
Zasto je prakticno glavni inspektor na slucaju posle 2 meseca ne tek smenjen, vec prvo kompromitovan medijski a potom suspendovan ?!
Da li zato sto je mozda "mutio vodu"...ili pak sto je isao u pravom smeru ?!
Kasnije se cak pojavila u medijima informacija da je otisao u Nemacku...
...
Otkud ti znas da je on ubio?Možete pisati sta hoćete ali neće ovaj zločin proći nekažnjeno!
Alo bre nemožeš ubiti ženu i proći nekažnjeno!
Znase kuda svi putevi vode!
Izgleda da je ovaj slučaj rešen!
Ma ovaj je odradio poso! Čistač!
Lova je u pitanju!
Gledo sam toliko laže da je sve jasno!
- - - - - - - - - -
Nije ni trčala tu to je sve izmišljena priča!
Menjao je sto puta nezna ni sam šta priča !
Dobro je rekao Milosavljevic:Treba naci tu organizovanu grupu.
Božo je rekao da su pre policije novinari znali ko je ubio Arkana.
Zbog ovakvih slučajeva treba formirati RADNU GRUPU.
ko da ih pronađe...Interpol
Ali eto tu varijantu niko nije uzimao u obzir ,sto je veoma cudno
Ma ovaj je odradio poso! Čistač!
Lova je u pitanju!
Ovaj slucaj ce nadam se i trebalo bi ,da zavrsi na Specijalnom Sudu za organizovani kriminal ,korupciju ,satanizam...budislav/Samo mi nije jasno (ukoliko je on ubica) kako su tako besprekorno odradili (nije mogao sam naravno) prikrivanje tragova.
Uzak blagi.
Ništa oni nisu odradili...sve policija zna ali NECE JOŠ DA SE UBICE OSUDE,iz nekog razloga ce se razvlaciti ovaj slučaj...da advokati zarade,tužilastva,policija...medijska pumpanja,skretanje paznje narodu sa slucaja zbog drugih stvari...ovo ce bit eksponiran slucaj još dosta vremena dok oni ne odrade sta su naumili...kad odrade sto su naumili dok narod bulji u ovaj zločin tek onda ce u javnost sa ubicama
ko da ih pronađe...Interpol
https://www.srbijadanas.com/vesti/h...na-je-svoju-svekrvu-zivu-sahranila-2017-11-27
Tebe sine treba ispitati za koga mutis vodu...veoma si sumnjiv
- - - - - - - - - -
Da je Jecin otac bio ziv ,ne bi ti ni postao njen menadzer nikada,po recima njene majke ,doduse nije rekla tim recima ,ali je ukazala tacno na sta misli!!
Slina prvi treba da da ostavku ,bruka...
- - - - - - - - - -
Slucaj se zataskava ,sve manje i manje se pise...ubice za sada nece biti osudjeni ,kao ni podstrekaci ,planeri,,