Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda ne rade svoj posao do kraja ,neko ih koci ,to je rekao Spasic

- - - - - - - - - -

To ne moze nikome da bude opravdanje ,oni trose pare poreskih obveznika bezveze

- - - - - - - - - -

Sto opet ukazuje da ovo nije obican porodican zlocin

- - - - - - - - - -

Tebi Nenade covek treba da crta ,slucaj je namerno "vodjen "javno i oni koji su ga vodili su umesani

Milosavljevic ima neka konkretna saznanja u vezi slucaja ,kao i Spasic ,,a ova dvojica samo nagadjaju,onaj je poligrafista ,niti je forenzicar ,niti patolog ...

- - - - - - - - - -

Milosavljevic je rekao takođe da zaista 1999te policija je bila efikasna profesionalna i rešava su razna ubistva i samoubistva.

Dabome samo DB ubistva nisu resena ,ni dan danas ,toliko o efikasnosti

- - - - - - - - - -

Pa covek je aludirao na to da ovo nije obicno ubistvo ,zato je i to rekao

- - - - - - - - - -

Bili su efikasni u resavanju klasicnih ubistava ,,ali ubistva drugacije vrste ,tu su im ruke bile vezane....

- - - - - - - - - -

Kao i ubistva kriminalaca koja mnoga nisu resena ,gde se sumnjalo u umesanost tamne strane struke...

Imaju sigurno.

Boža reče,novinari imaju više informacije više od policije što je dobro.
Nenade ti kontradiktujes sam sebi ,prvo kazes da informer dobija informacije iz policije ,pa posle kazes da te iste novine imaju vise informacija od same policije?!

Ne moze i jedno i drugo ...a sto se mene tice mislim da i jedni i drugi znaju dosta,s tim sto policija naravno zna vise ,,,nego tamna strana struke je tu zamrsila i neko blokira da se slucaj razotkrije...

- - - - - - - - - -

Pazi sta ti kazem slina ce da bude sledeci gradonacelnik Beograda,,,i za premijerku sam bio blizu ,samo sto sam tipovao na Mihajlovicku ,ali ona nije bas u bajnim odnosima sa Carem..mada ako Trilaterala kaze onda mora ....moguce da ce ona biti sledeca?!

Toma Fila je potvrdio da 3 odeljenje radi na ovom slučaju.

Imamo dobre sposobne ljude u Policiji i službi.

Jedina greška je što se slučaj javno vodio.

Slučaj se vodio javno jer je bio mediski jako exponisan a što se tice policije verujem da mi pola stvari pojma nemamo u kom sve to pravcu ide.I iza zatvorenih vrata su sačuvali ono što ne sme da curi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back