Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Siri i Cortana beleze ,ko to koristi,,

Nasi " vladari" se najvise plase naseg osvescenja, pa nas spijuniraju da vide sta sve znamo i cime se bavimo. Da li znamo za njih??

Henry Kissinger je rekao jednom prilikom da ljudska rasa postaje sve inteligentnija i samim tim opasnost po tzv elitu i da se sve cini putem TV i svih medija da se ljudi " zaglupe" , takodje da zbog prezaposlenosti i dugovanja bankama nemamo vremena ni za sebe ni porodicu a kamoli da jos mislimo kako nas svet funkcionise. Ili ne daj Boze da razmisljamo li smo sami u Univerzumu.

Iz najbolje namere te pitam, a zasto lazes i zar te nije sramota? Taj gospodin koji je sa Sipkom gostovao u istoj emisiji nije ni u kakvom Sipkinom timu... Stvarno si me razocarala zbog ove tendenciozne lazi...

cfi sajt.jpg

Sa sajta CFI. :bye:

I treba jer eto Knjaz je počeo nešto da priča i nešto zna a neće da ide u policiju.

Па добро, ја сам скроман ...

Али шта знам, знам !

Ето реци, јесам погодио да си ти ментол,
да је Рокац наркос,
да је Милена друкара,
да је Ана новинар,
да она трудњача није трудна већ безобразна ?,

Ne glupiraj se... On nema nikakav tim strucnjaka u svojoj firmi cfi(pogotovo ne koji rade na ovom slucaju)... Ovde je neke ljude naveo kao saradnike(na svom sajtu), a to je smesna prica... Neko dodje i zatrazi da mu se uradi rekonstrukcija saobracajene nesrece, onda sipka i taj njegov klinac(za rad sa racunarom), naprave u programu "rekonstrukciju", eventualno se ponekad posavetuje sa nekim i to je vrh njegovog poslovanja....

Ne postoji strucnjak koji ce da potpise ispod Sipkinih gluposti u vezi ovog slucaja! On je sve sam izmislio u saradnji sa mozda jos nekim slicnim sarlatanom... To su fazon oni ljudi sto idu po kucama i ubedjuju ljude da nesto kupe....

Poslednja izmena:
Ne glupiraj se... On nema nikakav tim strucnjaka u svojoj firmi cfi(pogotovo ne koji rade na ovom slucaju)... Ovde je neke ljude naveo kao saradnike(na svom sajtu), a to je smesna prica... Neko dodje i zatrazi da mu se uradi rekonstrukcija saobracajene nesrece, onda sipka i taj njegov klinac(za rad sa racunarom), naprave u programu "rekonstrukciju", eventualno se ponekad posavetuje sa nekim i to je vrh njegovog poslovanja....

Ne postoji strucnjak koji ce da potpise ispod Sipkinih gluposti u vezi ovog slucaja! On je sve sam izmislio u saradnji sa mozda jos nekim slicnim sarlatanom... To su fazon oni ljudi sto idu po kucama i ubedjuju ljude da nesto kupe....

Zašto si toliko sujetan i zašto osporavaš nešto što stoji na zvaničnom sajtu? Prvi bi ovi saradnici to osporili da nije tačno, ne bi se pojavio sa njim u programu.

Glavna fora svega sto si napisala je udar na porodicu ,razbijanje porodicnih vrednosti ,pored tih metoda koje sluze za zombiranje nacije..

Jeste..osim toga razbijanje nacionalne svesti i jedinstva sa planskim dovodjenjem " izbeglica".. i ima jos dalje ali je to planetarni problem.

Uglavnom se radi o tome da ne skontamo ni po koju cenu da su svi resursi na zemlji vlasnistvo svih nas tj .zemljiste, voda, sume, rude, hrana itd.... a mi to skupo placamo i punimo dzepove onih koji su vec beznadezno bogati i zele samo jedno: MOC..zasto? Jer su beskrajno iskompleksirani i samo kad druge tlace osecaju se vise vrednim.

Izvinjavam se, malo sam skrenula sa teme zbog koje smo ovde.

Draga nasa Jeco, pocivaj u miru!

Glavna fora svega sto si napisala je udar na porodicu,
razbijanje porodicnih vrednosti,
pored tih metoda koje sluze za zombiranje nacije..

Jeste..
osim toga razbijanje nacionalne svesti i jedinstva sa planskim dovodjenjem " izbeglica"..
i ima jos dalje ali je to planetarni problem.
...

Није то проблем - то одржава наш свет !

Да,
прво смо деведесетих видели ко су заиста били ти наши хероји из давних времена
од Милоша Обилића,
преко Хајдук Вељка,
до Бошка Бухе.

Е кад су се у наше време појавили
Баја Мали Книнџа уместо Филипа Вишњића,
Аркан уместо Карађорђа,
Цеца уместо Косовке Девојке
ухватисмо се за главу :
- Јао, па јел' то-то ?!

Јесте, то нам је то !
Тако то иде.

Е сад мигранти.
Сад можемо да видимо ко су ти Немци и остали Западњаци
па и ми Срби.
Све је то жгадија са Истока,
и то је одувек тако - немојмо да сумњамо у то !

Ко уме да гледа - све је видљиво и очито !
Историја нам се дешава свакодневно.

Iz najbolje namere te pitam, a zasto lazes i zar te nije sramota? Taj gospodin koji je sa Sipkom gostovao u istoj emisiji nije ni u kakvom Sipkinom timu... Stvarno si me razocarala zbog ove tendenciozne lazi...

a mene je razočarala zbog tolike količine zlobe koja kipti iz nje pa se razliva na sve nove diskutante koji dodju da sa nama podele svoje vidjenje i mišljenje . Kako može tek tako nekog da optužuje da ima lažni profil?!

Kad neko ne zeli nesto vidjeti,uzalud mu je to crtati! Beznadezno je!

Jasno piše, saradnici. A jedini koji je istupio u javnosti, Đura Varga, nije registrovan kao sudski veštak. Ostale sam proverila, registrovani su. Ja ne pokušavam nikoga da vređam niti diskreditujem, ali morate pročitati kako se postaje sudski veštak, CFI kao pravno lice to ne može postati u ovom slučaju, osim ako sve te delatnosti ne registruje u Ministarstvu pravde.
Ako su zaista hteli da se prezentuju kao verodostojni i da izađu u javnost, nisu smeli ni izbliza napraviti ovakav propust.
Jelenina rođaka može u ovom slučaju da angažuje nekog od saradnika, ali ne znam u kojoj bi joj oblasti pomogli Đura Varga koji nije registrovan kao sudski veštak, i Nenad Šipka koji je diplomirani ekonomista. Doduše Nenad Šipka, ako se razume u reviziju može da proveri tragove novca koji vode do medija i televizije.
Plus, na sajtu CFI piše da su saradnici sudski veštaci, a Đura Varga nije registrovan, proverila sam i kao Đuro Varga i kao Đura Varga, nema ga.
Ja sam možda pogrešila što sam stvar na komentaru nazvala pravim imenom.

đura.jpg

http://www.bktvnews.com/info/hronik...-zoran-izade-iz-zatvora-oni-ce-platiti/144345

Evo i ovaj nesto pametno da kaze

- - - - - - - - - -

"Neverovatno je da je javnost toliko zainteresovana za taj slučaj i da se ta tema ne povlači iz medija već godinu dana. Ono čega se ja bojim je da je moguće da ovaj slučaj nikada neće imati svoj epilog, tj. da ubica nikada neće biti pronađen", zaključuje Đukanović.
Izvor:srbijadanas

- - - - - - - - - -

Vise od godinu dana

- - - - - - - - - -

Mnogo toga intrigira u vezi ovog slučaja ali i navodi na razmišljanje da li se iza svega ovoga zaista krije nešto mnogo veće.
U razgovoru za portal Srbija Danas, narodni poslanik Vladimir Đukanović, dotakao se i teme koja svakodnevno puni naslovne strane.

...
Sta mislite ljudi da li se na ovoj temi ,forumu ,javio ubica/e,ili neko ko je umesan?
...

Тај убица,
то је сигурно неко наиван
и чим си ти онако интелигентно "затрпао" тему
он је помислио да и он може овде да пише - а да буде невидљив !

Сад ћемо само да разгрнемо гоvна од твојих порука
и указаће се блистава истина !

Тај убица,
то је сигурно неко наиван
и чим си ти онако интелигентно "затрпао" тему
он је помислио да и он може овде да пише - а да буде невидљив !

Сад ћемо само да разгрнемо гоvна од твојих порука
и указаће се блистава истина !

Ukazace ti se kara od pola metra

- - - - - - - - - -

Ako je neko non stop trolovao temu i zatrpavao sranjima to si ti

- - - - - - - - - -

Sto Kirikua nikada nisi napadao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back