Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majole,
kako si ti ovo shvatila?

Cfi Doo Novi Sad - Gospodine Sipka, koliko sam shvatio po jucerasnjem pisanju srbijanskih medija, nisu samo Marjanovicevi advokati ulozili zalbu na rjesenje o produzenju Zoranovog pritvora, nego i Vise javno tuzilastvo. Mediji jasno naglasavaju da je Krivicno vanraspravno vijece Viseg suda u Beogradu odbilo zalbe Viseg javnog tuzilastva i advokata Zorana M., koje su bile protiv rjesenja o produzetku pritvora. To znaci da je i Vise javno tuzilastvo trazilo da se osumnjiceni pusti iz pritvora (?) Da li sam ovo dobro shvatio ? Dostavljam i link u prilogu da procitate. Unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru.

http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...itvoru-najnovija-odluka-viseg-suda-u-beogradu

VJT smatra da je zadrzavanje zbog uznemirenja javnosti nedovoljno za zadrzavanje u pritvoru. Trebalo bi da budu bar dve stavke od kojih je jedna direktno vezana za sumnju da je delo pocinjeno. Osnovno tuzilastvo i dalje produzava i sad je ili pitanje oslobodjenja ili vadjenja keca iz rukava. Tuzilac je alfa i omega slucaja i ima ogromna ovlascenja.

VJT smatra da je zadrzavanje zbog uznemirenja javnosti nedovoljno za zadrzavanje u pritvoru. Trebalo bi da budu bar dve stavke od kojih je jedna direktno vezana za sumnju da je delo pocinjeno. Osnovno tuzilastvo i dalje produzava i sad je ili pitanje oslobodjenja ili vadjenja keca iz rukava. Tuzilac je alfa i omega slucaja i ima ogromna ovlascenja.

Cudna je stvar da je dosta ljudi iz Federacije ,Republike Srpske zainteresovano za ovaj slucaj,tj.iz Bosne?!

Na Sipkinom profilu ih ima podosta

Jasno piše, saradnici. A jedini koji je istupio u javnosti, Đura Varga, nije registrovan kao sudski veštak. Ostale sam proverila, registrovani su. Ja ne pokušavam nikoga da vređam niti diskreditujem, ali morate pročitati kako se postaje sudski veštak, CFI kao pravno lice to ne može postati u ovom slučaju, osim ako sve te delatnosti ne registruje u Ministarstvu pravde.
Ako su zaista hteli da se prezentuju kao verodostojni i da izađu u javnost, nisu smeli ni izbliza napraviti ovakav propust.
Jelenina rođaka može u ovom slučaju da angažuje nekog od saradnika, ali ne znam u kojoj bi joj oblasti pomogli Đura Varga koji nije registrovan kao sudski veštak, i Nenad Šipka koji je diplomirani ekonomista. Doduše Nenad Šipka, ako se razume u reviziju može da proveri tragove novca koji vode do medija i televizije.
Plus, na sajtu CFI piše da su saradnici sudski veštaci, a Đura Varga nije registrovan, proverila sam i kao Đuro Varga i kao Đura Varga, nema ga.
Ja sam možda pogrešila što sam stvar na komentaru nazvala pravim imenom.

Pogledajte prilog 461037

Katy...FB stranica svakog od nas ponaosob je licno vlasnistvo,necu pogrijesiti ako kazem "drugi dom"!
Ne mozes upasti u neciju "kucu"i reci mu "ti si lopov" i ne snositi neke sankcije ,cak da on to i jeste! To je ono sto sam ti htjela reci!
Drugo,ono sto si rekla su ozbiljne optuzbe!
Trece,mozes misliti sta god ti zelis ,o kome god zelis,ali ne mozes to "vikati" na sav glas ,osim ako si i ti u nekim redovima vlasti?Slobode raznih vrsta ,pa i govora ,su iluzije za obicnog,"malog" covjeka! Pretpostavljam da si jako mlada pa si zato ishitrena?
I na kraju,ja licno imam svoje misljenje o gosp. Sipki i tako ce i ostati,samo moje.Uostalom ovdje i nismo da bismo svoje misljenje nametali drugima,vec da bismo razmijenili informacije i diskutovali o novim momentima vezano za ovaj slucaj. Smijesno je pljuvati druge a istovremeno kritikovati druge za to isto pljuvanje,zar ne?Ovo zadnje se odnosi na sve nas!
:)

Ko je tu i koga izbrisao ,pitanje je?
Eno ti primjer Jelena Macic,ona pise o raznim slucajevima,vlastima,pojedinacnim slycajevima a profil joj je visr sankcionisan nego aktivan?Valjda ti je jasno sve!

- - - - - - - - - -

To moram da prenesem lekaru. Da zna covek da mi stomak raste od bezobrazluka.

KNJAZ nas sve opisa osim sebe?!Ali,znamo mi njega!

Zvacemo je Mileena zlobnica...cccc

- - - - - - - - - -

Sta mislite ljudi da li se na ovoj temi ,forumu ,javio ubica/e,ili neko ko je umesan?

Sta vam je bllo najsumnjivije?

ja sam veoma kratko ovde i svi diskutanti su mi ok, ne mislim ništa loše i ne mislim da je bilo ko na bilo koji način umešan , ali ja samo znam par vas, ti pratiš od početka pa možda možeš da kažeš nešto više.

I ova prica trac za ovaj telefon koji je navodno pronadjen ,,kao prvo to uopste ne bi ni radilo,bilo bi natopljeno vlagom ,od padavina,a zna se koliko "dobro" prave android telefone...i koliko su "trajni"₪₪ znaci glupost par ekselans na 3

- - - - - - - - - -

ja sam veoma kratko ovde i svi diskutanti su mi ok, ne mislim ništa loše i ne mislim da je bilo ko na bilo koji način umešan , ali ja samo znam par vas, ti pratiš od početka pa možda možeš da kažeš nešto više.

Ne bas od samog pocetka...a i pravio sam pauzu ....sta znam Sekenenre je bio mutan ?!

Imao jedan Ruzni Patak ,,,verovatno klon..,

To opet ne daje nikome pravo da neciji profil izbrise,postoji blokada i dovidjenja...

- - - - - - - - - -

Postoji jedna izreka "ako si poceo da jedes go...,onda ga do kraja izedi..."

- - - - - - - - - -

Trebali su Krsmanovici nekako da probaju da angazuju jos strucniji ,nezavisniji tim,,,

Nemaju oni za to novaca,.Oni su jedna prisjecna porodica a ti znas sta je kod nas prosjek. Gosp.Sipka je ovo prihvatio jer je to za njega reklama,mogucnost za nova trzista,ne zaboravi da je on ipak zastupnik firme koja proizvodi i prodaje!

Pa i nisam baš tako mlada, imam 29 godina :D Ja i dalje verujem u pravnu državu i slobodu govora, rekla sam da sam možda malo preterala sa komentarom da su nekrofili, ali ostalo što sam pitala i rekla jednostavno stoji kao činjenica. Apsurdno je da se neko predstavlja kao sudski veštak ako to nije i ako za to postoji dokaz u Ministarstvu pravde. Ja sam veoma sumnjičava, ako vidim jednu lažnu informaciju, kao npr onu da na njihovom sajtu stoji Đura Varga kao sudski veštak, a on to nije, sasvim mi je normalno da posumnjam u celokupnu priču firme koja se predstavlja. Konkretno, svako ko se pojavi u medijima u vezi ovog slučaja za mene je indikator da je u pitanju neistina. Kad budem imala vremena pogledaću šta su pričali na televiziji, ali ne znam ima li smisla, da gledam emisiju o ubistvu na televiziji gde nakon toga ona jeziva voditeljka Zadruge poziva učesnike Zadruge da "komentarišu" ubistvo. Ako to nije bolesno i morbidno, stvarno ne znam šta je.

Nemaju oni za to novaca,.Oni su jedna prisjecna porodica a ti znas sta je kod nas prosjek. Gosp.Sipka je ovo prihvatio jer je to za njega reklama,mogucnost za nova trzista,ne zaboravi da je on ipak zastupnik firme koja proizvodi i prodaje!

Ja samo kazem da su trebali malo vise da se potrude,,,ima i rodica manekenka pare...nego nju bas briga,,

Ko je tu i koga izbrisao ,pitanje je?
Eno ti primjer Jelena Macic,ona pise o raznim slucajevima,vlastima,pojedinacnim slycajevima a profil joj je visr sankcionisan nego aktivan?Valjda ti je jasno sve!

- - - - - - - - - -

KNJAZ nas sve opisa osim sebe?!Ali,znamo mi njega!

Ima Knjaz klikere ali mnogo naokolo igra. Svakako je u pitanju obrazovana osoba koja sebi dopusta ispade poput vredjanja jer sebe smatra dovoljno inteligentnim da moze da priusti taj luksuz. Otprilike on na forumase na temi gleda kao na gomilu debila koji tako bauljaju ali ovo je forum. Nismo mi ovlascena lica koja trebaju da daju neko misljenje i zavrse pricu. 99% nas ovde ubija vreme a i ta potreba za istinom je po meni zdrav poriv.

Sto se tice tog pitanja ,sta nam je i da li bilo nesto sumnjivo,mogu da kazem da se ubica moze naci svagdje ,pa prema tome i ovdje.Licno sam nepovjerliva prema svakome,ovo je ipak virtualni svijet.
Najvece sumnje su mi se radjale citajuci neke komentare ,,a bezbroj ih je u vezi ovog slucaja,zatim te grupe "podrske",njeni akteri ,odredjene strukture vlasti...ima toga dosta!

I znate sta jos...pojavi se tamo neka osoba u "Parovima" pricajuci o tome kako je ona vanjski saradnik policije i niko to ne demantuje,kako covjek da ne bude razocaran i sumnjicav u sve?!

Poslednja izmena:
Ima Knjaz klikere ali mnogo naokolo igra. Svakako je u pitanju obrazovana osoba koja sebi dopusta ispade poput vredjanja jer sebe smatra dovoljno inteligentnim da moze da priusti taj luksuz. Otprilike on na forumase na temi gleda kao na gomilu debila koji tako bauljaju ali ovo je forum. Nismo mi ovlascena lica koja trebaju da daju neko misljenje i zavrse pricu. 99% nas ovde ubija vreme a i ta potreba za istinom je po meni zdrav poriv.

On je obican trol ,a sto se tice inteligencije ,na ovoj temi to nije pokazao..

I znate sta jos...pojavi se tamo neka osoba u "Parovima" pricajuci o tome kako je ona vanjski saradnik policije i niko to ne demantuje,kako covjek da ne bude razocaran i sumnjicav u sve?!
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 18:02

Najveca sumnja je u tome sto je sve to dopusteno...Ne samo ona nego i sve ostalo ,i normalno da sumnja postoji i da sve vise raste,,,i uopsteno ponasanje SviH ucesnika..

Sto se tice pitanja u vezi umesanih na temi ...nista nije nemoguce mada ja sve te grupe,lazne profile,satelite u medijima ,gledam kao na usamljene ljude,svako iz nekog svog ugla...iskreno,mislim da je sve potpuno benigno jer bilo sta opasno se obicno krije iza naocigled bezopasnog.

Ne dijelim misljenje za internet i raznorazne profile,nisi svjesna koliko je predatora,lovaca na ljude iz raznih razloga,materijalnih,prevare raznih vrsta,raznoraznih interesa!O bolesnicima da i ne govorim,vrbovanje sektasa, cini mi se u mnogo vecem broju nego sto je to u stvarnosti jer je u ovom internet svijetu, veca mogucnost skrivanja a i siroka ponuda mogucih zrtava!Zato,oprezno!

- - - - - - - - - -

Sa kim je uopste i dobra?

Zasto je uopste i komentarisala Jelenu na facebooku,ako mi ziv nisi dobar ,koji ces mi k... mrtav,,,ja ne razumem takve ljude?)!!

Pa kao s njom je bila u kontaktu mada ja licno mislim da je svojim ucescem u emisiji kod Marica nanijela samo stetu pokojnici! Razni ljudi,razne cudi!

Ne dijelim misljenje za internet i raznorazne profile,nisi svjesna koliko je predatora,lovaca na ljude iz raznih razloga,materijalnih,prevare raznih vrsta,raznoraznih interesa!O bolesnicima da i ne govorim,vrbovanje sektasa, cini mi se u mnogo vecem broju nego sto je to u stvarnosti jer je u ovom internet svijetu, veca mogucnost skrivanja a i siroka ponuda mogucih zrtava!Zato,oprezno!

- - - - - - - - - -

Nisam na drustvenim mrezama. Sta ce mi to u zivotu.

...
Sto Kirikua nikada nisi napadao

Њему сам се наебао кеве још на почетку,
није јадник знао шта је доста од понављања једне исте теорије.

Сада се поправио,
и ја то подржавам.

Коментарише понекад и паметно.

Грома сам исто једва зауставио !
Његову покварену машту је покушао да прелије на нацију,
е па не може !

Сада понекад дође,
идиоти се одушеве ( као ти нпр )
али и оде.

Добра изјава :
- Рокеру, па има живота и ван форума !
Гром.

- - - - - - - - - -

Cudna je stvar da je dosta ljudi iz Federacije ,Republike Srpske zainteresovano za ovaj slucaj,tj.iz Bosne?!
...

Будало, то је наш народ !

Kad budem imala vremena pogledaću šta su pričali na televiziji, ali ne znam ima li smisla, da gledam emisiju o ubistvu na televiziji gde nakon toga ona jeziva voditeljka Zadruge poziva učesnike Zadruge da "komentarišu" ubistvo. Ako to nije bolesno i morbidno, stvarno ne znam šta je.[/QUOTE]
to kada se desilo u zadruga reality i kada su uveli ono jadno malo nevino dete, ja nisam mogla više da izdržim ..... tada sam se prvi put i oglasila na ovom forumu ....Ja sam se jako razucarala i još uvek sam ljuta na samu sebe sto sam mu poverovala, bio je tracak nade za mene, ali posle ovoga sto su tebi uradili na fb( mogla sam to biti i ja) definitivno ne verujem više nikom ko se pojavljuju na njihovim otrovnim medijima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back