Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i zašto ignorisete i preskačete cinjenicu da su jednom clanu koji je možda otkrio o kojoj sekti se radi ugašen fb bez ikakvog razloga. sad ćete reci da sam naivna i da verujem svakom, pa ajde prvo da probamo da verujemo jedni drugima ovde, dajte vremena ljudima da se izjasne, probajte da upoznate nekog pa makar to bilo i u virtualnom svetu pre nego sto nekoga osudite.

Markirao je google chrome, zato što sam ušla u pretragu pravnih lica u registru sudskih veštaka, ukucala sam FORE zato što je to deo naziva tog CFI, da bih lakše našla.
Verujte mi, mnogo mi je lakše kada sam videla koliko su ustvari mizerni organizatori svega ovoga. Ja sam obična devojka kojoj je samo malo više dosadno, nisam im baš nikakva pretnja, još se i ne nalazim u Srbiji, sve što sam ukapirala ukapirala sam sedeći za kompjuterom. A zamislite koliko je laži ove nekrofilske patološke skupine otkriveno od normalnih ljudi u MUP-u kojih, ubeđena sam ima još puno, ima nade.

I sad zamislite vi organizaciju kada ti za 9 minuta u 2 ujutru ugase profil, neko mora da džedži u to doba noći i pazi na facebook, znači da su to ustvari obični nekrofilski morbidni miševi, itetako uplašeni od svoje sopstvene loše organizacije.

Taj od citavog "strucnog tima" ima samo jednog klinca za rad na racunaru(koji mu pomaze oko sajta, rekonstrukcija u tom njegovom cuvenom programu, gasenja profila nepodobnih itd...)

Dobro par puta je rekao da u njegovom timu ima bivših policajaca.

Znam da sam rekao da je Šipka D.O.O pa možda zbog toga ga osporavaju

- - - - - - - - - -

Markirao je google chrome, zato što sam ušla u pretragu pravnih lica u registru sudskih veštaka, ukucala sam FORE zato što je to deo naziva tog CFI, da bih lakše našla.
Verujte mi, mnogo mi je lakše kada sam videla koliko su ustvari mizerni organizatori svega ovoga. Ja sam obična devojka kojoj je samo malo više dosadno, nisam im baš nikakva pretnja, još se i ne nalazim u Srbiji, sve što sam ukapirala ukapirala sam sedeći za kompjuterom. A zamislite koliko je laži ove nekrofilske patološke skupine otkriveno od normalnih ljudi u MUP-u kojih, ubeđena sam ima još puno, ima nade.

Dobro Kety

I sad zamislite vi organizaciju kada ti za 9 minuta u 2 ujutru ugase profil, neko mora da džedži u to doba noći i pazi na facebook, znači da su to ustvari obični nekrofilski morbidni miševi, itetako uplašeni od svoje sopstvene loše organizacije.

Da li ti vidis kako si komentarisala? I jos kazes da nisi nikog uvrijedila? Sipka je izbrisao sve komentare koji su bili rasprava izmedju nekih laznih profila i u vezi s tim postovao novi status...

"27.10.2017. NOVI SAD...

POŠTOVANI PRIJATELJI CFI DOO NOVI SAD, KAO I VI KOJE SAM PRIHVATIO ZA PRIJATELJE IAKO TO, OČIGLEDNO NISTE,

VIŠE SAM NEGO TOLERANTAN NA PISANJE KOMENTARA. ALI VAS ISKRENO MOLIM, DA BILO KOJE RUŽNE REČI, PREPUCAVANJA I NETOLERANCIJU IZBACITE DOK STE NA OVOJ STRANICI...

U PROTIVNOM, BIĆU PRINUĐEN DA VAS BLOKIRAM...

OZBILJNO...

HVALA."
Realno receno kad bi mene neko na mom profilu omalovazavao i moj rad i ja bih brisala sve!
A to sto ti je ugasen profil je samo pokazatelj (mozda licno tebi) da se sa CFI ne treba zezati!
Tako ja to vidim!

Da li ti vidis kako si komentarisala? I jos kazes da nisi nikog uvrijedila? Sipka je izbrisao sve komentare koji su bili rasprava izmedju nekih laznih profila i u vezi s tim postovao novi status...

"27.10.2017. NOVI SAD...

POŠTOVANI PRIJATELJI CFI DOO NOVI SAD, KAO I VI KOJE SAM PRIHVATIO ZA PRIJATELJE IAKO TO, OČIGLEDNO NISTE,

VIŠE SAM NEGO TOLERANTAN NA PISANJE KOMENTARA. ALI VAS ISKRENO MOLIM, DA BILO KOJE RUŽNE REČI, PREPUCAVANJA I NETOLERANCIJU IZBACITE DOK STE NA OVOJ STRANICI...

OZBILJNO...

HVALA."
Realno receno kad bi mene neko na mom profilu omalovazavao i moj rad i ja bih brisala sve!
A to sto ti je ugasen profil je samo pokazatelj (mozda licno tebi) da se sa CFI ne treba zezati!
Tako ja to vidim!

Očigledno da se zezala

"27.10.2017. NOVI SAD...

OZBILJNO...

HVALA."

Fino je to napisano, hocu da kazem da lepo izgleda ovako na oko... Ali kako ti ne mozes da ukapiras da je to laz? Ni na osnovu dokaza!
Kaze da je vise nego tolerantan-NIJE
Kaze da nece dozvoliti da se pisu uvredljivi komentari-DEVOJKA NIJE NAPISALA NISTA UVREDLJIVO!
Ne dozvoljava netrpeljivost i netoleranciju-TOGA UOPSTE NIJE BILO U NJENOM PITANJU!

"27.10.2017. NOVI SAD...

OZBILJNO...

HVALA."
Tako ja to vidim!

Ako je već pristupio ovom slučaju kao sudski veštak, a znao je učešće javnosti, da je zaista kompetentan, bio bi u svim tim oblastima koje sam navela registrovan u Ministarstvu pravde, čisto da niko ne bi imao argument da ga diskredituje. Da me je on blokirao sa svog profila možda bih i pomislila da je jedina svetla taćka u ovoj šaradi, ali pošto me je kompletno facebook blokirao, samo sam još više uverena u ono što sam ranije pisala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back