Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta si ga pitala i kako si pitanje postavila

Evo sad sam uvećala samo komentar, možda sam malo preterala zbog reči nekrofilski, ali opet, to je ono što je u novinama i televiziji u vezi ovog slučaja, samo nazvano pravim imenom. Ponavljam, mogao je samo da me blokira sa svog profila, ne da digne facebook da mi blokira ceo profil. Još sam htela sa svog pravog svog profila da napišem komentar, reko ajde neću, mama ako vidi u šta se trpam uzrujaće se.
komentr1.jpg

Pa njoj je profesija vezana za taj posao ,,sta je Sipka !?
Nista!povredila mu sujetu ili se nesto drugo tu krije?!

- - - - - - - - - -

Pa koja ti to slika , Iz respekta prema detetu ( J..i) i porodicama necu da kacim slike preminule, ali to je ta jedina slika koju smo videli u novinama gde je prenose sa mesta. Ja je mogu uvecati.

Mislim da sam davno i na You Tube gledala nesto u vezi ovog slucaja.A pazi interesantan komentar....

"Crna Ruza je poznata po tome, posle ubistva ili samoubistva progone ostale clanove porodice koji zele da saznaju sta se desilo.Uvek isti sistem,mala rupa od metka u predelu glave.Policija ce uvek kad vidi tragove CR reci da je samoubistvo jer i oni imaj porodice i ne zele da se dublje uvlace u istragu."

Ovo podsjeca,"mala rupa u predjelu glave" na slucaj Stevice M.?

Da, to sam i ja skontala. Inspektor je video malu ulaznu ranu koja je bila od metka, a ne kao što je patolog odmah rekao da je tuča i da je prebijen.

A ovaj slučaj gde je dečko ubijen, gledala sam to odavno, i ono što je slično Jeleninom ubistvu je to što su oni ranije pretražili mesto gde je kasnije nađen. Majka kaže da su pretražili baš taj deo gde je on nađen, ništa sumnjivo nisu videli, a kasnije je on pronašen baš tu i oko njega je bila utabana trava.

Nemam toliko vremena da kucam stalno neke poruke,izbacujem linkove i sl.!Ko prati sva desavanja vezano za ovaj slucaj,zna o cemu pisem!Ima linkova koliko hoces i Sipkinih pa istrazujte!
Ja nikog ne branim,vec je to moje vidjenje onoga sto je predstavljeno,! Naravno da postoje zakulisne radnje o kojima mozemo samo nagadjati a reci nekome nesto u lice,sumnjiciti ga bez pravog argumenta je ludost! Samo pokisavam biti realna u ovom ludilu!

I sad zamislite vi organizaciju kada ti za 9 minuta u 2 ujutru ugase profil, neko mora da džedži u to doba noći i pazi na facebook, znači da su to ustvari obični nekrofilski morbidni miševi, itetako uplašeni od svoje sopstvene loše organizacije.

Da je neka takva organizacija, oni bi se registrovali za delatnost koja im odgovara i ne bi bilo problema...

A ti si slep kao Zoran na nasipu? Lepo se vidi na slikama kada je nose...

Hej napisati nekome na profilu da pripada "Nekrofilskoj,patoloskoj skupini" i cuditi se gasenju profila?Otkud ti znas da taj profil CFI ne nadzire policija?Nekog si zainteresovala mozda da otkrije ko stoji iza profila?Bezbroj varijanti a vi se zalicete i odmah kao sve znate,ko,sta?
Ljudi razmislite pa recite hop!

U vezi slike pokojne J kad je izvlace iz vode takodje mogu da je uvecam i na tel. I na komp. i potpuno je jasna ,vidi se stomak... a i ona slika Z koju su objavljivali na kojoj se navodno vidi blato,zelenilo u predjelu straznjice,takodje sam sasvim jasno vidjela! To sve zavisi od kvaliteta uredjaja na kom to gledamo a Mup ima daleko bolja sredstva,CFI takodje jer su oni predstavnici firme koja upravo proizvodi sve to!

Poslednja izmena:
Evo sad sam uvećala samo komentar, možda sam malo preterala zbog reči nekrofilski, ali opet, to je ono što je u novinama i televiziji u vezi ovog slučaja, samo nazvano pravim imenom. Ponavljam, mogao je samo da me blokira sa svog profila, ne da digne facebook da mi blokira ceo profil. Još sam htela sa svog pravog svog profila da napišem komentar, reko ajde neću, mama ako vidi u šta se trpam uzrujaće se.
Pogledajte prilog 460984

Devojko, shvataš da u ovom slučaju ima xy lažnih profila? Shvataš da si i ti jedan od njih?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back