Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da setio sam se, reci cete: A mozda su parkirali kola na glavnom putu i vise njih je nosili uvijenu u tebih do kanala, bacili je i vratili se nazad u kola sa sve tepihom.....Kiriku

Moze i tako da bude sto da ne?! Mrkli mrak,,ono po slici je udaljeno mozda 150-200metara do kanala,,,koliko vremenski bi trebalo ...par minuta mozda ?!

I jos manje tragova bi tako ostalo,,,i manja buka ,zbog kola...

- - - - - - - - - -

Kiriku,pricas napamet..Gde je Milena ,ona zna kako to izgleda i realno ce da kaze?

Evo je sika tog puta izmedju njiva sa glavnog puta.. Vidi se da se na njega ne moze osim bagerom!!!!

Ne znam sad kako da skinem sliku, valjda moze ovako:
https://goo.gl/maps/f6WYbucRit92

- - - - - - - - - -

Evo, kao da sam bio... Ja ne moram negde da budem da bi nesto znao...

Slika je smnimljena 2013.god od tada su mogli i kanal da izmjeste i put naprave novi i mnogo toga!

Moze i tako da bude sto da ne?! Mrkli mrak,,ono po slici je udaljeno mozda 150-200metara do kanala,,,koliko vremenski bi trebalo ...par minuta mozda ?!

.
Ja ne znam zasto ti verujes da je ona uopste ubijena kada je nisi video mrtvu...? Ona je mozda pobegla iz zemlje, a poturili su les druge zene(moguce je, jel da?).... Eto naslova za sutrasnje novine!!!(to jos nije bilo ja mislim) Hvala...

Slika je smnimljena 2013.god od tada su mogli i kanal da izmjeste i put naprave novi i mnogo toga!

Jel me ti zezas :D ... Ko bi bre menjao put? Za to treba da postave i velike betonske cevi pa tek onda da spajaju puteve... Treba da se odobri taj put koji ce blatnjavim traktorima dozvoljavati izlaz direktno na glavni put... To je put za samo dve njive od jednog ili dva vlasnika na koji se traktorom dolazi "izokola", ali dsa glanog puta ne moze... Put koji ne vodi ni do kakve kuce... Vec samo do kanala... Ka njemu je neko napravio mostic? Pa dosla bi neka televizijska ekipa da slika taj poduhvat...
Ja ne mogu prosto da verujem sta je sa vama ljudi ?

Pogledaj jos jednom "sliku" tog nazovi puta... I taj prolaz za traktor(potreban nekoliko puta u toku godine) ce neko preko kanala da spaja sa glavnim putem?

Poslednja izmena:
Što je bivši DBeovac Spasić rekao:niko nije policijskom trakom ogradio mesto gde je nađena Jelena

Nije bilo svrhe za tim... Onda bi trebali skoro ceo nasip opasati trakom... Predmet njihove istrage su sve stvari koje su ispadale prilikom trcanja, vucenja, telo, tragovi njihovog trcanja, tragovi vucenja, tragovi kojim je ubica otisao sa lica mesta, njihovi tragovi na stazi pre napada...
Taj prostor je izgazen i tokom pretrage, ali kada je telo nadjeno svi koji su pretrazivali teren su sigurno sklonjeni i poceo je uvidjaj..
Novinari su bii sa druge strane kanala, a to je i jos jedan dokaz da su istrazitelji odmah imali uvid u to gde je ubijena i ubacena u kanal, jer da nisu, oni ne bi dozvolili novinarima da budu sa druge strane kanala(jer je mozda i tamo izvrseno ubistvo), i onda bi tamo izvrsili uvidjaj...
Ponavljam, ovde je mnogo toga jasno kao dan i uobicajeno... Kakva javnost, takvi i mediji...

Ovo prvi put cujem da mesto zlocina ne treba da se obezbedi,svasta!U krugu ,najmanje od 50 metara trebalo da se obezbedi...pa i vise.

Pa ko kaze da ne treba da se obezbedi...? Nije bilo svrhe da razvlace kilometar trake, ali je mesto naravno obezbednjeno policajcima koji su strazarili ...

I sta se iscudjavate.? Sta to znaci da su istrazitelji u saradnji sa ubicom?
Jednostavno onaj ko vodi istragu kaze ne treba traka(predpostavljam da nisu odmah imali uvid u kretanje ubice pre i nakon ubistva i da nisu videli svrhu u tome da neki tamo razvlace traku i tako ostavlja svoje tragove ili mozda unistava tudje)...
Ovde se osecam kao neko ko razgovara ma malom decom, predskolski uzrast i treba da objasnjavam svako slovo i rec, al opet dobijem pitanje; A zasto?

Poslednja izmena:
I koliko su strazarili ,citave noci?

Ne naravno tu noc nakon pronalaska tela.. Ali danas se u emisiji na pinku izletela ona rezimska novinarka(voditeljka) i novinaru koji opravdava naslove svojih novina i prica o ubistvu tamo negde rekla: ma kako ja sam bila, pa nisu policajci bii samo do 4h bili su bre celu noc.. Onda ju je on presekao pogledom, a ona pocela da muca a a a ali dobro... I tako su nastavili da prodaju misteriju svojih medija :) ... E tako se farba narod...
Tako da sto se tice prve noci pretrage... Ona je traje do 4h... Na nasipu su ostali neki policajci(i novinari) i sackali ekipu koja ce nastaviti da pretrazuje, a koja je dosla u 6h..

Poslednja izmena:
Ovo je ta komedija :) ... Voditeljka izvodi svoje zakljucke(sa lica mesta, bila zena tamo) pa kaze, ali celu noc je bio neko na nasipu od policije, ja znam, celu noc je bio neko i od 4 do 6 h kada je dosla nova smena da pretrazuje... na 21;49...
A zatim kada je ukapirala da protivureci farbanju naroda i silnim naslovima kao i novinarskim patkama izmedju ostalih i ovog guzatog novinara, onda sledi ovo...:
Premotajte na 23;42 kada guzati novinar kaze od 4 do 6h nije bio nikog, a ona kao neki djacic koji zeli da se dodvori(a koji je ukapirao gresku, dobacuje) i to dva puta; nije bilo nikog, nije bilo nikog :hahaha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back