Nervira me odlazak u supermarket

One brze kase su prava stvar.
A može i glovo da donese.

mislis na scan and go?

1738180675277.jpeg

Recimo veceras sam morala da otrcim do supermarketa

Najviše mrzim odlazak u supermarket jer mi to posle dugog radnog dana, potroši moje dragoceno vrijeme

Sad ovamo imamo opciju da ideš u supermarket preko aplikacije , lepo odabereš šta ti treba , odrediš vreme , platiš i mladi studenti donesu kesu

Izvolte

Hvala

Ćao

S jedne strane vjerujem da je to olakšavajuća kul ideja s druge strane smatram da to ljude još više suzbija u mikrokosmos i nedostaje socijalna interakcija

Ali brate nervira me odlazak u supermarket

Pogledajte prilog 1678321
ON line kupovina je macka u dzaku i nikada je ne praktikujem
Ok je za kucnu hemiju, kafu, cokoladu, koka kolu...

Ali da kulujes meso, voce ili povrce on line????
Ni slucajno.
Da ti trpaju jabuke ili pardajz redom kako stignu umesto da sam lepo izaberes sta zelis?
Da ti oni seku meso od komada koji im prvi padne pod ruku umesto da ti pokazes sta zelis???

Nikada

One brze kase su prava stvar.
A može i glovo da donese.
Идеално би било да ти дронови све доставе, по могућству на прозору, да не заглављују лифтове и степениште, јер ови достављачи какви су неће да се пењу, касне, спори су, док изброје кусур прође ти епизода серије Секс и град, ма ужас живи.

E jos kad bi to jednim klikom bilo da kupuje na isti nacin kao kad ja idem da kupujem - direkt... ;)

ali nije. Tako da jednim klikom = macka u dzaku.

A sto se socijalne interakcije u supermarketu tice ona se svodi na to ko ce da ti se provuce ispod miske i takoreci iz ruke ti otme nesto po sta si krenula da uzmes. Nije bas neka kvalitetna interakcija za pamcenje - da je neka izlozba slika u piotanju da pa da ti se ugura neka pametna osoba - al to ne moze jednim klikom i nema online.

Posle ce neko da kaze kako sam ja ovde neki namcor, pesimista i anti-socijalan, a ono sve me prodavacice i kasirke znaju i prodavci i kasirci ;)
:lol: pa štafali mački u vreći :ceka:

Идеално би било да ти дронови све доставе, по могућству на прозору, да не заглављују лифтове и степениште, јер ови достављачи какви су неће да се пењу, касне, спори су, док изброје кусур прође ти епизода серије Секс и град, ма ужас живи.

rade aktivno na realizaciji

Ali da kulujes meso, voce ili povrce on line????
Ni slucajno.
Da ti trpaju jabuke ili pardajz redom kako stignu umesto da sam lepo izaberes sta zelis?
Da ti oni seku meso od komada koji im prvi padne pod ruku umesto da ti pokazes sra zelis???
Управљаш дроном од куће. То ти је шопинг од куће а ко да си тамо. Сам бираш шта хоћеш. Као видео игру да играш. Фантазија.

Pa da. ja stalno tako.

Šta znam jednom sam čula kako je jedan starih gospodin rek’o “ne ovo ne koristim jer će nestati radno mesto od kasirke”

Gledam kasirku i vidim joj u ocima da jedva čeka da koriste te kase gde sami skeniraju i karticama plaćaju

Sto se lično mene tiče pistala sam nervozna na ljude koji se sretnu i na sred puta stanu “oh dje si zemo kako kući svi “

Ja bi brzo prošla ali zemo ajns und cvaj stoje na sred puta

Ili bake koje pitaju “izvinte da li vi znate dje stoje jaja” pa moram razmišljati dje su jaja

Dešavaju se tako te stvari koje mi smetaju u 18:00 sati

Najviše mrzim odlazak u supermarket jer mi to posle dugog radnog dana, potroši moje dragoceno vrijeme

Sad ovamo imamo opciju da ideš u supermarket preko aplikacije , lepo odabereš šta ti treba , odrediš vreme , platiš i mladi studenti donesu kesu

Izvolte

Hvala

Ćao

S jedne strane vjerujem da je to olakšavajuća kul ideja s druge strane smatram da to ljude još više suzbija u mikrokosmos i nedostaje socijalna interakcija

dragoceno vreme koje provodis na forumu

Izvolte

Hvala

Ćao

za 15 godina ljudi neće izlaziti iz kuća uopšte...radiće od kuće ako uopšte bude posla za ljude i buljiće po ceo dan u ekrane u kući a dronovi će im donsiti naručene namirnice...

Back