Ostavite Muslimanima i Bosnjacima "arapsko proljece"!
Cuvajte ono sto ste krvavo stekli!
"Vuk dlaku mijenja..."!
Cuvajte ono sto ste krvavo stekli!
"Vuk dlaku mijenja..."!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Позивам браћу у Републици Српској да се не идентификује са прикривеним циљевима ове побуне у Федерацији јер је главни циљ изазивања побуне унитаризација целе БиХ. Не падајте на "економске" разлоге.

Hajd vise ucuti majketi! pa nismo mi maloumni da nam glupe Muje podvale svoje revolucije. Samo slutis gluposti i nerviras se bez razloga. Srpska nikad lepsa i nikad jaca.
- - - - - - - - - -
a ja mislio da se orić još oporavlja od sexa sa lagumdžijom i izetbegovića od prije par dana?
Hajd vise ucuti majketi! pa nismo mi maloumni da nam glupe Muje podvale svoje revolucije. Samo slutis gluposti i nerviras se bez razloga. Srpska nikad lepsa i nikad jaca.
- - - - - - - - - -
a ja mislio da se orić još oporavlja od sexa sa lagumdžijom i izetbegovića od prije par dana?
Ne, to je bio nezan seks, pun ljubavi i paznje. Odmah se posle toga pridigao na noge.![]()
Позивам браћу у Републици Српској да се не идентификују са прикривеним циљевима ове побуне у Федерацији јер је главни циљ изазивања побуне унитаризација целе БиХ. Не падајте на "економске" разлоге.
Ne, to je bio nezan seks, pun ljubavi i paznje. Odmah se posle toga pridigao na noge.![]()
u pravu si. tek ih sad očekuje grubi sex kad im nezadovoljni narod naguzi zbog neukidanja republike srpske.
Našao sam sliku gde jasno piše "Nećemo kantone, hoćemo ujedinjenu ili jedinstvenu Bosnu", tako da nije to tako bezazleno, poenta je gašenje R.Srpske i jedinstvena Bosna, to što je počelo kod njih ne znači da će se tamo i završiti, i oni imaju svog Klička.
A kad su oni radili bilo sta da poenta nije bila gasenje RS?
Vi il spremajte oružje il kofere jer ponovo dolazi sranje. Samo nemoj da tako olako shvatate ovo "Ne mogu nam ništa".
Demonstranti skandiraju ime Nasera Orica
Sto se mene tice ja dajem istovremenu podrsku i demonstrantima i policiji. Ali ipak malo vise demonstrantima
План унитаризације који је подразумевао надувавање и стално пласирање резултата пописа становништва са апсолутном муслиманском већином је пропао, а они не желе да чекају још 20 година до следећег пописа, користе "економску ситуацију" и економски бунт како би анимирали и народ у РС да прати њихове потезе и тиме се идентификује као интегрални део Босне и Херцеговине. Не треба наседати на ове провокације и бити уздржан у овом "братимљењу".naravno. oni su zarobljeni u mitovima "ukidanja republike srpske" koji su proizveli upravo ovi koje sad hoće da skinu. neka se samo biju, meni odgovara.
Našao sam sliku gde jasno piše "Nećemo kantone, hoćemo ujedinjenu ili jedinstvenu Bosnu", tako da nije to tako bezazleno, poenta je gašenje R.Srpske i jedinstvena Bosna, to što je počelo kod njih ne znači da će se tamo i završiti, i oni imaju svog Klička.

Nisam kofere spremala celi rat. Provela sam ga na prvoj liniji. Nedamo se mi tako lako zaplasiti. ne znam kakve to ti Srbe sreces i poznajes ali ovi koje ja znam muslimanima se samo smeju.
- - - - - - - - - -
I ja. Neka se hrabro bore do poslednjeg stanovnika FBIH.
Srbi u Srpskoj su pametan narod i neće protiv sebe ..Nisu budale kao mi sa ove strane Drine....
On je od ovih Vučićevih kod kojih je sve na izdaju....i veruj mu kad ti kaže da na njih ne računaš.Ali računajte na nas koji nisu na prodaju i ne izdaju....

Sta tu ima lose?![]()