Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Позивам браћу у Републици Српској да се не идентификује са прикривеним циљевима ове побуне у Федерацији јер је главни циљ изазивања побуне унитаризација целе БиХ. Не падајте на "економске" разлоге.

Pa naravno da nece. Srbi su to. Oni pravi. :)

Hajd vise ucuti majketi! pa nismo mi maloumni da nam glupe Muje podvale svoje revolucije. Samo slutis gluposti i nerviras se bez razloga. Srpska nikad lepsa i nikad jaca.

- - - - - - - - - -

a ja mislio da se orić još oporavlja od sexa sa lagumdžijom i izetbegovića od prije par dana?

Ne, to je bio nezan seks, pun ljubavi i paznje. Odmah se posle toga pridigao na noge. :)

Позивам браћу у Републици Српској да се не идентификују са прикривеним циљевима ове побуне у Федерацији јер је главни циљ изазивања побуне унитаризација целе БиХ. Не падајте на "економске" разлоге.

naravno. oni su zarobljeni u mitovima "ukidanja republike srpske" koji su proizveli upravo ovi koje sad hoće da skinu. neka se samo biju, meni odgovara.

Opet ponavljam, cilj je Banjaluka. Ovo je početak napada na RS.
Evo vam grupa UDAR (kopija Ukrajinske) i njihov manifest na demonstracijama:

ZAŠTO TREBA VRATITI USTAV REPUBLIKE BH!

-ROMI, JEVREJI, KINEZI, RUSINI, MADJARI, SLOVACI I SVE OSTALE MANJINE!
Da bi mogli biti birani u vlast i tako postati ravnopravni sa ostalima.

HRVATI!
-Da bi mogli biti ravnopravni i suvereni od Drine do Une i od Save do more a ne samo na Hercegovačkom kamenjaru. Da bi mogli sami birati svoje predstavnike, a ne da im to radi neko drugi, što je moguće urediti Izbornim zakonom Republike BH. Da se konačno oslobode katoličkih četnika, bivših „Jugoslovena“ iz oba HDZ-a koji ih lažu već 20 godina.

SRBI!
-Da bi mogli biti ravnopravni i suvereni od Drine do Une i od Save do more a ne samo u rezervatu zvanom tzv RS.
Da konačno progledaju i skinu sa leđe Laktašenka, koji ih je zajedno sa Miloševićem i Karadžićem doveo na prosjački štap i u svjetskim razmjerama na stup srama, zbog genocida u koji su bili uvučeni lažonm četničkom propagandom „o Srbiji do Tokija“, a Srbija sa tim budaletinama sve više postaje „Nokia“.

BOŠNJACI!
--Da bi mogli biti ravnopravni i suvereni od Drine do Une i od Save do more a ne samo u rezervatu zvanom tzv FBH. Da bi zaustavili i spriječili veleizdajnike iz SDA, SDP, SZBH, DNZ da dalje prodaju i ruše našu Jednu i jedinu.

BOSANCI I HERCEGOVCI!

Njih ne treba nagovarati, oni sve ovo razumiju

Poslednja izmena:
Vi il spremajte oružje il kofere jer ponovo dolazi sranje. Samo nemoj da tako olako shvatate ovo "Ne mogu nam ništa".

Nisam kofere spremala celi rat. Provela sam ga na prvoj liniji. Nedamo se mi tako lako zaplasiti. ne znam kakve to ti Srbe sreces i poznajes ali ovi koje ja znam muslimanima se samo smeju.

- - - - - - - - - -

Demonstranti skandiraju ime Nasera Orica

Sto se mene tice ja dajem istovremenu podrsku i demonstrantima i policiji. Ali ipak malo vise demonstrantima

I ja. Neka se hrabro bore do poslednjeg stanovnika FBIH.

naravno. oni su zarobljeni u mitovima "ukidanja republike srpske" koji su proizveli upravo ovi koje sad hoće da skinu. neka se samo biju, meni odgovara.
План унитаризације који је подразумевао надувавање и стално пласирање резултата пописа становништва са апсолутном муслиманском већином је пропао, а они не желе да чекају још 20 година до следећег пописа, користе "економску ситуацију" и економски бунт како би анимирали и народ у РС да прати њихове потезе и тиме се идентификује као интегрални део Босне и Херцеговине. Не треба наседати на ове провокације и бити уздржан у овом "братимљењу".

Našao sam sliku gde jasno piše "Nećemo kantone, hoćemo ujedinjenu ili jedinstvenu Bosnu", tako da nije to tako bezazleno, poenta je gašenje R.Srpske i jedinstvena Bosna, to što je počelo kod njih ne znači da će se tamo i završiti, i oni imaju svog Klička.

naravno. zapaljene su zgrade kantona tuzla, zenica i sarajevo a niko nije taknuo gradu vlade federacije i zajedničke institucije. međutim, mislim da su se zajebali.

Nisam kofere spremala celi rat. Provela sam ga na prvoj liniji. Nedamo se mi tako lako zaplasiti. ne znam kakve to ti Srbe sreces i poznajes ali ovi koje ja znam muslimanima se samo smeju.

- - - - - - - - - -

I ja. Neka se hrabro bore do poslednjeg stanovnika FBIH.

On je od ovih Vučićevih kod kojih je sve na izdaju....i veruj mu kad ti kaže da na njih ne računaš.Ali računajte na nas koji nisu na prodaju i ne izdaju....

Back