Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U Banjaluci 300 ljudi na protestu. Odakle su dosli bas me zanima. Nasi nisu sigurno a ako jesu sramota za nas.

- - - - - - - - - -

nesrecnici su bili pred vladom TK prva dva sata onda su kao i svuda uglavnom preuzeli stvar navijaci, bagra, sitni lopovi i huligani. Nesrecnici danas negde nadnice da se prehrane.

Klasično "Proleće" - vać su našli dovoljno naivnih i glupih Srba da krenu u rušenje Republiek Srpske...
Sve je ovo iz Vašingtona i Brisela uradjeno....

Vise volim nase lopove nego federalne svece.

Do juce smo redom bili koljaci i genocidni a danas bi da sa njima divljamo po nasoj lepoj RS. Malo sutra.

A za Dodika sta da kazem sem neka nam je ziv i zdrav jos 100 godina!
А ја баш мислим да се Милетова политичка и ЛОПОВСКА каријера ближи крају, а нек живи 100 година - толико га и чека затворске казне!

Klasično "Proleće" - vać su našli dovoljno naivnih i glupih Srba da krenu u rušenje Republiek Srpske...
Sve je ovo iz Vašingtona i Brisela uradjeno....

Gde su nasli i jednog jedinog Srbina. daj link.

Ovakvim dezinformacijama samo stvarate lazne slike koje bi mogle dovesti do toga da se negde stvarno i pojave naivni i glupi Srbi koji bi rusili svoju zemlju.

А ја баш мислим да се Милетова политичка и ЛОПОВСКА каријера ближи крају, а нек живи 100 година - толико га и чека затворске казне!

Znas kako: voli Mile pare, imao dovoljno ocevih, svojih a ni tudje mu nisu mrske ali opet je mala maca u odnosu na svakog ko bi dosao umesto njega. Zato neka nama njega jos sto godina u zivotu a jos 50 na vlasti.

verovatno povratnici muslimani i desetak iz neke NVO finansirane od strane EU.

a zašto misliš da Srbi ne mogu da protestuju protiv ove katastrofalne vlasti?

Mi u RS imamo bar sređeniju ustavnu strukturu, mnogo manji administrativni aparat, imali smo veliku šansu poslije prodaje Rafinerije Brod i Telekoma da budemo Švajcarska na Balkanu da je bilo malo pameti i domaćinskog upravljanja... međutim korupcija, nepotizam i lopovluk aktuelne vlasti nas je u crno zavio...

a zašto misliš da Srbi ne mogu da protestuju protiv ove katastrofalne vlasti?

Mi u RS imamo bar sređeniju ustavnu strukturu, mnogo manji administrativni aparat, imali smo veliku šansu poslije prodaje Rafinerije Brod i telekoma da budemo Švajcarska na Balkanu da je bilo malo pameti i domađinskog upravljanja... međutim korupcija, nepotizam i lopovluk aktuelne vlasti nas je u crno zavio...

Zato koliko god da je losa vlast u RS manje bi nam zlo nanela nego oni iz FBIH. Pamtim 92' i 95' stoga sam sigurna da sa njima ni u proteste ni u skolu ni u brakove a akobogda ni u drzavu zajedno.

Gde su nasli i jednog jedinog Srbina. daj link.

Ovakvim dezinformacijama samo stvarate lazne slike koje bi mogle dovesti do toga da se negde stvarno i pojave naivni i glupi Srbi koji bi rusili svoju zemlju.

Zašto bi Srbi rušili svoju zemlju?! Samo je fakat da je ova vlast u RS katastrofalna... odvojena od naroda, od stvarnosti, od realnosti...

- - - - - - - - - -

Човић ће доћи уместо Додика.

misliš na Čavića? Ne daj Bože ni njega!

- - - - - - - - - -

Ne, jednostavno će se krenuti sa rasturanjem RS

Zašto bi to neko uradio?

Zašto bi Srbi rušili svoju zemlju?! Samo je fakat da je ova vlast u RS katastrofalna... odvojena od naroda, od stvarnosti, od realnosti...

- - - - - - - - - -

misliš na Čavića? Ne daj Bože ni njega!

- - - - - - - - - -

Zašto bi to neko uradio?

Zato što je to i cilj - ukidjanje RS i stvaranje "Multietničke BiH"
Isti cilj, sada će da urade ovako.

Zato koliko god da je losa vlast u RS manje bi nam zlo nanela nego oni iz FBIH. Pamtim 92' i 95' stoga sam sigurna da sa njima ni u proteste ni u skolu ni u brakove a akobogda ni u drzavu zajedno.

ne mijenjaj teze... Dodik je najodgovorniji za ovo što nam se desilo... on je mnogo odgovorniji nego bilo ko u FBiH, Srbiji, Hrvatskoj... zato što je vlast koncentrisana kod njega... samo da je kresao javnu potrošnju kad je imao opštu podrška naroda, da je pare od Rafinerije i Telekoma uložio u prekvalifikacije i zapošljavanje viška radnika u privatni sektor mi bismo danas možda bili i nezavisni i de iure... faktički, Vlada u Banja Luci ima sve poluge vlasti, ekonomske politike i svega što je potrebno da vodi RS...

GORI VATRAAAAAAAAAAAAA SAD U NAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GORI LJUBAAAV PUNA PLAMAAAAAAAAAAA :mrgreen:

Bf35uftIQAAMsVm.jpg

Zgrade Vlade Tuzlanskog kantona sva je u plamenu, ali vatrogasne ekipe su sprečene da intervenišu, javlja agencija Fena.

Novinarske ekipe na licu mesta su nezvanično saznale da je moguće da u zgradi koja je u plamenu još ima nekih demonstranata koji su ranije upali u nju.

Srbi samo treba da stoje sa strane i ovo gledaju

I da kazu "grohotom se smijem"

I to moze da tvrdi samo onaj ko nije to "lako raspadanje" osetio na svojoj kozi.

Sve se može raspasti a kao što ti tvrdiš da se RS niakda neće rapsasti tako su tvrdili da s eni SFRJ za koju je proliveno more krvi - neće raspasti.

ISKRENO se nadam da će RS preživeti, ali slede divlje demonstracije, pa dovoženje Balija u RS na demonstracije, pa pritisak iz sveta na Dodika da "pregovara" i posle da "prihvati zahteve" "naroda" .
Cilj je da se rasturi RS i da se utopi u Bazniju.

ne mijenjaj teze... Dodik je najodgovorniji za ovo što nam se desilo... on je mnogo odgovorniji nego bilo ko u FBiH, Srbiji, Hrvatskoj... zato što je vlast koncentrisana kod njega... samo da je kresao javnu potrošnju kad je imao opštu podrška naroda, da je pare od Rafinerije i Telekoma uložio u prekvalifikacije i zapošljavanje viška radnika u privatni sektor mi bismo danas možda bili i nezavisni i de iure... faktički, Vlada u Banja Luci ima sve poluge vlasti, ekonomske politike i svega što je potrebno da vodi RS...

Secam se ja i onih pre njega. Dodik je otkrovenje u poredjenju s njima.

Back