Aleksej od Arlekina
Zainteresovan član
- Poruka
- 222
...ima ta prica o herojskom ostavljanju cigareta bez icega ,samo snagom volje...i to je sjajno-PostujeM-,ali nekad i opasno po one druge koji nisu tako jaki (kao recimo moja malenkost)...Nije naivno,jer kako pored tako jakih priznati da si slab i da ti treba mala potstapalica ,da nemas karakter kako su mene ubedjivali...pa odstanes pre nego budes porazen.Sta hocu da kazem? Nemoj te biti heroji i govoriti ‚‚ma treba ti samo volja‚‚ jer nije tako ,svi smo razliciti,ali svi koji ostavljaju ili planiraju moraju pronaci svoj nacin ,a ne osecati se slabijim ili losijim..
Koristite sta god hocete ,ali duvan batalite!...ako hocete..jer lepo je to...
Preboleti nesto-to je licna karakteristika(vec sam to pominjao) ja neke ljude nikad nisam ,i hiljadu puta sam odlazio i vracao se bas kao cigaretama ,ali dzaba...pretpostavljam da postoji jos ljudi koji ne mogu da odu,da ostanu ,da cute-samo zato sto su tako odlucili pa lakse pokleknu svom sopstvenom hednizmu...i krenu ponovo,a njiova rec opt bude pogazena...
kako bilo..jos 3dana do puna 4meseca!
Koristite sta god hocete ,ali duvan batalite!...ako hocete..jer lepo je to...
Preboleti nesto-to je licna karakteristika(vec sam to pominjao) ja neke ljude nikad nisam ,i hiljadu puta sam odlazio i vracao se bas kao cigaretama ,ali dzaba...pretpostavljam da postoji jos ljudi koji ne mogu da odu,da ostanu ,da cute-samo zato sto su tako odlucili pa lakse pokleknu svom sopstvenom hednizmu...i krenu ponovo,a njiova rec opt bude pogazena...
kako bilo..jos 3dana do puna 4meseca!
Ujutro , pored toga sto me bolela glava, bolelo me je i grlo i bilo mi je muka i katastrofa... Idemo dalje, naravno da ne pusim i dalje, to je bio jedan ispad koji cu da gurnem pod tepih ko da se nije ni desio i idem dalje.
, trebala sam jos neko vreme da provedem u izolaciji...
Baš sam srećna... mada, da priznam, ovih dana me je opet obuzeo onaj talas da svaki čas pomislim....
Bravo!!!