NaraYan
Iskusan
- Poruka
- 6.289
![]()
![]()
Gledajući na avatar očekivao sam da ćeš reći 5!![]()
![]()
![]()
Ma shalim se, niko mi nishta ne kaze.

A i imam ponekad tu... oko pet...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Gledajući na avatar očekivao sam da ćeš reći 5!![]()
![]()
![]()

A da bi tako i ostalo, nastavi da dolaziš zbog budućih nepušačaDakle ovaj forum je pravo mesto ko želi da ostavi cigarete...

)
Jel bi to trebalo da bude pozitivan znak ?
Ne pada mi na pamet da palim cigaretu... Ajmo ostali stari apstinenti... Da čujemo ko je izdržao, ko je pokleknuo...?
I treba da brojiš i da budeš ponosan na sebe - ZASLUŽENO!Brojim dane, nije da ne brojim... Ne mogu da poverujem, pa zato brojim...posle 18 god...
4. dan
samo cu da kazem da mi nije dobro, ali sam cvrsto odlucila da ne odustanem. Nekako bih se bzw. osecala da pokleknem. I da, cudno mi je kada se osvrnem i shvatim da posle 13 godina, ja ne palim cigarete. Nego , jel neko ima iskustva sa nekim lekom koji se zove Ziban? Savetuju mi to , kao pomoglo bi, ali nisam sigurna , ne svidja mi se ideja da pijem antidepresive.
I treba da brojiš i da budeš ponosan na sebe - ZASLUŽENO!
(nego kad smo već kod toga dokle si stigao sa brojanjem?)
Ziban...4. dan
samo cu da kazem da mi nije dobro, ali sam cvrsto odlucila da ne odustanem. Nekako bih se bzw. osecala da pokleknem. I da, cudno mi je kada se osvrnem i shvatim da posle 13 godina, ja ne palim cigarete. Nego , jel neko ima iskustva sa nekim lekom koji se zove Ziban? Savetuju mi to , kao pomoglo bi, ali nisam sigurna , ne svidja mi se ideja da pijem antidepresive.
Pročitaj bar nekoliko zadnjih strana na ovom forumu. Tu ćeš naći sva objašnjenja.4. dan
Slušaj ovako: taj Ziban košta oko 50e, za mene lično su to prevelike pare za tako nešto! S druge strane mislim da ako se budeš oslanjala na lek pokleknućeš i mislim da ćeš se lakše pokolebati kad ti bude najgore... Osloni se samo na sebe, ne treba ti ništa drugo. Samo tvoja dobra volja! I želja!
Potrudi se da iskoreniš sve navike koje su bile vezane za pušenje... I da radiš stvari koje te neće podsećati na cigare...
OOooooo Bože, pričam ko neka dr specijalista ili neuropsihijatar a ne pušim tek od januara![]()

dakle, 5. dan