ristob
Veoma poznat
- Poruka
- 12.338
Kako čovek u opšte može da radi nešto tako grozno kao što je pushenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo da vas pozdravim i pohvalim da mi prolazi i drugi dan bez cigareta. Imam ih u torbi ali necu da ih palim. Pusom vec 13g i to poslednja tri godine po dve kutije na dan. Ovo je prvi put da pokusavam da prestanem, pa cu da vidim sta ce da bude. Javicu vam se, nadam se sa lepim vestima
Oljice, sve ok?
Preskoči tu jednu samo jedan dan. Javi jel može?Pozdrav svima
Danas je pet meseci kako sam ostavila cigare... Nije bilo strasno pošto imam malu bebu koja me neverovatno smiruje,Kad god bih da zapalim uzmem bebu i ljuljamo se na fotelji, neverovatan osećaj. Takođe je i suprug prestao da puši što znaci da u okolini nije bilo cigareta.
Ali...pre mesec dana mi je priznao da puši i od tada je sve krenulo nizbrdo.
Zapalim jednu cigaru dnevno,svesna sam da zavaravam sebe, ali stalno sam svesna cigara u stanu. POMOZITE MI![]()
Ovo mi je dobro poznato :sad:, a sigurna sam i ostalima....sa jedne te izjeda kajanje i stid te od besa za koji danmnedelju zapalis dve,tri i to tece...posle osam meseci sam tako propusio i vratio se na tri pakle.
Šta će ti više od toga??? Za čim zapomažeš? Vidiš li na koliko mnogo načina može da se zaboravi na Đavola koji nam nije ni potreban? Koga ćeš prestati da truješ ako ne rođeno dete?Pozdrav svima
Danas je pet meseci kako sam ostavila cigare... Nije bilo strasno pošto imam malu bebu koja me neverovatno smiruje,Kad god bih da zapalim uzmem bebu i ljuljamo se na fotelji, neverovatan osećaj. Takođe je i suprug prestao da puši što znaci da u okolini nije bilo cigareta.
Ali...pre mesec dana mi je priznao da puši i od tada je sve krenulo nizbrdo.
Zapalim jednu cigaru dnevno,svesna sam da zavaravam sebe, ali stalno sam svesna cigara u stanu. POMOZITE MI![]()