Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma treba ih zabraniti, ili da pakla kosta 50 evra - pa ko voli, nek' izvoli.

Za vreme bombardovanja, ako se ko seća, nije bilo cigareta da se kupi redovno, čekali su se redovi, plaćale su se u proseku 5 evra pakla, ili maraka, šta je tad već bilo... ja sam tada prestala da pušim, i nisam pušila 3 meseca, jer ih NEMA
naravoučenije ČEGA NEMA BEZ TOGA SE MOŽE.
Nisam htela da čekam redove, to mi je bilo tako ponizavajuće, a nisam htela ni da ih plaćam tako skupo....
al' ne lezi vraže.... pojaviše se opet na trafikama, sećam se ko sad, moj dečko doš'o iz grada, i kupio crvenu Moravu, a pušili smo zlatni Malboro, kratki :)
gledam onu Moravu, gleda ona mene, i šta ću, kad ima - zapali
ALI NE VIŠE!
"Ovaj put zauvjek... ni kada padaju kiše, ni kad me tuga svlada, ni kad mi loše ide, nikad, nikad više...."

Evo da vas pozdravim i pohvalim da mi prolazi i drugi dan bez cigareta. Imam ih u torbi ali necu da ih palim. Pusom vec 13g i to poslednja tri godine po dve kutije na dan. Ovo je prvi put da pokusavam da prestanem, pa cu da vidim sta ce da bude. Javicu vam se, nadam se sa lepim vestima

Mislim da je bolje da ih izbaciš iz torbe u kantu za đubre. Tako će ti biti lakše, osetićeš da si ih prevazišla. Govorim iz iskustva mojih prijatelja, ja sam zakleti nepušač. Inače, probao sam cigarete u više navrata (uglavnom u alkoholisanom stanju) i svakog jutra posle toga bih shvatio da mi to ništa nije trebalo i da mi neće trebati - imao sam sreće, ne prijaju mi...

;)Pozdrav svima
Danas je pet meseci kako sam ostavila cigare... Nije bilo strasno pošto imam malu bebu koja me neverovatno smiruje,Kad god bih da zapalim uzmem bebu i ljuljamo se na fotelji, neverovatan osećaj. Takođe je i suprug prestao da puši što znaci da u okolini nije bilo cigareta.
Ali...pre mesec dana mi je priznao da puši i od tada je sve krenulo nizbrdo.
Zapalim jednu cigaru dnevno,svesna sam da zavaravam sebe, ali stalno sam svesna cigara u stanu. POMOZITE MI:!:

DevojciceM....
sta reci,sem jedna dnevno je isto sto i pakla....bio, probao, video i mogu da ti kazem da je tako...sa jedne te izjeda kajanje i stid te od besa za koji danmnedelju zapalis dve,tri i to tece...posle osam meseci sam tako propusio i vratio se na tri pakle.Sada se skidam drugi mesecmtesko je povremeno...
Pomoci nema ,batali ih odmah....
drzim ti fige!kreni odmah!

Drugi mesec?
Pa ti si vec veterančić
d055.gif
!!!
(mesec dana je pripravnički staž)

;)Pozdrav svima
Danas je pet meseci kako sam ostavila cigare... Nije bilo strasno pošto imam malu bebu koja me neverovatno smiruje,Kad god bih da zapalim uzmem bebu i ljuljamo se na fotelji, neverovatan osećaj. Takođe je i suprug prestao da puši što znaci da u okolini nije bilo cigareta.
Zapalim jednu cigaru dnevno,svesna sam da zavaravam sebe, ali stalno sam svesna cigara u stanu. POMOZITE MI:!:
Preskoči tu jednu samo jedan dan. Javi jel može?
Pozdrav od navijača
s005.gif

Evo meneeeeeee, jako sam ponosna na sebe jer evo 11 dana od kako nisam zapalila ni jednu jedinu:super:
Mislim da nikada ne bih mogla to po koju na dan. Nisam probala ali mislim da i necu. Da sada pocinjem da pusim po prvi put drzala bih dozu na 5 kom dnevno kao jedna moja koleginica, znaci pusi samo uz kaficu. Medjutim, sada mi to ne pada na pamet, pa ja sam gutala i dve kutije na dan, sprzim grlo i valjda je dosta sa tim.
Javnu cu vam se nadam se sa lepim vestima i da, sada je mnogo lakse nego prvih 5 dana koji su bili katastrofa
Kiiiissskoooo

;)Pozdrav svima
Šta će ti više od toga??? Za čim zapomažeš? Vidiš li na koliko mnogo načina može da se zaboravi na Đavola koji nam nije ni potreban? Koga ćeš prestati da truješ ako ne rođeno dete? :heart: (za dete)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back