Kanda...sve manje ne pusaca...od 14 .03 se niko nije prijavio..ili su svi ostavili?sve je moguce.Proslo je i mesec dana...i ni sada mi nije lako ...danas haos od obaveza i problema na poslu,ilion i jedan put mi je palo na pamet da sve oteram u p..m i da sednem ko covek ,skuvam kahvu i zapalim...
al bas necu! iz inata!
Razmisljao sam ja o tome ..nije to karakter vec geni...volis ili ne volis:::Imam ja taj problem i sa davno prezaljenim ljubavima ...ima sigurno dve ,sada vec zene na koje pomislim svaki dan bar jedno i pozelim jako da ih pozovem...Kad sam bio mladji to je i prolazilo pa smo se opet vracali jedni drugima i ponovo sa puno glasa tuge i suza rastajali...a evo ..tu smo...tu su one u meni ostale onako lepe kao sto sad jesu onako dobre i tako stetne za moje zdravlje,negde u venama,nekad me bas one,grebu u glru i od njih me nekad oci peku kad prodjem ulicom i osetim poznati miris regeneratora za kosu sa medom.
E ,svega toga se setim i budemi lakse,pa ne zapalim cak ni sve te cigare koje su mi na dohvat ruke i ne dotaknem,jer setim se svih vracanja tim lepim i toplim ljubavima i ponovnim rastancima i sada znam gde me put vodi...
Ja ,moje dve ljubavi(zena i sin) i njih tri kao cudesne senke....ona ,onako smedja sa imenom devojke iz pesme Jure Stublica i ona crvena onako divlja sa cudesnim crnim sorcem marke arena ..i ta treca kojoj cu nadam se inat terati do kraja...do rastanka,u crvenoj kutiji mu zlatnoj,u varjanti light i super light,s filterom ,bez filteremona jedna u svim oblicima od zelene morave do gitane.....
Eh....bas te necu iz inata ....i zbog njega mog sjajno i divnog Alekseja....
Nadam se da Vam je lako pa se ne javljate ,ali da ostavljanje uspeva kao i svih ljubavi koje niste mogli preboleti....
Kako se lupeta...posle mesec dana bez nikotina ..UF