gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
~Petar~:tajo,
cekam da vidim tvoj post na forumu, ovde, u kutku
sa datumom ostavljanja
ajmoo, nema nazad.............![]()

taja!
taja!
taja!
(... publika sa nestrpljenjem skandira...)
taja!
taja!

KRENI!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
~Petar~:tajo,
cekam da vidim tvoj post na forumu, ovde, u kutku
sa datumom ostavljanja
ajmoo, nema nazad.............![]()
Harmony:![]()
taja!
taja!
taja!
(... publika sa nestrpljenjem skandira...)
taja!
taja!
![]()
![]()
![]()
![]()
KRENI!!!
Zar ne? Ništa nema lakše nego nepushiti.Minculina:Sve ok... Nesto ne mogu da verujem da sve ide ovoliko lako... Garant ima neki trik, pa ga sada iz zasede ocekujem. Cak mogu vec i da se koncentrisem, tako da sam batalila spremanje, sada sam se bacila na posao!
~Petar~:super, fala na pitanju
i sa zibanom sam prestao vec dve nedelje. nije mi vise bio potreban
ne mislim da se opet vratim na pljuge, tako da...
super je ovako; ispalo je chak i mnogo lakse
nego sto postoji trip o tome
Onda treba da spoznaš ono što automatski izgrađuje jak karakter sa kojim sve (i nemoguće) postaje moguće.Registra:Svaka cast, ja sam probala sa Zybanom, ali nisam mogla, uzasno me je boleo zeludac. Inace je fenomenalan, cigarete imaju odvratan ukus. Sad opet pusim, a grozim se sama sebe, ne mogu da verujem da sam tako slab karakter.
Patty:ja se javljam da sam ponovo pocela da pusim... .
Harmony:Nara Yan, kako si?![]()
Kao sto smo i ocekivaliNaraYan:I. Uopshte nemam nikakve probleme.
Polako postajem zdraviji.
K aja:Da li neko zna gde se mogu naći flasteri za odvikavanje? U apotekama kažu da se više ne uvoze, a par vrsta tableta koje sam probala su grozne. (Nije gadna cigara posle tablete, već sama tableta.) Pušim 20 godina, obožavam duvanski dim, ali sada sam srčani bolesnik, i ovako jedva dišem, i stvarno mislim da je to jedna beskrajno prljava navika. Kako smo se uopšte navukli na to?
Harmony:Kao sto smo i ocekivali
Koliko dana?