carski!
kod mene danas tacno tri nedelje, jupi!
Cega tri nedelje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
carski!
kod mene danas tacno tri nedelje, jupi!

Ta podrska je zapravo najvaznija, nema je svako, ali zato smo mi tuPrvi kritični period je prošao. Ali taj tebi blizak će biti sasvim dobro jer ima super podršku u vidu tebe.![]()

šibam peti mesec..vrlo dobro![]()
Nema odmora dok traje obnovaSamo tako guraj dalje i ne odustaj.

Dobra je ova tema jer su autenticni ljudi ovde sa konkretnim problemom i resenjima. Moji raniji, mnogobrojni pokusaji da prestanem su propali jer sam mislila da sam zavrsila kada sam prestala pusim. Posle sam shvatila da je jako lako prestati da pusis, da je zapravo pravi izazov da OSTANES a ne da postanes nepusac. I na tome radim skoro svakodnevno, tako sto citam ovu temu i podrzavam druge koji zele da budu nepusaci. Na taj nacin, moj se mozak redovno bavi time da "prestaje da pusi" i mislim da je to jedna od krucijalnih stvari koja me drzi da nemam krize niti iskusenja da zapalim ponovo. Tacnije, kada mi dodje iskusenje da zapalim, moj mmozak je spreman da odbije munjevitom brzinom jer o toj temi redovno razmisljam pa mi je uvek aktuelna.
Tako je dobit visestruka, meni je dobro jer mi pomaze da ne pokleknem, i lep je osecaj kada jos neko prestane da pusi, pobeda se umnozava pa se svaki put ima razloga radovati i ispaliti![]()
Nije se dobro "odrazio", mislio je da nekada neces ni moci da zamislis da si stvarno bila pusac.Ne razumem sta hoces da kazes.
Nije se dobro "odrazio", mislio je da nekada neces ni moci da zamislis da si stvarno bila pusac.
Ako gresim , neka me on ispravi, ali je tako nekako stvarno i mislio.

Ma probaj, jednog dana ces i uspetiprobacu danas opet da ne zapalim , pripadne mi muka od cigareta a onda i od zivota ujedno , osecam zzar przenja cigarete na prstima , prsti ne zele vis e da drze cigaretu , strajk prstiju , usta postaju pepeljara i smrde
)probacu danas opet da ne zapalim , pripadne mi muka od cigareta a onda i od zivota ujedno , osecam zzar przenja cigarete na prstima , prsti ne zele vis e da drze cigaretu , strajk prstiju , usta postaju pepeljara i smrde
7 meseci.![]()