Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je juče došlo da zapalim,ali naravno nisam..Brine me što je ta želja prisutna evo već šest meseci..:eek:

nemoj se brineš , već zaboravi i produži dalje , došlo , prošlo , došlo nekad i nama ..... nemaš alternativu :) vidiš fora je , što su one svuda oko nas i prodaju nam neku priču o zadovoljstvu i o tome da ćemo sve rešiti ako je zapalimo... E pa nećemo , samo ćeš na sve probleme , dodati još jedan koji si mislila da si rešila .
Dakle, kad krene nervoza , pij vodu , šetaj i to baš velike kilometraže ... ma jebi i m... onom ko je izazvao tu nervozu (nije da je to savršen izbor....) , ali opciju cigarete isključi , prosto nema je . To gono više za nas ne postoji. :) Drž se

nemoj to da te brine, to je normalno.. ja ne pusim vec devet godina i uvek kad svratim na ovu temu dobijem neodoljivu zelju da zapalim

i to baš ispod mog posta :)
namoj slučajno da si zapalio ! samo te gledam :)

- - - - - - - - - -

Ušao u deveti smoke free mesec.

i dok se okrenep bude godina , dve, tri . :) i onda dođeš u fazu da je sve to potpuno normalno :)

i dok se okrenep bude godina , dve, tri . :) i onda dođeš u fazu da je sve to potpuno normalno :)
Kapiram da je najgori period uveliko iza mene, sad sam se već navikao na nepušenje, prođu i dani a da ne pomislim uopšte na cigaretu.

Dečak ili devojčica? :vatromet:
Ne volim da znam unapred, čekamo porođaj hahah

Punih 6 meseci..Jeeeeee :zurka::woho::bravo::vatromet:

15377311.jpg

:heart::heart::heart:..svima koji su bili uz mene,i pomogli mi..

Evo ovog meseca mi je tačno godinu dana od kad sam ostavio pljuge,međutim još par meseci nakon toga sam se trovao sa elektronskim dimom tako da mi je teško da tačno odredim kad sam prestao da purnjam.Ipak ova godišnjica je negde bitna stvar obzirom da sam se 20 godina trovao sa tim sranjjem ,jako rano sam počeo sa nekih 13 tako nešto, i evo sad je gotovo sa tim ne vraćam se više na to nema šanse.Nikad ranije za ove 2 decenije nisam napravio toliku pauzu tako da kapiram i nadam se da sam izlečen zauvek

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back