Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nepusaci,zdravo i zivo!:)
Evo ja 6 meseci polu pusac polu ne.Stabilizirala sam se na 1-2 nedeljno.
Savrseno mi odgovara,moj METOD.
Uzivancija prava.
Nit pusim,nit pare trosim,ali uzivam kad mi se cefne.
Zdravlje u redu,dzep isto,uzivancija u drustvu popusiti jednu- dve.
Ja sam dostigla moj target.Nije bilo lako,ali dokazujem da moze sve,dosta da zelis bas tako.
Onih 5-6 kila koje sam nabacila u prvim mesecima apstinencije,vec sam ih skoro skinula sve.U formi sam.
Eto tako,moze se...:super:

Prvi kritični period je prošao. Ali taj tebi blizak će biti sasvim dobro jer ima super podršku u vidu tebe. :)
Ta podrska je zapravo najvaznija, nema je svako, ali zato smo mi tu:)
Jako je vazno da covek ( ako i kada ima problem pa neka je i pusenje) nadje pravo mesto i ljude koji umeju da slusaju.
U principu je to isto kao kad covek ode kod psihijatra pri cemu je ovo i bolje jer psihijatar samo slusa, deli pilule, moguce je
da nikada nije sam iamo neke muke. Govorim ovde o nama, laksim slucajevima;)

Dobra je ova tema jer su autenticni ljudi ovde sa konkretnim problemom i resenjima. Moji raniji, mnogobrojni pokusaji da prestanem su propali jer sam mislila da sam zavrsila kada sam prestala pusim. Posle sam shvatila da je jako lako prestati da pusis, da je zapravo pravi izazov da OSTANES a ne da postanes nepusac. I na tome radim skoro svakodnevno, tako sto citam ovu temu i podrzavam druge koji zele da budu nepusaci. Na taj nacin, moj se mozak redovno bavi time da "prestaje da pusi" i mislim da je to jedna od krucijalnih stvari koja me drzi da nemam krize niti iskusenja da zapalim ponovo. Tacnije, kada mi dodje iskusenje da zapalim, moj mmozak je spreman da odbije munjevitom brzinom jer o toj temi redovno razmisljam pa mi je uvek aktuelna.
Tako je dobit visestruka, meni je dobro jer mi pomaze da ne pokleknem, i lep je osecaj kada jos neko prestane da pusi, pobeda se umnozava pa se svaki put ima razloga radovati i ispaliti :vatromet:

Poslednja izmena:
Dobra je ova tema jer su autenticni ljudi ovde sa konkretnim problemom i resenjima. Moji raniji, mnogobrojni pokusaji da prestanem su propali jer sam mislila da sam zavrsila kada sam prestala pusim. Posle sam shvatila da je jako lako prestati da pusis, da je zapravo pravi izazov da OSTANES a ne da postanes nepusac. I na tome radim skoro svakodnevno, tako sto citam ovu temu i podrzavam druge koji zele da budu nepusaci. Na taj nacin, moj se mozak redovno bavi time da "prestaje da pusi" i mislim da je to jedna od krucijalnih stvari koja me drzi da nemam krize niti iskusenja da zapalim ponovo. Tacnije, kada mi dodje iskusenje da zapalim, moj mmozak je spreman da odbije munjevitom brzinom jer o toj temi redovno razmisljam pa mi je uvek aktuelna.
Tako je dobit visestruka, meni je dobro jer mi pomaze da ne pokleknem, i lep je osecaj kada jos neko prestane da pusi, pobeda se umnozava pa se svaki put ima razloga radovati i ispaliti :vatromet:

Samo ti nastavi tako,pa ces jednog dana pitati samu sebe,"Pa ja ne mislim vise to".

Pa zato ucestvujem na ovoj temi i ne samo ovde, kao podrska onima koji prestaju da puse, upravo zato da ne bih zaboravila na cigarete, i kako je to biti pusac. I uvek kazem, NE PONOVILO SE! Na to gledam kao na vojne vezbe, nisam u ratu, ali sam spremna, neprijatelj me nece prepasti nespremnu.
Ali potpuno si u pravu sto se tice ovog, zaista odavno vise ne mislim na cigarete sa zeljom ili ceznjom ili kao neko ko bi voleo da pusi a uskracuje to sebi.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back