Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i tako popusih dve veceras posle 7 dana.
Prilicno sam zadovoljna.
Malo pricam sa ljudima koji su pusili i sada kao ja .. Onako.
Pitam sina mog muza,znam da je pusio ko turcin,pusis li?kaze 14 godina od kada mi se rodio prvi sin pusim jednu cigaretu dnevno pre spavanja!!!
Covece!
Pa nisam ja jedina genijalka na ovom svetu :zcepanje:
Gledajmo da ne postanemo fanatici i da svako zivi i radi po svojoj meri,bez da ubija i vredja.
Kad uzpostavis vezu sa samim sobom,mozes da kazes....kao sto ja kazem.
Pusim kad hocu i mogu i kad mi se pronte.
Tu slobodu mi Nino od vas fanatika mi neve uzeti.
Ha sam stigla gde sam htela,a vi?

Lepo si reko Scherlok ...peti mesec ,baš me cepala kriza.No sad za pet dana ulazim u šesti mesec

pa će to valjda malo popustiti..
Ma kad prodjes deveti onda si se i porodila i zaboravila na porodjajne muke:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Pa i tako popusih dve veceras posle 7 dana.
Prilicno sam zadovoljna.
Malo pricam sa ljudima koji su pusili i sada kao ja .. Onako.
Pitam sina mog muza,znam da je pusio ko turcin,pusis li?kaze 14 godina od kada mi se rodio prvi sin pusim jednu cigaretu dnevno pre spavanja!!!
Covece!
Pa nisam ja jedina genijalka na ovom svetu :zcepanje:
Gledajmo da ne postanemo fanatici i da svako zivi i radi po svojoj meri,bez da ubija i vredja.
Kad uzpostavis vezu sa samim sobom,mozes da kazes....kao sto ja kazem.
Pusim kad hocu i mogu i kad mi se pronte.
Tu slobodu mi Nino od vas fanatika mi neve uzeti.
Ha sam stigla gde sam htela,a vi?
i mi, hvala na pitanju:D

Lepo si reko Scherlok ...peti mesec ,baš me cepala kriza.No sad za pet dana ulazim u šesti mesec

pa će to valjda malo popustiti..
Da, da nadaleko čuvena i poznata kriza petog meseca. Valjda je fora što je prošlo dovoljno vremena pa je splasnuo početni entuzijazam zbog prestanka i nekako su izbledele sve negativne stvari pušenja, sećanjem dominiraju trenuci kad se šatro meračilo. Ali ne brini se, proći će veoma brzo, pa sledi potpuno mirno more do daljnjeg. Čini mi se da ima još jedna kriza oko godinu dana i da bi trebalo da je to to.

E pa ja danas punih pet meseci..kako sam druga osoba.:D
Teško je ,baš je teško..jer ono početno podržavanje polako prestalo,i ostavljena sama sebi .
Svi sad misle kako se to podrazumeva da ja ne pušim,i ne znaju da je meni i sad još uvek
potrebna podrška..

Duvan je teska droga,kazu neki strucnjaci da stvara sedam puta vecu zavisnost od heroina.Tezak je to neprijatelj i ko ga pobedi,taj je kao nobelovac.Nisam strucnjak,ne pratim izvestaje Svetske Zdravstvene Organizacije,ali neka duvan stvara istu zavisnost kao heroin...previse je.Seti se kako ti je bilo prvih dana,prvih nedelja...pakao.Treba ti DVE GODINE ,pa da se retko setis cigareta.Meni je skoro osam kako ne pusim,i veruj mi da mi ne pad na pamet.Nikad.Vreme ,vreme,vreme...mora da prodje vreme,ali sa pet meseci tebe treba respektovati kao osobu koja ima realnu sansu da se te droge okane.

E pa ja danas punih pet meseci..kako sam druga osoba.:D
Teško je ,baš je teško..jer ono početno podržavanje polako prestalo,i ostavljena sama sebi .
Svi sad misle kako se to podrazumeva da ja ne pušim,i ne znaju da je meni i sad još uvek
potrebna podrška..

:vatromet: Bravo za tebe! Sad je dobar momenat da se manes motivacije, jer svaka motivacija vremenom slabi, i da se latis genetskog inata. Neces da pusis zato sto si ti tako rekla i tacka! Na taj nacin mozes dalje i bez spoljasnje podrske.
I svrati ovde, ovde je podrska uvek tu, I jesi vec veteran, jos malo pa pola GODINE ne pusis. A to je vec dostignuce, kad meris u godinama :D

e ali ima jos glavnih i podgl;avnih i najg;avnijih ...posle trece , pa sedme godine, ta posle sedme je cujem najgora ..... sedam je zlo lol

To su bajke.
Dve godine,i ako se posle igras sa djavolom,niko ti nije kriv.
Moji sinovi puse,zive samostalno...cale,kupi mi molim te cigarete kad vec dolazis dacu ti pare.Moj odgovor: NECU.Ih bre,pa zasto.Moj odgovor: to go.vno ne uzimam u ruke ni u paketu.Tacka.Amin.

ja kada sam poslednji put ostavila 2013 godine , spasilo me je iskustvo drugih ljudi koji su to delili na formu . Pre toga pokušavala ne znam koliko puta ...nisam brojala i svaki put se sapletem i ispadnem glupa . Najčešće padamo kada sam ono "kao previše jaki" i mislimo da smo sve prošli , a kad ono iza ćoška nas neko njesra čeka da padnemo .
Eto sad čitam o krizi na 7godina , pa na 10 :) Mislila sam da sam bezbedna , kad ono međutim ... Čekam , spremna sam i hvala na svakom iskustvu i upozorenju koje ste dali drugari i moji dragi saborci :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back