Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo Poli46.
Čestitam ti na 18, (19) već dana. Svaka čast.
Meni je 12, 13 dana, ne znam tačno, ne zamaram se previše.
Lepše spavam, kafu pijem isto kao i ranije, više šetam i ne zamaram se mnogo, imam bolji apetit nego kad sam pušio, nemam nikakvih kriza niti teškoća.
Kilograme ćeš da povratiš veoma brzo, nemoj ništa da se brineš, pazi samo da ne preteraš...

Svi smo nadrndani ponekad, pogotovo kad smo neispavani, ali je sve to kratkotrajno i veoma brzo prođe. Najvažnije je da ne popustiš dok nervoza ne prođe i sve će da bude u redu. Cigarete nemoj da imaš uz sebe, piksle takođe, upaljače...isto...
Izađi prošetaj negde, skreni misli na nešto drugo, i samo nemoj da misliš da će da ti bude bolje ako zapališ.
Ne, to nikako!

Evo mene opet...7 nedelja juce cini mi se.
Izdrzavam,ali ne verujem.
Citam sta pisete ...pridrzavate se i ja isto,za tarabu koja pada.
Nema Boga ili ste genetski pusaci ili niste.
Ja jesam i nisam ubedjena.
Naravno da ce da te strefnu sve bolestine respirativnog trakta jer nema odbrane .Radim u zdravstvu i znam.Al nesme da se kaze jerbote politika protiv pusenja ne dozvoljava.
Amen
Pre cu da umrem kao nepusac nego kao pusac,naucno dokazano.

- - - - - - - - - -

Dok je nikotin pokrivao moje glasne zice traheje pluca i na severni pol sam isla ns -50 nista,zdrava ko dren
Sad prestala da pusim,na +10 zamal' upala pluca zamal' da otegnem papke:dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Meni se cini da nas neko gadno zahebava:azdaja::tambalamba:

Ne znam da li se i vama dogadja,ali kao da namerno je sve protiv mene.
Kad sam pusila,niko nije pusio sad ne invasija puasaca!
Ulicom SVI puse,gledam film ma TV,SVI puse,citam knjigu SVI puse,neverovatno!
Evo ako neverujete,Harold Robins,The Adventurers na svakoj strani bar popusen paket cigara,a ima 1000 strana.
Pogledam film zadnji dani Hotlera u bunkeru pa covece ne da su pusili nego mi je izlazio dim iz ekrana!
Ako mi ne verujete poglejte,u proslom veku se trovali pa stvarno.
Idem ulicom sinoc predvece i neka drvojcica mozda 13-14 sva nasmejana ide prema meni vadi cigaru malbora palikao velika pozdravi me i prodje...valjda neka moja komsinica.
PA covece doslo mi da joj opalim sljagu edukativnu i
oduzmem plen TJ.paket cigareta!Takodje kao edukativnu meru.

- - - - - - - - - -

Posle da popusim te cigare.
Ma vidi ti klinku kako pusi u 14 godina!
Mnogo sam se iznervirala...nesto tu nije u redu.
Jedva cekam 6.maj kad idem na put 4 dana, i prva stvar koju cu da uradim kupicu cigare.
Nisam ni ja budala.
Tako cu da pusim 4 dana na miru.

Junaku moj,kriza ili ne ja se jos uvek pitam Zasto?
I sto su me nagovorili...jako mi je sumnjiva kampanja:rotf::think:

- - - - - - - - - -

Mislim zasto da ne pusim?
Ajd jedan pravi razlog?

trujes sebe i druge,umires da ne znas,smrdis,delujes jeftino i nemas samopouzdanja,krijes se iza dima,bez pljuge si ko gola,bacas pare,oces jos?

nisi ti bas svoja

- - - - - - - - - -

i jos nepismena
a75f6ee7cdc0c58e5c192bf4db4a0446d6ccd6cb.jpg

Može da priča ko šta hoće.
Pušenje ubija natenane.
Međutim, smrt je u većini slučajeva, krajnji ishod. Veliki problem je što pušenje, pored ostalog, prouzrokuje začepljenje disajnih puteva i neprijatan miris.
Otkako sam prestao da pušim, 16 dana već mnogo lakše dišem, lakše se krećem, više i duže se šetam sa svojom dečicom, a jedan od najlepših događaja je što mi je pre neki dan moja ćerkica rekla: "Tata, nemaš cigarke i lepo mirišeš, tata, čista je piksla"!
O konkretnim stvarima, mislim da je ovo sasvim jasno!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back