Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo svima :). Htjela bih da pohvalim sve koji su se uspjesno izborili sa cigaretama. Vjerujem da cu biti jedna od njih,danas mi je deveti dan bez cigareta. '' Skidanje'' na suvo,bez ikakvih pomagala, niti knjige. Prva dva dana su bilaocajna,sada je vec lakse. Medjutim,neko ima problem sta ce sa rukama, a ja sta sa ustima :) ?! Konstantno imam potrebu za bombonima,grickalicama, bilo cime,samo da su usta zauzeta! I to je pocelo da me opterecuje! Poceo me jezik peckati od silnih bombona i sjemenki. Da li neko ima neki savjet ? I da li iko zna kad ovo prestaje ? Hvala vam svima..

Zdravo svima :). Htjela bih da pohvalim sve koji su se uspjesno izborili sa cigaretama. Vjerujem da cu biti jedna od njih,danas mi je deveti dan bez cigareta. '' Skidanje'' na suvo,bez ikakvih pomagala, niti knjige. Prva dva dana su bilaocajna,sada je vec lakse. Medjutim,neko ima problem sta ce sa rukama, a ja sta sa ustima :) ?! Konstantno imam potrebu za bombonima,grickalicama, bilo cime,samo da su usta zauzeta! I to je pocelo da me opterecuje! Poceo me jezik peckati od silnih bombona i sjemenki. Da li neko ima neki savjet ? I da li iko zna kad ovo prestaje ? Hvala vam svima..

Samo mentol zelene bonbone i to po jednu,pa kada se prisetis cigarete,opet jednu bonbonu.I nemoj ih grickati jer ce to samo da ti pojaca nervozu.Ima da se kupe na meru i jeftinije su nego one u kesicama.Kada prestane potreba za cigaretama,prestace i potreba za bonbonama.One niti goje niti prave neki problem organizmu.

Nakon 23 sata bez cigarete
kupio palicu i opet zapalio. Ne znam. Pročitao sam tone tekstova, i Alen Kar dva puta, i nema šta nisam pročitao pored knjige još, i mnogo tekstova na internetu, nema šta nisam izvagao, razmišljao po stotinu puta o svemu, i opet ne ide.

Ma mozes da procitas i francusku, rusku i nemacku klasiku ( ima i nekoliko hiljada knjiga), bices obrazovan, ali to sa zavisnoscu nema veze.
Probaj ovaj Tabex, tu je poenta da zapalis cigaretu, ali ti smrdi i ima ukus da ne kazem cega pa je odmah i ugasis.
Probaj sa el. cigaertom, mene je zapravo bas ta besmislena elektronika i odvikla od pusenja. Znas da mozes da povuces dim ( tu je samo
para i nikotin), ali posle nekoliko nedelja mozes, ali i ne moras.

nece mu pomoci nikakva plasticna elektronska cigareta i otrovni tabexl , ja ne mogu da verujem da vi i dalje savetujete taj otrov nekom :D

druze, kad budes poceo da cenis vise svoje zdravlje od svojih navika to ce biti momenat kad ces ostaviti cigarete...... obicno ostavljaju oni kojima zapravo i zasmeta , a ovi drugi budu skraceni z koju gdinu u proseku

ja evo nisam pusio tri meseca pa sam pusio zadnje tri nedelje, motao duan i evo zadnja dva dana nisam opet

31870769_426172787854206_6743388500587970560_n_1.jpg

Nisu nesto aktivni clanovi na ovo temi. Meni danas 15-ti dan. Osjecaj je kao da mi nesto fali,pogotovu kad sama pijem kafu. Jaooo Kamael,bravo :super: , kako bih zeljela da i ja dozivim tih 5 godina :).
Da li mi iko okvirno moze reci kad iscezava psihicka kriza ?
To je verovatno totalno individualno, kao kad bi neko pitao koliko vremena mi treba da zaboravim
svoju najvecu ljubav:D Doduse, ovo za ljubav je mnogo komplikovanije, za pusenje bih ja dala neku okvirnu granicu
od 4-6 nedelja.

Nisu nesto aktivni clanovi na ovo temi. Meni danas 15-ti dan. Osjecaj je kao da mi nesto fali,pogotovu kad sama pijem kafu. Jaooo Kamael,bravo :super: , kako bih zeljela da i ja dozivim tih 5 godina :).
Da li mi iko okvirno moze reci kad iscezava psihicka kriza ?
Bez seksa? :mrgreen:

Sto se tice tog osecaja nedostajanja ne mozes nista posebno da uradis, samo cutis, trpis i cekas da prodje. Ne postoji jasna brojka kada prolazi, evo ja uveliko gazim cetvrti mesec i nije jos sasvim prosao. Vecinom ga ne osecam ali onda me nesto trigeruje, ali prodje veoma brzo. Tako da - da, postaje znacajno bolje kako prolazi vreme.

Ne ide nikako. 12 i po sati nakon ostavljanja, kupio palicu i zapalio, i nastavio

- - - - - - - - - -

Ne ide nikako. 12 i po sati nakon ostavljanja, kupio palicu i zapalio, i nastavio
Tebe cemo da......:))
Ma pusi bre jos nekoliko meseci, ali tako da kad se ujutru probudis mrzis sebe ( a i okolina bezi od tebe jerBo smrdis)
i onda kada dodje faza da bi najradije sebe ubio ili barem pljunuo u ogledalo, onda ces poceti i ozbiljno da razmisljas
o ostavljanju cigareta. Ovako ne ide.
Usput, nista nije lako i jednostavnmo, ni mrsavljenje, ni ostavljanje alkohola, ni lenstvovanje, zivot je vec sam po sebi tezak:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back