luckystar74
Primećen član
- Poruka
- 581
Bila u pusackom drustvu nisam ni pala u iskusenje uopste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HVALA!buterfly:Svim nepusacima i dobrim ljudima na ovom forumu zelim 365 veselih, sretnih i zdravih dana u Novoj 2007 goodini. SRECNE PRAZNIKE!
Svaka cast!!!Zokss:danas je 10-ti dan da nepusim,tesko ali se nedam
Izgleda da ti te koje ne racunas srecu kvare...luckystar74:(ako ne racunam onu jednu za docek) ....
Zokss:danas je 10-ti dan da nepusim,tesko ali se nedam
Andreavk:Moja nana ima knjigu "Doktor bez recepta" ili tako nekako...pisao je jedan nas lekar...tu sam procitala da u zavisnosti od nekog enzima koji nije kod svih ljudi prisutan u istoj kolicini 1 cigareta moze naneti nekom coveku vise stete nego 10 nekom drugom...cuo neko nesto o tome?
Harmony:Izgleda da ti te koje ne racunas srecu kvare...![]()
Ne odvikavaš se na pravi način. Naime, da bi zaboravila na duvan treba svemu drugome da posvetiš mnogo više (i ozbiljnije) pažnje. A ti ni ovom postu ne pridavaš važnosti i prilično ga neozbilnjo dočaravaš. Uvijek nađi neku (ozbiljnu) preokupaciju i sve će biti u redu.luckystar74:I dalje ne pusim... samo da se pohvalim... mada bi danas ubila za cigaretu... ne znam sta da kazem da li je nekada bilo lakse ostaviti duvan ili je to do necega drugog, mislim posto samimala dugacak nepusacki staz i kada sam ostavljala cigarete samo sam imala krizu pprvih dana i posle mozda nedelju dana... drugu krizu posle 2 godine(tada sam zapalila jendu) i posle skoro 11 godina kada sam ponovo propusila... sada evo vec duze vreme ne pusim ali imam krize bas bas u cemu je stvar... nadam se da ne gusim mnogo ali stvarno mi je zelja da se resimovog proroka... evo prodjese silna slavlja i uspevan da odlim (ako ne racunam onu jednu za docek) ....
Pa, ovo je prilično tačno.Ova tema sa Krstarice sigurno ima velikog uticaja. Dobar glas daleko se čuje! Pozivam sve na apstinenciju. Ne samo da ćemo biti zdraviji, da će nam odijelo i stan biti čistiji nego će i zagađenost atmosfere (i zagađenost misli) biti manja. Time činimo ogromni globalni doprinos očuvanju života na Zemlji.Betty:jao sjajni ste![]()
nego samo mi recite, jel to mene neko zeza, ili ljudi STVARNO MASOVNO OSTAVLJAJU CIGARETE?Udjem u kafic, a ono niko ne pushi! Divota! A nije ni zabranjeno, ali ne pushi!
ristob:Ne odvikavaš se na pravi način. Naime, da bi zaboravila na duvan treba svemu drugome da posvetiš mnogo više (i ozbiljnije) pažnje. A ti ni ovom postu ne pridavaš važnosti i prilično ga neozbilnjo dočaravaš. Uvijek nađi neku (ozbiljnu) preokupaciju i sve će biti u redu.
Takticki skrooooz pogresno!!!!!!!!vanjusica:znam da cu za koji dan prestati PRIVREMENO da pusim. Volela bih da izdrzim sto duze jer je nikotin samo jedna uzasno ruzna navika i nista vise. Znam i da se apsolutno nikada necu zakleti da nikada vise necu zapaliti, ali sada zelim da pokusam da odmorim svoj organizam.