Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Evo je Pipka, cekam nanu da prestane da pusi. Tako, gnjavim ljude, nagovaram ih da prestanu, pa ne stizem svuda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo je Pipka, cekam nanu da prestane da pusi. Tako, gnjavim ljude, nagovaram ih da prestanu, pa ne stizem svuda.
Zao mi je bas kad vidim koliko mi ljudi pusaci ne cenimo ljubav onih koji nas vole. Strast? Nije to strast vec teska ovisnost. Jaca od zivota, ljubavi ma svega. Nije ni problem umreti, ali je problem obogaljiti se i pasti drugima na teret. Deci kojoj se tako useoeemo u zivot, roditeljima koji bi trebali nasu pomoc a ne da ih smaramo do starosti, partnera koji nije birao da nepotrebno bude zrtva
ali dobro, da ne sudim, svako ima svoje prioritete u zivotu. Hvala Lu9 za podrsku i zelim i tebi puno srece.![]()
Zdravo svima, ja bih da prestanem, ali me ubija zelja da pusim. Puse i u kuci, pa mi je jos teze. Ali pocelo da mi smeta bas. Voleo bih da prestanem...
Pa presli smo na elektronsku, a neki su bilo kakvo pusenje batalili i zato sada ovde nema vise nikoga.Ovaj podforum je nedopustivo neaktivan ...
Da Mirko, pokušala sam da budem malo šaljiva na račun svežih bivših pušača što ne svraćaju i na ovu TEMU (da me dlakocepi ne bi ispravljali viknula sam ovu reč).
Da Mirko, pokušala sam da budem malo šaljiva na račun svežih bivših pušača što ne svraćaju i na ovu TEMU (da me dlakocepi ne bi ispravljali viknula sam ovu reč).
tema ima 784 strana i koliko nas dočekala i ispratila ...mnogo toga ispravnog i mudrog je rečeno i sad da sve to žvaćemo ponovo , ja ne volim da se ponavljam a nekad ima utisak da nemam kome pisati ... Kada sam prvi put došla na temu prvo sam sve poruke pročitala od početka i onda nastavila dalje da pratim .
mislim da dosta njih ne svraća jer su propušili ponovo , pa im glupo da pogledaju sebi (temi) u oči ....
neki neće jer im smor da čitaju izjave pojedinih : kako će dobiti rak pluća ali želi da živi istim tim pljućima ali punim (dima)
ja svratim povremeno , nepušač sam više od četiri godine . Ni jednu nisam zapalila onda kada sam sebi rekla : Ja više neću zapaliti ni jednu cigaru. A pre toga provela nekolik godina u "pokušajima" , "smanjivanjima" , "povremenim" itd ... znate vi svi te faze .
Nema leba od toga ni uspeha . Prvo da se shvati da u tom sranju nema niakkvog zadovoljstva što je suštinsi izmena stanja mozga (i to je najteže) , kad se to uspešno pređe sledeći nivo je lakši
Mislim da niko nije ponovo propusio, nas nekolicina je presla na elektronsku cigaretu, a ovi ( izuzev Mirka i Pipi koji tu i tamo svrate) zaista su definitivnoPotpuno se slažem s tobom... nažalost, mislim da si u pravu kada kažeš da se mnogi ovde ne vraćaju jer su propušili ponovo.
Ja sam nepušač skoro 3 godine i kao ti, nisam od tada zapalio ni jednu cigaru, a jedina razlika je što je ovo bio moj prvi pokušaj da ih ostavim... jesam razmišljao o tome par godina, alli se nisam usudio ni da pokušam, čak sam i 2x pročitao Alana Kara i odmah nakon toga zapalio...
Mislim da je sve u promeni stanja svesti... dokle god sam razmišljao o tome kako treba da ostavim pušenje zbog zdravlja ili zbog uštede, nisam uspevao ni da pokušam, već mi je jednog dana samo kliknulo i potpuno promenilo moj pogled na pušenje i neophodnost istog u pojedinim situacijama (uz kafu, posle jela, uz piće isl.).
I evo nakon skoro tri godine bez bilo kakvih kriza (osim možda malo u prvih 48h od ostavljanja) ne vidim kako bi neko mogao da me natera da ikada više stavim cigaretu u usta, iako sam bio pušač 25 godina.