Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Pa i coca cola izaziva zavisnost. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yeah i to malo žešću ovisnost. Englezi bi rekli sugar addiction....Pa i coca cola izaziva zavisnost.![]()
Pa bravo!!! I šta te se tiče na koju foru. Upalilo i raduj sePokusavao sam sve I svasta u mojih 40 godina staza. Da skratim pricu a I vama muke: Kupim ti ja knigu od Allen Carr : Easy way to stop smoking, negde 2007'e godine. Procitam 37 listova , vidim ovde nema sale, garantuje da cu da prestanem da se trujem , ja se uplasim I do pre 10 dana je skupljala prasinu.
Naljutim se , procitam do kraja , ustvari15ak listova pre kraja zapalim zadnju cigaru. Evo proslo je 9 dana , jos uvek mi nije jasno kako je moguce da covek procita knjigu I prestane da pusi kao da nikada nije pusio. Kako je moguce da nema nervoze? Ali , eto radi. Na koju foru? Ja neznam .
Kokiska se pravi od lista biljke Koka, i dan danas , a u kojoj razmeri je diskutabilno.Drugo secera je toliko, da nije cudo da su ameri najdeblji na planeti.
A trece, kokiska je tako zdrava , da kada se meso ubaci u nju, posto nestane.Mozemo zamisliti, koliko opterecujemo jetru tim otrovom.
(Predavanje na tribini coveka koji predstavlja metodu Allena Carra o ostavljanju pusenja..Pogledajte dokumetarac,titlovan je na nas jezik)
"allen carr na srpskom" ukucajte u Google I eto.
Preporucujem svakom.
Ps: evo da dodam posto sam svez nezpusac: jos uvek nista. nema nervoze, nema panike, evo pijem tu nezamislivu kafu bez cigare vec mozda trideseti put. Brat bio danas, izvario 3 cigare uz jednu kafu I otisao.
Od knjige bezi k'o djavo od krsta , pogotovu na Engleskom , ali naci cu neki nacin da I njega resim bede. Zivela sloboda.
Nema zime za prave borce, resite li psihu, resili ste sve problems.-![]()
А може да послужи и ако се загуши одвод од судопере.U pravu si..Ja odavno apelujem koga god znam kad vidim da pije coca colu da prestane pa navodim razne primere..Ima jedan zanimljiv video na you tube gde jedan rus pere zardjali branik od lade nive coca colom,posle 8-9 minuta tretmana branik postaje nov kao da je kupljen u fabrici..Ja na primer ranije sam ubacivao stare kleme od akumulatora u serpicu sa coca colom i posle nekih 2 sata budu kao nove,a samo peni u serpici u prvi mah..To je stvarno gadan sok i moze se svrstati u neku vrstu droge..
Danas sam primetila da i na ulici osetim kada neko puši a udaljen je od mene oko 10 metara
Ide lepo čovek, nogu pred nogu, kišobran u jednoj cigareta u drugoj ruci a ja iza njega sve nogama udupe sa ovom novostečenom kondicijomI zaista sam na oko 10 metara osetila da puši iako je duvalo i kiša pljustala. E onda sam ko kreten zaustavila dah i obišla čoveka (ni krivog ni dužnog, ko da boluje od lepre).
Ofcorse, sve se to dešavalo u nekoliko polusvesnih sekundi. Tek mi se kasnije obasjala situacija u ovom mom svežebivšepušačkom umu.
Eto, tako ...
p.s. Pipi za vikend sam čitala postove od 2014-e i u njima si povremeno spominjala tvoju borbu sa dobijanjem nepušačkih kg. Koliko se sećam u jednom postu si nakuckala da jedeš čorbice i slatkiše (?). Pročitala sam i tekst koji je neko postavio o pušačkim i nepušačkim bakterijama u crevima koji bi mogao biti i opravdan. Kako sada stojiš sa kilogramima?
Predavanje na tribini coveka koji predstavlja metodu Allena Carra o ostavljanju pusenja..Pogledajte dokumetarac,titlovan je na nas jezik...